253

Анонимен

преди 3 години

Македонските власти осъдиха запалването и толкоз, а разследване и ефективно осъждане на извършителите няма. Всичкото им е парлама за пред света, с а вечер си пият ракията заедно в кафснста и се тупат по гърдите колко са велики.

252

faraona

преди 3 години

До АнонименВсичко е интереси и затова страда народа!

251

Анонимен

преди 3 години

"руската ***?" -- веднага отбелязвамс червено.

250

Анонимен

преди 3 години

247 Опозицията в РСМ са още по-неадекватни. Северомакедонците са в състояние на свободно падане. Удариха дъното.Да се сетят, кой беше казал:"Македония без българи, огън да я гори".

249

Анонимен

преди 3 години

253 Nosi se! Не България кандидатстваме за членство в ЕС, а новата държавица край Вардар, Северна Македония. Не спират да плюят по Българияглупаците.Когато някой загуби представи, кой е и откъде идва, как ще з ае, накъде отива. Античките изпаднаха в безвремие, точно както иска рускатакочина Сърбия.

248

Svesten Blgarin

преди 3 години

Od srce se izvinjavame na horata od Makedonija za cjaloto zlo koe idva od Blgarija od predi 150godini

247

Анонимен

преди 3 години

В гръцкия демос Македония нема да го толерира.

246

преди 3 години

Ние с тези хора имаме общи корени. За съжаление българите още веднъж бяха разделени. Този път на макединци и българи. Това зло ни го причиняват от векове.

245

Ямболски цървул

преди 3 години

До 248Тези маски предпазиха ли ве Г.Л.У..ПА.К?

244

@)@!2021г.

преди 3 години

Като дойде на власт санитарката Корнелия няма да ни горят знамето....

243

Питам

преди 3 години

А защо толерираме горенето на маски против вируса от превратаджиите ?

242

Да уточним...

преди 3 години

...ТЕЗИ КОИТО ЗАПАЛИХА БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ , ГО НАПРАВИХА ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ТАКОВА ДЕЙСТВИЕ СЕ ОДОБРЯВА ОТ МАКЕДОНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НЯМА ДА БЪДАТ ТЪРСЕНИ И НАКАЗВАНИ.Стандартни действия или по-точно казано бездействия на едно пропаднало правителство. За да отвлекат вниманието на народа си от собствената си некадърност и провали изместват фокуса с измислени искания и обвинения към съседните държави в опита си да намерят ДРУГ виновник за собствените си неуспехи.

241

Анонимен

преди 3 години

ТОЛУПА ВЪН.

240

Пързалка

преди 3 години

Баце: "Снимаха ми чекмеджето, а хората умират по стълбите на болници. Трябва да измисля нещо спешно за отклоняване на вниманието. Сетих се - ще блокираме Македония за ЕС и всички ще започнат да говорят само за това. Може и да забравят, че Ахмед Доган ми е шеф, както и на Гешев"

239

Анонимен

преди 3 години

Стига ни занимавахте с тия ***, ясно е че ще видят ЕС през крив макарон!Борисов да им даде одобрение за влизане в.. Евразийския съюз! Там - при братските им Сърбия и Русия. И Киргизстан, Туркменистан им е мястото!

238

Анонимен

преди 3 години

темата македония е мн. изгодна за тиквата - в момент на тотално разединение да подгреееш с някаква обединяваща кауза- външен враг!тактиката е елементарна, като всичката му работа.Бихте ли си редактирали подзаглавието, много неграмотно - не минава външното оценяване за 7 клас!!! ПОзнайте къде ви е грешката!Ако не можете, признайте си тук , аз ще ви я кажа, *** си късате дипломата!

237

Анонимен

преди 3 години

Влизането на България в ЕСме кара да сравнявам заплатите в Германия и България.Има голяма разлика.В България капитализмът вече е фоедализъм.Затова са протестите срещу Б.Борисов.Омразата срещу него(ББ) ще нараства.Цял един народ протестира срещу диктатурата!!!

236

Анонимен

преди 3 години

Плюя, извинявам се :))

235

Анонимен

преди 3 години

До лек намекАбе и аз го плющ, но по този въпрос съм съгласен :) Достатъчно са ни стъпквали самочувствието, не нужно и макетата да го правят, нали са наши хора :))

234

лек намек

преди 3 години

Бойко Борисов твърди,че е прочел САМО ЕДНА КНИГА през живота си.Направо се чудя дали е вярно,или е лъжа.