42

до пропагандата

преди 3 години

Не намесвайте руската ваксина, защото явно такава няма, щом от август са я регистрирали и още не я произвеждат и не я прилагат !-------Бай Ганьос, що не дойдеш в Чехия да се запишеш на Ваксина тур до Москва?Богатичките могат да си го позволят без проблем, щото както и те като западните ваксини са две "боцкания" , втората след 2 седмици.Мъ откъде селенчето г-н Ганьос да знае, че Московията е един от най-скъпите градове в света и две седмици там не са по джоба на всеки чех.

41

Анонимен

преди 3 години

От данните излиза, че е баш като Опел Астра - кола е, ще ти свърши работата, евтина е, лесна е заподръжка, ама има далеч по-хубави, дале по-ефикасни, а някой са и по-лесни за подръжка. Освен ако не е многократно по-евтина, изобщо не изглежда каот добър вариянт.

40

Ха честито!

преди 3 години

Ваксини ще има за всички от сърце! След новата година ще ви превърнат в овце

39

Само за пропаганда?!

преди 3 години

Не намесвайте руската ваксина, защото явно такава няма - щом от август са я регистрирали и още не я произвеждат и не я прилагат !

38

Анонимен

преди 3 години

Новата руска ваксина се казва водка!!А за по тежки случаи се прилага новичок!!Да ви е сладко! И вече сериозно- Дано да успеят ,както беше с първия Спутник

37

Анонимен

преди 3 години

Без никакво значение коя ваксина, важното е да се поставя през два месеца в районното и ако нещастникa откаже да го шамарят, да видим втори път ще се прави ли на смел.

36

Ямболски цървул

преди 3 години

Какво е общото и различното между маджуна и хойнята?Общото е ,че и с двете можеш да си играеш!Различното е, че колкото повече си играеш с едното -става по- меко,а другото по-твърдо!

35

Анонимен

преди 3 години

Общото за ваксините е, че само умствено изостанали ще си ги бият доброволно, а различното е цената...

34

ГосТ

преди 3 години

Не случайно японската Takara (изключително качествени) която оптимизира qPCR за 5000 проби за 2часа, работи без много шум по ДНК ваксина и вече са в 3 фаза.

33

ГосТ

преди 3 години

А пък най интересното е, че китайците и руснаците не искат капаро за ваксините си.

32

До 22

преди 3 години

Рибозомите не произвеждат клетки, а белтъци. Могат да произведат вирус и така се размножават някои вируси, но тук е закодирана частица от вируса, която да обучи имунната система. На ум - това е нова технология, чието одобряване се ускори заради КОВИД. Предимствата и са, че позволява бързо създаване на ваксини. Други приложения са персонализирани лекарства против рак и генетични заболявания, но без генна терапия, а само подменяйки информацията от сбъркания ген. Moderna и други ги разработват...

31

ГосТ

преди 3 години

#5 ДНК ваксините са по добри, тъй като са по стабилни. В този случай се доставя кратко живущ конструкт от който първо се презаписва мРНК и след това консервативна част от вирусен антиген. Също така може да се синтезира и малка интерферираща РНК, която в случая е най добрият вариант. Китайците имат най голям опит в това.

30

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина е с жив маймунски аденовирус, този вирус е типичен за населението там. В него са вложени гени от ковид. Целта е се получи шeбek, болен от корона. Ей на, въпреки ваксината им, бият рекордите си по заболеваемост!

29

ГосТ

преди 3 години

Докато не излязат реални и истински ваксини срещу вируса. Като китайската такава изглежда най обещаваща според бразилските учени, където се тестват всички ваксини.

28

Ямболски цървул

преди 3 години

Най- хубавата ваксина е имунната система! А най- сигурната е против тетанус!

27

ГосТ

преди 3 години

Демократично цензуриран,а ? Вместо да кършите пръсти колко глупави сме българите, проверете кой е Константин Чумаков и какво казва заедно с Робърт Гало. Общото между тези ваксини е,че са съмнителни и е по добре да се използват вече доказано безопасни препарати и ваксини. Като тази за полиомиелит и туберкулоза, както и японския препарат за панкреатит, който дава 2.5 по висока активност срещу вируса от ремдесивир'а.

26

Анонимен

преди 3 години

Само не разбрах какво търси руския Бояришник сред обещаващите ваксини.Или са го сложили там, щото Путин ОБЕЩАВА?ХАХАХАХАХАХА

25

Голямото надлъгване

преди 3 години

Китайците вече доставят ваксина по света без много прикоски!! Тези само се надлъгват.

24

Анонимен

преди 3 години

След като се ваксинирате с новата ваксина ще получите и бонус - допълнителна функция с която ще можете да приемате сигнала на новата 5G мрежа. Затова двете технологии вървят ръка за ръка и се разработват инсталират в момента.2025 всички зомбита ще са ваксинирани, с репрограмирани ДНК вериги и закачени към 5G матрицата 24/7.

23

Хемус

преди 3 години

Сега гледайте какво ще стане!Цените на горивата ще паднат,цените на основни хранителни продукти нагоре