39

и да затворите..,

преди 3 години

Държавата вие така сте я увапцали ,че това ще си продължава докато вируса напълно изчезне .... Тотален резил е всичко което започва с думата ,,здравен, здраве ,, нищо здраво няма в него ! Този който теърди ,че за три седмици локдаон на половината българи ще оправи положението на всички българи ,и че , ,,здравната система ,,, ще се оправи през това време не знам как да го нарека ? Милите на герб се оставят да работят ,а другите насила по домовете без пари до второ хрумване !

38

Анонимен

преди 3 години

А за кака *** и Тиквата имаше места в болниците.

37

пияница мистик

преди 3 години

Другарите из форума вече взеха и римляните да защитават, стига само да могат да плюят по ГЕРБ :)))

36

fck off

преди 3 години

как може да оставяте да умират хората !?мръсни фа шисти!

35

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте скоро включване и от центъра за трансплантации в Александровска, на кокто удариха ресет бутона с приемането на колективната им оставка.Коцко Здравето се е заел да закрие здравната система, хахах. Бах, Ананиев твореше по-малко глyпoсто като здравен министър...

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Лекарите не ни мисли. Ако щете ни плащайте, но пък и без пари здравеопазване не чакайте!Ние винаги можем да се махнем от тук. В чужбина няма да мием чинии. Пак ще сме лекари и то много по-добре платени. Щом нямате нужда от нас, заминавам заедно с жената и децата си, а мунчовците се оправяйте сами!

33

Анонимен

преди 3 години

Еваларката на Ангелов :)))

32

Анонимен

преди 3 години

В тези ужасяващи трагични случаи в последния месец се усеща нов полъх - разпадането на здравната система. Не смятам, че тази система ще липсва много на хората вече, в последно време само лоши неща ни връхлитат. Остава само премахването на задължителните здравни застраховки и лекарите напускат живота ни завинаги. Който иска да им плаща да им плаща. Богати ли ще лекуват, сами ли ще се лекуват - тяхна си работа.

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31 А като ти кажат , че няма отделение , няма места - нали трябва да търсиш друга болница . Ако и там е същото , в трета , четвърта и т.н Няма как така да работи системата Линейката предварително знае , къде да бъде откаран пациента . Така би трябвало да е по принцип

30

Анонимен

преди 3 години

Той хаоса не е от сега, лекарите от 25 години насам бягат от тая Територия, сега в пандемията им още по-тежко разбираемо. 1000 лв са 1 000 лв. но честност, справедливост, лоялност морал със пари не се измерват. Докато хората не обесят Костов на площада и не се помисли за премахване на лъжовния преход със и без пандемии и карантини тая Територия все ще е в демографски и здравен и финансов колапс.

29

емигрант

преди 3 години

б.а.си и държавата- съдете я до дупка! пълен хаос!

28

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да звъниш на 1000 болници. Само на тази, в която отиваш

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Сам разбираш ,че не се работи така В София има 1000 болници , може ли да звънят на всяка какво отделение има и как е положението там. Ами ако следващият пациент е с някакъв неврологичен проблем , друг за хирургия . Ще навъртат по 10000 разговора на смяна ли ? Има си система за уведомяване на СМП , къде какво има по болниците , защо не е сработила .... Дали от болницата лъжат ,че са изпратили информация , или от Спешна помощ са проявили немарливост , едва ли ще се разбере

26

Т.Шак

преди 3 години

"Многопрофилна болница за активно лечение - Ботевград" ЕООД е лечебно заведение, което се развива и утвърждава като регионална, диагностична и лечебна структура.Болницата има сключен договор с НЗОК по клинични пътеки и лекува здравноосигурени лица без заплащане.Разполага със сто и двадесет легла, разпределени в девет отделения

25

Анонимен

преди 3 години

Писано е че живите ще завиждат на мъртвите, ето и локдауна идва, покайте се грешници. Ковид -19 е проклятието над човечеството.

24

Анонимен

преди 3 години

В Ботевград болница няма ли?

23

До Верно си Т.Шак

преди 3 години

В момента толкова няма лекари, че в КОВИД отделенията и с медицински курс онлайн ще те вземат. Ако се разчетеш, в много населени места има само санитарки!63 км няма болница! Ей това е проблема! 63 радиус - болница, йок.Но имате самолети и кафенета.

22

Анонимен

преди 3 години

За 40 минути път не намериха време да завъртят един телефон до болницата, да попитат имат ли места!

21

Т.Шак

преди 3 години

И като са реорганизирали кардиологията в ковид отделяние, кардиолозите в отпуск ли са, че няма кой да пусне на жената една система с 5-6 фурантрила, малко дигоксин и т.н.!Лекуват вече само ковид. Останалите да ***! Не са актуални.Затова пък да затварят еша им няма!

20

Млад социалист

преди 3 години

Да ама Радев и деса са добре