29

Ляв+

преди 3 години

В България вече не говорим за научно-технически прогрес. И по-добре - той за българите остана в историята.

28

Гост+

преди 3 години

Богатсвото и диамантите откраднати... познавах една белгийка, шеф на катедра в университет. Като стана въпрос за това, че Белгия икономически е добре, тя скромно възкликна: " Ние просто сме късметлии". В интерес на истината Белгия е била в крак с промишлената революция - първите трамваи в София са от Белгия, лифтът до копитото също. Западът беше водещ благодарение на Индустрията, но Изтокът скоро ще е дори по-напред.

27

Гост+

преди 3 години

То е много трудно да се предвиди втора вълна през късна есен. Аз пък Ви казвам, че третата ще е в разгара на зимата - тъй че, взимайте мерки!

26

Анонимен

преди 3 години

Статия за Русия няма ли колко е лоша?

25

До 27

преди 3 години

Богатсвото и диамантите откраднати от няколко африкански държави по време на колониализма им ...За *** крака и ръце няма да говоря.То това точно е солидната основа на богатството на всички западни държави де , ама те не обичат да си го припомнят и просто си го изтриват от историята.

24

Анонимен

преди 3 години

А какво ноухау има Белгия? От какво е натрупала капитал?

23

Капиталист

преди 3 години

Комунистите са прости и искат да забогатеят от производство, а не могат да разберат, че на запад при капитализма се забогатява без нищо да произвеждаш само от нохуау и от капитал може да забогатееш.

22

До 21

преди 3 години

Типична комунистическа простотия - трябва да произвеждаме коли, техника, компютри, ракети и т.н. за сме богати. Такива тъпоъгълници специалисти по политикономия и след 100 години няма да загреят, че в 21 век икономиката е базарина на ноу хау и капитал.

21

Анонимен

преди 3 години

Конго е една от най-богатите страни в света и Белгийците са избивали и грабили в Конго столетия наред, дори и през 20 век. Рязали са ръцете на децата които не си изпълнявали нормата на плантациите и карали родителите да се снимат засрамени държейки отрязаната ръка на детето си, може да се видят много снимки в интернет "Leopold the butcher of Congo".

20

Анонимен

преди 3 години

Смъртни случаи от ковид 19 - Белгия 1345 на 1 млн. население, България 416.

19

Анонимен

преди 3 години

Може пък да произвежат ракети и самолети белгийците, за това са толкова богати.

18

Анонимен

преди 3 години

A Белгия какви коли и каква техника и какви компютри произвежда, че е една от най-богатите страни без да има никакви ресурси? Сигурно белгийците берат много какао, на север расте много какао и от това са богати!

17

Анонимен

преди 3 години

Явно доста неща не знаеш, мой човек. Например, че една Япония няма почти никакви ресурси, а виж къде е. Брането на какао май ти е максимума.

16

Анонимен

преди 3 години

Белгия има над 2 пъти по голям външен дълг от САЩ спрямо глава от населението, тоест два пъти по задлъжняла от САЩ и дългът и 3.5 пъти повече от БВП. Как така са една от най-богатите страни в ЕС като нищо не произвеждат?

15

Анонимен

преди 3 години

Сирурно много какао расте в Белгия, а не съм чул българи да ходят да работят по белгийските какаови плантации.

14

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че пристанище с бира и шоколат може да направи цяла страма богата с много кинти без нищо да произвеждат и без да имат никакви природни ресурси.

13

Възмутен

преди 3 години

Продажници защо вчера писахте,че България е на първо място в Европа по процент смъртни случаи? Само всявате страх в хората.

12

V

преди 3 години

В Беларус за три месеца грипната вълна мина а при мерките на герб и три години ще са малко. Ако не си ходят последните по всичко ,ще си останем последни по всичко. Тоз дебелогъ.зия от Банкя си мисли че е спортист . Ама той няма спортен дух .Това че е последен по всичко въобще не го тревожи .Този човек не става и за спортист .Как може въобще да не прави никакви усилия да не е последен ?

11

Анонимен

преди 3 години

От какво са богати? Какво произвеждат, какви природни ресурси имат?Ами, *** и виж. Само за сведение, един Антверпен е едно от топ три по големина пристанища в Европа.Сигурно само от бира и шоколад правят такива кинти, дето Чекмеджето и компания не са и сънували.

10

Анонимен

преди 3 години

Не ви и стана ясно,че това е бизнес?!Вирусът не може да бъде спрян!ФАКТ!