8

Анонимен

преди 3 години

Тенденцията да се рови сърцераздирателно миналото, да се дреме в настоящето, а за бъдещето да се мисли като за извънземен живот, създава нсстроение на безпътица и безсилие по етажите на обществото. До тототален нихилизъм, непукизъм, до тъповизъм и плюсканетизъмна ента. Ковидът май дойде точно навреме.

7

НАРОДЪТ

преди 3 години

ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ НАШАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА Е ВАСАЛНА НА РУСКАТА.

6

независима държава

преди 3 години

България се пише независима държава, обаче: 1. Националния и парзник не е акта на Съединение, или 24 май , с които се гордеем най-много, а 3 ти март ден на временно примирие между две воюващи държави. 2. Основният и храм е на името на друг светия, чужд и незонат за българите изобщо. 3. В страната има стотици паметници на Съветската армия, която де юре и де факто е била окупационна армия. 4. Окупацията ни от СССР е в резултат на обявена от СССР война на България. И сме независими?

5

После

преди 3 години

Защо макетата ни викали татари?Най гол. Църква кръстена на васал!Наистина,историята ни е пълна с абсурди да му се не види!

4

GB0

преди 3 години

За тези, които не знаят, че княз Александър Невски е бил покорен васал на татарите, а не някакъв герой, трябва да се доверят на последни проучвания за него, а те сочат, че натрапеният на България светец през различни етапи от живота си се оказва едновременно православен, католик и мюсюлманин.За него Солженицин казва, че е обрекъл Русия на многовековно робство, а Карл Маркс го определя като смес от татарски майстор-палач, подмазвач и върховен роб.

3

Анонимен

преди 3 години

До О хо хоНищо не е направил, но културното подчинение в което руснаците са искали да ни поставят откакто между двете държави съществува контакт налага всичко руско да бъде поставено едно стъпало над българското дори и в България.Кога ще се събуди тоя народ?

2

О хо хо

преди 3 години

Кой е Ал. Невски? Какво е направил за българите? Абсолютно НИЩО. ЗА СМЕТКА НА ТОВА Е НАПРАВИЛ ДОСТА ЗА РУСНАЦИТЕ!!! ИСТИНСКИЯТ НЕБЕСЕН ПОКРОВИТЕЛ НА БГ Е СВЕТИ ИВАН/ ЙОАН РИЛСКИ!!! ПОКЛОН!!!

1

Анонимен

преди 3 години

"Живял е по времето, когато руските земи били под татарско владичество."Живял е по времето, когато въобще не е имало такова нещо като "руски земи".Между другото: време е да сменим имато на НАЙ-ГОЛЕМИЯ ни храм паметник да не го петним с чуждоземни имена. Името Свети Георги Победоносец би му подхождало идеално.