34

Димитрий

преди 3 години

За някой хора може да им е по-удобно да работят от къщи Крум казва, че си е вършил работат по-добре. Почивката е друго.

33

Зеленоок

преди 3 години

До КрумАман от хора дето си мислят че работата от вкъщи е почивка пред телевизора на дивана....

32

Крум

преди 3 години

Ох де да можеше да съм на хоумофис.Когато бях ми беше много по спокойно а и си свършвах работата много по-бързо няма кой да влиза и да те разсейва или да ми вдига кръвното.Междо другото за една седмица кръвното ми се нормализира. Два дни след като се върнах познайте колко на колко стана ..................

31

.

преди 3 години

Господ да пази болните, защото нито джипките, нито спешна помощ, нито здравната система го прави. Всички са абдикирали от задължениета си. Прболедувах го. Моята джипка тактично по телефона ми обясни: Ако имаш някакви въпроси, обади се на 112. Точка.

30

Анонимен

преди 3 години

браво!35% подкрепят мерите и то след напудряне!Къде си тръгнал , Тикво??С тия мерки тъкмо до Коледа сме те чупили!

29

Анонимен

преди 3 години

Глупости. Откакто минах хоум офис не ми се налага да пътувам, тоест ставам по-късно. Стреса от работното място го няма и за седмица се преборва мързела. Преди ставах с усилия в 8 за да съм готов на работа в 10, а в момента в 6 часа съм напълно отпочинал заради липсата на срещи с третия вид из офиса, улиците и метрото!

28

Анонимен

преди 3 години

Аз до едно време се тревожех - тия хора нормални ли са? Сега вече всичките ми съмнения се оправдаха - водят ни пълни психопати. Нямам съмнения, че накрая ножът ще опре до кокала и ще стане страшно. Това ми дава спокойствие и мотивация.

27

Mr.Twitter

преди 3 години

Като ни пуснат в неплатен отпуск,кой ще ни плаща сметките?

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Майка ми живее в нас от 45 дни...С диабет е.И ме кефи,че и тя е пич....НЕ Й ПУКА ОТ КОВИД НЕЗНАЙСИ НАСРАЙСИ!

25

Ямболски цървул

преди 3 години

Нищо ми няма.....Имал съм контакт с 15 болни хора от 2 месеца....В идеална форма съм .

24

Ямболски цървул

преди 3 години

Шантаж,насаждане на тревога,страх и стрес !

23

Ямболски цървул

преди 3 години

Изключете си телевизорите и фейсбук.Включете си МОЗЪЦИТЕ!

22

Анонимен

преди 3 години

"Стрес има в тези, които твърдят, че вирус няма, че всичко е измама и т.н., а нормалните хора приемат спокойно ситуацията, носят маски където трябва, спазват дистанция и си живеят живота"Стрес има в тези като теб които си нарушават дишането с носене на маски заради някакъв спорен грип - дали го има или не.. какво си живееш не те знам - с наморник, ако искаш и една каишка си сложи и някой да те разхожда

21

Анонимен

преди 3 години

да изметем най скоро недоразумението гербераст мухобойко

20

Анонимен

преди 3 години

До ФактАми почти докарах до инфаркт един охранител, затова спазвам мерките :)) Не искам някой да почине от безссилие и пяна на устата, кофти се получава :)

19

Обективен v2.0

преди 3 години

Една такава ковид-криза и лъсна цялата липса на организация в държавата!

18

Анонимен

преди 3 години

Мерките на държавата - как да се отговоря на въпроса, след като считам, че мерки трябват, но трябват адекватни мерки, а не неадекватните мерки на мутрите?

17

Факт

преди 3 години

Стрес има в тези, които твърдят, че вирус няма, че всичко е измама и т.н., а нормалните хора приемат спокойно ситуацията, носят маски където трябва, спазват дистанция и си живеят живота

16

ББ

преди 3 години

До Анонимен"Пенсионерите и държавните служители са спокойни. Там на 25-то число сумата пристига. Да му мислят хората в реалния бизнес!"**************************************************************************Ееее колко милиарда раздадох вече на бизнеса, 60/40 всико перавя за бизнеса, какво реветесега ааааааааааааааааааааааа.Б.Б.

15

Анонимен

преди 3 години

Ами дори овците в БГ, проумяха че е фейк, държат да ми дават ресто в ръката касиерките, не ги ли е страх че ще ги гътна, май не :))))