16

Анонимен

преди 3 години

Като дойде момент да няма учители или мнозинството да са в предпенсионна или пенсионна възраст, не търсете качество. Подобно е положението и при лекарите.

15

Анонимен

преди 3 години

Образователната система в България е на дъното. Всичко е в един порочен крък задълбочил се от липсата на реформи в предишните десетилетия. Учители неподготвени, липса на контрол, делегирани бюджети, борба на университети за студенти са част от проблемите там. Лошото е, че от образованието зависи и богатството на една нация. Липсата на образование води до бедност, бедността до омраза и престъпност и т. н. т.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Сега приберете децата от училището, защото 25% от заразата се дължи на училищата по веригата (лансет)." 80-90% е точната цифра и 5-10% за градския транспорт.

13

Анонимен

преди 3 години

Само един факт - коментарите за вас,каква е системата на образованието.Разчита се на Фейсбук, Вайбър ,смартфони ...и различни джаджи ,за дистанционното...имаха цяло лято да се подготвят за такъв сценарий - лесно предвидим..в нормалните страни ,хората с един клик обхващат 100 обучаеми ,провеждат лекцията и там каквото има да се прави по учебния материал и това доста преди К19 да ни удари ..по този начин си обучаваха хора от Европа в Австралия , от Америка в Азия ..спирам до тук

12

До 11

преди 3 години

В разгара на студената война да пращат да изучават съветското училище?Ти нормален ли си?Пък и американците веднага изстрелват своя спътник след руснаците.Смешно е да даваш за пример Ссср.Цялата космическа програма на двете свръхсили е открадната от нацистите.А те са били стотици г напред.Мат с пешката.

11

Анонимен

преди 3 години

След първия спътник на СССР в САЩ се сещат, че образованието им куца и специална делегация отива в СССР, да изследва образованието там. Чел съм доклада им. Констатират, че в СССР се изучава много повече химия, физика и др. науки. За съветските ученици идоли за учени и спортисти, а за тези в САЩ Джеймс Дийн. И в САЩ си поправят системата на основа СССР. Днес ние си поправихме образованието по модела на САЩ и резултатите са все по-голяма неграмотност, и простотия.

10

Анонимен

преди 3 години

Образованието ще го оправяте след бурята. Сега приберете децата от училището, защото 25% от заразата се дължи на училищата по веригата (лансет). Т.е. всеки четвърти загинал от КОрона щеше да бъде жив!!!!

9

аз-ът

преди 3 години

а кой е казал, че трябва да е друга?НПОнките каква исакте да е ? Либерална? Тип книжки за деца от БХК : "Опознай в*гината си"? Такава ли искате да е ?Ние пък не искаме. Ние пък мразим либерализма.

8

А бе хвърляйте на

преди 3 години

кучетата даскалите и няма човек - няма проблем. После организирайте учебния процес в казина, барове, чалготеки и всичко ще е по стандартите на вожда.

7

Анонимен

преди 3 години

Образователната система в България е все още консервативна, о НЕ управленската система е забила и иска нов хардуер и софтуер. Със стар министър нов бар..ак не става.

6

Анонимен

преди 3 години

В света образованието е почти изцяло в мъжки ръце,а само в Бг е женоря.Изводите си ги правете сами.Може пък да сме смотана нация.

5

Анонимен

преди 3 години

Неправилно ти е сравнението защото днес имаме развит женски футбол!

4

Анонимен

преди 3 години

Футболът не върви защото е превзета от мутрите. Впрочем и в образованието ако не си приближен на Герб нимога няма да си учител.Виждаш ли как нещата се изясняват.

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1По твоята логика футболът при нас не върви, защото е също е превзет от един пол.

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми ще бъде превзета от единия пол, като представителите от другият пол държат да станат "бизнесмени" (търговци и прекупвачи) и IT-специалисти (черноработници в чужди фирми). Не че стават де ...

1

Анонимен

преди 3 години

Системата е превзета от един пол.На това се вика консерватизъм.