22

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че ще е по-лоша. До началото на лятото 21-ва, ще е минимум кризата с ковид, а до тогава ще са нанесени сериозни щети на всяка една икономика, включително и нашата. Чака ни голем ***, следващата година.

21

Анонимен

преди 3 години

Теб те видяхме !!! МРЗ = 120л бензин А 95 !Скрий се !

20

Анонимен

преди 3 години

Следващата година може и да е по-лоша, а ти Василев може и да умреш. Което не е кой знае какво постижение.

19

Анонимен

преди 3 години

Е кое не е ясно? Мутрата хвърля пари *** калинките в администрацията за да си купи изборите. Пък че някой умирал, голям праз, ще излъжем материала ,че всичко е наред.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Богатите не си ги слагат в джоба, за да си купят нова яхта. Ако утре бизнес за 125 000 000 лева стане нерентабилен, собствениите ще го разпораддът и пак ще останат 10-20 000 000 за "раздавки". Те ще се оправят. Ама сототиците, а моможе и хиляди хора, останали без работа, няма да го имат тоя лукс.

17

Анонимен

преди 3 години

До whateverЗа съжаление, когато ти и аз кажем бизнес, разбираме И онзи бизнес, деот може би носи 10-15% за икономиката, но се издържат 50-60% от хората чрез него, от рода на барове, ресторанти, кухни, ферми и прочие, а не само някакви огромни преприятия, разработка на софтуер и добив на ресурси.

16

whatever

преди 3 години

Василев казва някои смислени неща в интервюто, но... Как бизнесът да дава 40% при мярката 60/40 като оборотът е спаднал драстично? Много просто звучи от устата на някой, на когото заплатата му едва ли е пострадала и с лев. Дори и да има някакви спестявания бизнесът, кой бизнесмен ще започне да ги харчи ей така, без да има приходи и без да се знае колко още ще продължи това. Хайде малко съчувствие! И нека не забравяме, че ДЪРЖАВАТА е тази, която уби бизнеса, а сега вика - да са мислили!

15

Анонимен

преди 3 години

До Ху*Познавам му типажа много добре. Като се захванат от 25 годишни, не спират да блъскат по 15-6 часа на ден, защото са попаднали някъде дето се вадят страшни пари. Компенсаията на липса на социален живот са кока, пиене и разврат. Не точно като във Вълкът от Уой Стрийт, ама пак прекалено. На 35 гледат да се пенсионират, защото вече са натрупали капитали, обаче навиците им са същите ... На 40 мязат като на 60+

14

Ху*

преди 3 години

Леле колко е удартял този ... на нищо вече не мяза! Явно с пари ме всичко се купува.

13

Анонимен

преди 3 години

Не може, ами да.

12

Анонимен

преди 3 години

Какъвто и да е, в случая е прав.

11

Щирлиц

преди 3 години

Умникът,който започна да затрива БДЖ?Ясно.

10

Анонимен

преди 3 години

До Koko the truthТова се забравя, често. Като хората искат млади българи с опит от чужибна, редовно тоя и Велчев се дават за примери. Проблемът обаче е, че тея са върлите комунистически кадри. Днес не е като преди 20 години. Само това ще кажа.

9

хахахаха

преди 3 години

ти нали си добре. ще купуваш ефтино, пак...

8

Koko the truth

преди 3 години

Бащата на този не беше ли от службите по тоталитарно време? Ей, човек не може да избяга от две неща: от биографията си и от осигурената чрез връзките на тати кариера. То май за всички от властта и капитала в България важат тези две правила..

7

Анонимен

преди 3 години

Ники иска социални помощи за богати и бизнесмени.Той иска социални помощи, но милионерите да ги вземат. Индия и Латинска Америка са либертариански държави, където богатите вземат държавните помощи.

6

изнервен

преди 3 години

Айде и този ***, нищо по-добро не предлага, само си плакне устата с глу.пости.

5

Alex

преди 3 години

Калашниците и стадионите са измислени за такива като този, Костов, бб и другите мръсни *** и ***. Долу националните предатели! Страхувайте се!

4

Анонимен

преди 3 години

Просто като че ли им прави кеф да побъркват народа.Затова вече не чета новини.То само от тоя стрес влизат в болниците повече от Ковида.

3

Анонимен

преди 3 години

Колко мизерии причини на страната, помник как подари бтк за 200 милиона и после я препродадохе 5 пъти, ***