10

Европа

преди 3 години

Става меката на порока. И брат муслим като стъпи на територияте евро.гейска шльока. Да се чудиш що макетата толкоз се напъват да са в афропа, кат са си пия.ни по рождение.

9

Анонимен

преди 3 години

Каква неприятна новина за Чебурашката, целия му свят се срина, че руснаците не са най-големите пиянки. RIP

8

Зелени амбриажи

преди 3 години

Кравите били пърдели и много метан - забранете червеното месо. Дизела много цапал - давай с електрокари с 200 км обсег от вкъщи до каторгата и обратно. Самолетите цапали - давай да си седим по селата. Алкохола вреден - шибай акцизи и ограничения. Еййй страшен трън в очите ви е бялата средна класа. А защо просто не си ***?

7

Германец

преди 3 години

алкхолол---Някой в БГ работи ли си по специалността? За дънните риби от несебеге - ясно, а иначе?

6

Гретето на пилона

преди 3 години

В Африка имат недоразвити бири от просо и сорго, В Австралия нищо, в Южна Америка маниокови вина. Климат. В азия и океания оризовите деривати ги е имало отдавна , но генетична предразположеност заради един вид алкохолдихридрогеза ги спира в сериозното развитие на алкохолна цивизлизация. Индианците в Америка също. И сега изведнъж се оказва най-черното зло. Както и другите стожери на европейската цивилизация - месо, възможност за пътуване на дълги разстояния, социално пиене, индустрия.

5

Веско

преди 3 години

Що за странно обръщане на статистиката. Страните в които се пие най-много алкохол, са с най-висок стандарт, двигатели на прогреса и цивилизацията, с най-фобро качество на живот.

4

Анонимен

преди 3 години

Може, когато животът ти не е хубав както си очаквал пиеш или взимаш симуланти :)) Аз навремето се правех на интересен, пиех, взимах разни вещества, другите се водеха по мен (по късно го осъзнах), докато не се намери девойка да ми каже стоп, послушах я :)))

3

Пуцай куме!

преди 3 години

Всъщност толерантността към алкохола и развитие на повече видове алкохолдихидрогеназа се явява еволюционно предимство. Първоначално чрез възможността да се ядат и ферментирали храни, впоследствие също и за по добра социализация. Алкохолът е дълбоко залегнал в цивилизациите - бира в Месопотамия и Египет, вино в античните Гърция и Рим, бира и дестилати в западна и северна Европа, че и в цяла всъщност. И това съвпада с апогея на европейската експанзия.

2

преди 3 години

"съобщи офисът на Световната здравна организация за европейския регион"Просто се чудят как да съсипят добрата стара Европа, която очевидно е трън в очите на неолиберализма каквото и да значи това. Атентати, вируси, локдауви, войни, надпревара във въоръжаването, еднополови бракове, наркотици, алкохола, ваксини и какво ли още не.

1

Татко Ръза

преди 3 години

Тъй ле? Аз мислех ,че е Турция където се пие скрито-покрито домашно(незаконно) свареното:)))