147

Странно

преди 3 години

Не съм математик, но в математиката за да се направи някакво уравнение има х/ неизвестно/,което търсим и -известни цифри. ОК, но при КОВИД- всичко е неизвестно-как се е появил, откъде , изкуствено ли е създаден, откога е, химическа намеса ли и т.н. Тоест -всичко е неизвестно, но математиците успяват със всичко неизвестно да направят математически модели на изчисление на еди-какво си!!?? Това не е ли доста -меко казано-странно?Нищо не знаеш за нещо-ама прогнозираш пик,спад,пак пик,нова пандемия

146

Анонимен

преди 3 години

Всеки подкрепящ мерките - в затвора!!

145

Анонимен

преди 3 години

Френската революция идва и в България!!

144

Анонимен

преди 3 години

А тия гумени глави искат да ми протестират срещу локдауна :D ама ***, кой ви пречи, аз нали ще остана, все ми е тая срещу какво се борите

143

Анонимен

преди 3 години

Така се получава, когато народът слуша гербери, мутри, антиваксъри, мангъровци, врачки, попове и всякаква друга необразована плява. Плащате за тази грешка с живота на родители, роднини, приятели, съседи, колеги ... а понякога и със своя собствен.

142

учуден

преди 3 години

Как пък поне един път не е виновен Боко Тиквата, а все някой друг...Орешарски, Станишев, Нинова, Радев, целият народ, защото не слуша..... Хак му е на този народ---щом избира такива.....Оруел---Народ , който избира мъчителите си, не е жертва , а съучастник.

141

Мерките

преди 3 години

Бяха налагани постепенно и настъпателно. И за слепия беше ясно че до затваряне ще се стигне рано или късно. Ако е имало разумни те са успели в този период от почти 6 месеца който им даде държавата и природата да подготвят оцеляването си, стига да не са се занимавали с глупости като протести, умуване има ли вирус няма ли и ще се срине ли здравеопазване и икономика.

140

преди 3 години

Мерките, макар и леки не се спазват... добре ние сме недисциплинирани, ама в дисциплините държави рано, рано ги закатанчиха по домовете. Явно тези леки мерки дори да се изпълняват не са достатъчни Не обиждайте българите, които живеят тук в анархична среда, в абдикирала държавата, с псевдо здравеопазване, псевдо образование, псевдо икономика и прочие псевдо, че не се справят, не са дисциплинирани!!! Кой от другите ще се справи по- успешно в българското ежедневие?

139

Анонимен

преди 3 години

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ - ТОТАЛЕН ПРОВАЛ НА ГЕРБ!

138

Анонимен

преди 3 години

Правителствата да излязат с данни какви са приходите на фармацевтичните компании през последните 50 години и с колко и как се е изменила хроничната заболеваемост на населението по света. Къде бяха медиците, когато виждат, че в продуктите се влагат вещества, съзнателно създаващи апетит, но вредни? Когато виждат, че хората тлъстеят, включително и лекари и медицински сестри, които щедро дават акъл по телевиизиите? Протриват ръце, че има много патология. Защо наркоманията не се пресече?

137

Анонимен

преди 3 години

В цялата ситуация, ако не се призная, че либералният модел е вреден, значи управниците са с половин мозък, останало е само бялото вещество. Ако не беше всяка коза на свой крак, ако държавата имаше грижа за всички стопански субекти, можеше да иска от тях жертви. Сега си е чиста експроприация, отнемане на средствата за поминък. Защото трябва да запази привилегиите на шепа супербогати в медицински бранш. Досега ни дума за тази дълбока вина. Не само вина, вижда се, че е престъпление.

136

Анонимен

преди 3 години

Всичко е ала-бала при тази структура на икономиката, където няма никаква автономност.От всички страни ни натрапваха обвързаност на всяко ниво, деконцентрация. Сега без превози и шматкане насам-натам няма нищо. В нашия областен град имаше голям хлебозавод.Сега доставят хляб поне от 20 места. Както в старческите домове заразата дойде от доставките, така и навсякъде. Създадоха средищни училища на 10-ина селища, в предприятията работят хора от цялата област. Кой спира? Последният от веригата.

135

Просветление

преди 3 години

То угод няма, Едните викат - мерките са закъснели,Другите - излизаме на протест срещу мерките.Може ли да угодиш и на двете страни?!?

134

Анонимен

преди 3 години

Верно са закъснели, *** то не е лесно да си гербераст тъ*. Са децата в къщи трябва и топло да им осигурим, наред с всичко друго, като можеше да са онлайн в началото през по-топлите месеци. И учители нямаше да си заминат толкова, и доктори. Гербавите на съд!

133

до Чакръкчия

преди 3 години

До Коледа вирОса ще се сгъзти.---------А, до края на Март 2021 год. ние ще оредеем!!!!!!!ДБЛ!!!!!!

132

Хидроинженерина

преди 3 години

Аз само ще ви изконсултировам. По един път само.

131

Анонимен

преди 3 години

Келепира е по важен. Далаверата да не спира.Кой умрял . Умрял. Тамън ще сме по нарядко.

130

Миле

преди 3 години

До умника 158- Математика съобщава цифри той не е в болницата и не лекува но такъв едноклетъчен мозък като твоя надали ще го вдене

129

Анонимен

преди 3 години

С трици не се ловят маймуни...Не може да убедиш хората, че вируса е опасен, ако "мерките" срещу него са мижави... Затова логично се стигна до много заразени и много мъртви. Сега ще има и много безработица и фалити.

128

Анонимен

преди 3 години

Те математици и професори в България много ...сега говорят ,професор полицай,професор полицай ,на масата де