21

ЦСКАр

преди 3 години

с кое от 2те ни ЦСКА подписа?

20

Бирмингам

преди 3 години

До ЛондонНе знам за Лондон, ама аз който и да съм срещнал в UK по-запален по футбола, знае че ЦСКА фалира и сега има някакви смешни измислени отбори, които петнят четирите букви!

19

Тодор Дачков

преди 3 години

А за кое ЦСКА става, господа и госпожи журналисти. Като пишете просто ЦСКА, явно възприемате тирето за правовия наследник, но така автоматично доказвате, че статията ви е базирана на лични пристрастия. А както всички знаем, журналистиката трябва да е безпристрастна и да отразява фактите обективно и без изкривявания. ЦСКА-София за мен си остава Литекс.

18

Анонимен

преди 3 години

ЦСКА който има 31 титли фалира.ЦСКА-София могат да си купят логото, но не и историята на ЦСКА. Феновете на ЦСКА явно имат доста комплекси след като предпочитат да се припознаят в Литекс вместо да поддържат клуба си няколко години за един рестарт от долните лиги до елита. Колкото и минуси да цъкате това са фактите, фенчета.

17

Ама

преди 3 години

Защо да не доди човекот,парето от шекеря не миришат!Цяла зима ще му плащат,а мачове няма!Не се знае кой е будалата!

16

Анонимен

преди 3 години

Хаха, тоя трябва много да е закъсал за кинти да дойде при тия скъсаняци. Пардю е известен с дърварския си стил, в последствие изгонен от Нюкасъл и Уест Хям за слаби резултатиЧестито!

15

Лондон

преди 3 години

До ЛондонДнec вcички мeдии във Вeликoбритaния oтрaзихa прeминaвaнeтo нa Aлън Пaртдю в ЦCКA (цитирaм НAЙ-ТИТУЛУВAНИЯ БЪЛГAРCКИ OТБOР) !!! Цeки,литeкcи и чиcлa вирeят caмo във фaнтaзиитe нa дeceтинa aнoнимни трoлeя, чиeтo мнeниe нe ce зaчитa тук в Aнглия. Eтo oщe eдин цитaт oт днec: (ЦCКA гoрдocтa нa Coфия и Бългaрия имa 31 титли и 22 купи в мoмeнтa игрae в Лигa Eврoпa, кaтo в чeтвъртък му прeдcтoи мaч c шaмпиoнa нa Швeйцaрия Иънг Бoйc)

14

Лондон

преди 3 години

Много изненадващо. Алън е голямо име в Англия и е избиран за треньор на годината на най-силното първенство в света. ЦСКА правят много голям удар. Толкова уважавано и световно име не е идвало в България. Медиите в Англия веднага отразиха преминаването му в ЦСКА. Пишат, че отива в голям и титулован клуб с много отличия и успехи в Европа. Пишат и за отстранените от ЦСКА Английски клубове Ливърпул и Нотингам Форест, които тогава са били актуални носители на КЕШ, както и за скорошните мачове с Блякбърн Роувърс, Лутън и Ливърпул отново с престижни резултати за Българския *** . Това е голяма реклама

13

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 8888E6и се у гъзoт, нахален си ей

12

Анонимен

преди 3 години

"Според теб и Ливърпул, Манчестър, Байерн, Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и т.н и т.н. не са отбори от съответните държави, а само седалището им е там."Обяснявам. Хората гледат Реал и Байерн заради това, че са най-добрите в Света. При тях няма значение откъде са скалъпили отбор. А Лудогорец, Левски и ЦСКА са някакви третокласни подобия на отбори които имат фенове само защото са "български". Щеше ли да си фен на ЦСКА ако ЦСКА беше регистриран в Румъния? Не. Ето това е разликата.

11

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Нещо не вярвам. "Уулвърхямптън" с Пардю бяха минали границата от 100 точки в Ченпиъншип преди няколко години. Голям специалист.

10

8888

преди 3 години

До ЧичоЧичо, продължавай с мученето! Елексир за душата е!Според теб и Ливърпул, Манчестър, Байерн, Барселона, Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и т.н и т.н. не са отбори от съответните държави, а само седалището им е там. Вие имахте за треньор "светило", а не технически директор.Продължавай да мучиш!

9

8888

преди 3 години

До MaйMyнaтaда

8

ГРИЩО

преди 3 години

ЧЕСТИТО ЛИТЕКС,НОВИЯТ ВИ МЕНИДЖЪР,ЛИТЕКС НЕ Е ЦСКА,И НАКРАЯ ПАК ТАЯ ПАРДЮ ЩА ВА ИЗПАРДИ

7

Анонимен

преди 3 години

Обяснете ми, защо ЦСКА-София е български отбор? В този отбор няма АБСОЛЮТНО НИЩО българско. Нито треньора, нито футболистите, нищо. Само адресната регистрация е българска. Обяснете ми, защо след като ЦСКА-София имат пари за такива назначения и след като имат претенции към името и исторята на ЦСКА, не си платят дълговете към държавата? Хей, фенове на ЦСКА, това са парите за пенсиите на родителите ви, на бабите ви и дядовците ви, които сега отиват за заплатата на този господин. Не ви пука явно

6

Чичо

преди 3 години

За мучене не знам ,но да не се чуе квичене от този 1 !?!? В Певски се опариха от едно италианско светило ! Щом този е опрял до директор във едно слабо първенство,не е много за хвалене.....Ще поживеем,ще видим!!!

5

Велинград сити

преди 3 години

Браво!!

4

Анонимен

преди 3 години

Дали е открил на картата лесно Ловеч и Етрополе?

3

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 8888Муууууу...Искаш ли още

2

Литекс-София

преди 3 години

С тоя селски манталитет, Меси и Мауриньо да дойдат - все тая. Микр(е)о мислене от нисък човек и изменник с гръцки паспорт. Жалка работа!