21

Анонимен

преди 3 години

21 Сърбите стъписаха света със жестокост та си, масовите изнасилвания, бомбардировките над Дубровник, Сарайево, убийствата в Косово..Престъпленията срещу човечеството, за които в Хага, бяха осъдени всичките им генерали, могат да се сравнят, само тези във Втората световна, извършена от Хитлер.Сърбите запали ха войната в б. Югославия, по заповед на Москва. Сърбия и Русия са сепаратистични държави. Те са заплаха за Европа.

20

Кармата ги стигна

преди 3 години

От една страна ми е жал за сърбите, затова че така ги прецакаха в Косово. От друга страна те са виновници за обезбългаряването на Македония, избиване, тормоз и всякакви ексцесии над българите там в продължение на стотина години. Та, господ бави, но не забравя...

19

Русофил+

преди 3 години

С Русия твърдо зад гърба си, Сърбия от никой не трябва да се страхува. Бомбандировките на военнопрестъпния НАТО над Югославия е първият клин, забит в отношенията на Запада с Русия. Вторият е Чечня, третият - Либия, четвъртият - Сирия, петият - Украйна, и т.н. до пълната победа .............

18

Анонимен

преди 3 години

Кой го бръсне Ивица Дачич за слива и защо въобще трябваше да ги лансираме тези западни Балкани за ЕС ,та то за нас няма работа вече в ЕС от африканци араби ,южноамериканци и какви ли не напълни се вече те за това британците си дръпнаха чергата!

17

Анонимен

преди 3 години

Страхуват се този, който знае, че е направил големи поразии, за които трябва да плаща.Гузен негонен бяга.

16

Анонимен

преди 3 години

Сръбския вариант на Сидеров :))) Гледах отказ от негово изказване по сръбска медия, б угарите това, б угарите онова, за всичко сме им виновни на сърбите :)

15

Анонимен

преди 3 години

с просто око се вижда че вече никой несе страхува от сащ и неги броят за сила

14

Анонимен

преди 3 години

Напротив, доста трябва да се страхува понеже "демократите" разбиха Югославия и бомбардираха Белград с бомби с обеднен уран.

13

сърбе на върбе

преди 3 години

Сърбия трябва да се страхува от всичко и всички. Защото е жалка и комплексирана държавица която не е дала нищичко на света и региона освен войни и разпри, единственият остров на шовинизма в Европа, основателно мразена от всички съседи и мразеща всички.Няма значение кой е президент на САЩ, от тях само бой ще видят. И най-вероятно заслужено.

12

Сандо

преди 3 години

кво Джо Байдън?неееее по-добре Джел Дениълс!

11

Анонимен

преди 3 години

Сърбите по 10 на КОЛ

10

ПИРОТ Е БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

Цариброд,Босилеград,Пирот и Бабушница принадлежат на България

9

Анонимен

преди 3 години

Сърбия толкова беди донесе на Балканите още от 44та година.Първо започна със създаването на "македонската нация" - там що народ изпотрепа. После подкара наред. Не случайно западните и републики, за да се откопчат от нея войни водеха.

8

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Много му дреме на Байдън за някаква Сърбия,или Косово,които са колкото една...стотинка на картата.Същите са...макетата,живеещи със...заблудата че целия свят е...петимен да ги види в ЕС и всички...големи ще се скарат на България,която ще се...разтрепери и ще им...козирува.

7

Анонимен

преди 3 години

Сърбия трябва да се плаши само от албанските жени,който раждат 3пъти повече от сръбкините.Дачич,още не е преглътнал загубата на Косово ,а в Южна Сърбия албанците вече са мнозинство и не се знае дали пък и те няма да искат независимост.

6

Балканите

преди 3 години

Станаха един цирк населен с редица изкуствено създадени държави, които не трябва да ги има. Всичко се случи заради намесите на обичайните играчи, които си играят на разделяй и владей.

5

Анонимен

преди 3 години

За братоубийците само бомби като от 99 - та! Дано байдън да покдпреи Албания и последната да разшири територията си с ново попълнение ала Косово 2!СЪРБЕ НА ВЪРБЕ!Няма да е лошо и Макетата да се разделят с известна територия, която да се анексира от Велика Албания!

4

Диян

преди 3 години

За всички е ясно, че Байдън е ***, така че няма за какво да се страхуват от него. о има за какво да се страхуват от хората, които дърпат конците на чучелото. Впрочем Дачич първо да изчака официалните резултати от изборите в САЩ, защото те още не са ясни, каквоо и да докладват медиите. Има вероятност изобщо да му се налага да работи с Байдън, особено ако се стигне до Върховния съд.

3

Бачи Кико

преди 3 години

Не само сърбите, ами целия свят требе да се плаши от дъртиьо рептил бай Дън.... бай ДОНИ беше хахав ама поне не започна война никъде, а тоя новия още не си е събул цървулите в белия дом и дава заявка за фиаско. Дано само не тръгне да освобождава С.Корея или Персия(Иран), че тогава и у нашЕ село ще задими.

2

А САЩ

преди 3 години

Да признаят правата на нeгpume.