31

Анонимен

преди 3 години

До До 27Да аз съм звяр и хищник, имам потребност да ям месо и да се обличам с кожи и ако ти се опиташ да ми ограниш това мое изконно право, ще се наложи да ти разкрасим лицето по трудния начин.-------Единственото хубаво нещо е, че имаш реална представа, какво представляваш. Това е добро начало.

30

До 30

преди 3 години

Много хубав пример си дал, само че той се отнася изцяло към теб. ИД са фанатици, ти също, те смятат че могат да налагат силово догмите си на другите, а онези които не са съгласни с тях, а именно неверниците ги ликвидират, ти разсъждаваш по същия начин. Аз разумния, вярвам в правото на съзнателния избор, аз избирам да ям месо, ти не избираш да не ядеш - така е правилно. Но не, ти религиозния фанатик, се опитваш да ми наложиш как да живея и точно тук ще катастрофираш челно, това няма да стане!

29

До 27

преди 3 години

Да аз съм звяр и хищник, имам потребност да ям месо и да се обличам с кожи и ако ти се опиташ да ми ограниш това мое изконно право, ще се наложи да ти разкрасим лицето по трудния начин.

28

До 28

преди 3 години

Защо трябва да си представям, че ме колят или дерат? Аз не съм животно, а човек като теб! Канибализма е нещо много различно, от това да се храниш с друг животински вид.

27

Анонимен

преди 3 години

До До 24То и ИДИЛ се чувстваха в правото си да убиват неверници и да играят футбол с главите им. Те също задоволяват своите потребности. Ти "разумния" си на същото ниво на "разум", като терористите от ИД.

26

Анонимен

преди 3 години

Палтата от норки не се смятат вече за модни в това екологично време, което идва

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПомисли си как би се чувствал, ако тебе те колят или дерат. Може би и ти си вкусен? А може би от кожата ти може да се изработи нещо ценно. Как би се чувствал като абажур?

24

До 26

преди 3 години

Ти си ЗВЯРЪТ.

23

До 24

преди 3 години

Обида за цивилизация е екоталибани да диктуват дневния ред в едно общество. Цивилизацията се основа на разума, а той при теб липсва изцяло. Човека е в пълното си право да отглежда и убива животни за да задоволи определи свои потребности - точка по въпроса.

22

Анонимен

преди 3 години

До ВанкатаВаньо ти просто си сектант със закърняло мозъче. Дали отглеждаш животни, за да добиваш кожи, бивни и т.н. или за месо, разлика няма никаква - това се нарича животновъдство и е един от признаци на първите зараждащи се цивилизации. Няма разумен довод човечеството да преустанови животновъдството, няма разумен довод да се лишаваме от месо, кожи и т.н. Цялата тази твоя ярост е продуктивана единствено от религиозен фанатизъм, което реално е големия проблем пред нашето общество.

21

Ванката

преди 3 години

Да се умъртвяват животни само заради кожата им, или бивните, рогата... е садизъм и престъпление! И то за да се демонстрират разни кифли... Достатъчно животни унищожаваме за храна, техните кожи е някак по-обяснимо да се ползват.

20

Анонимен

преди 3 години

Докато глупаците умъртвяват милиони норки, руснаците направиха ваксина за норките и си ги спасиха.Оказва се, че ветеринарната ваксина са я направили за две седмици и действала перфектно.Тоест, ако си ***, губиш милиони.

19

Анонимен

преди 3 години

Хората от хиляди години отглеждат животни в контролирана среда, сега дойдоха зелените кухи *** и изведнъж това се оказа неморално!? До кога ще се водим по акъла на болни мозъци? Те щели да забраняват със закон - защо допускаме малка група сектанти да ни диктуват как да живеем?

18

Анонимен

преди 3 години

До RoКое му е мутренското в това да развиваш фермерски бизнес? Аман от зелени фанатици с два грама мозък, но пък с големи усти. Ти колко работни места разкри? На колко хора осигуряваш препитание? Дай да те чуем г-н зелен социопат.

17

Анонимен

преди 3 години

Екоталибаните имат висок морал, за тях човек е едно нищо, даже ако могат да ни изтребят най-добре. Поредната кампания целяща да се унищожава поминика на хората, да се унищожават цели региони на страната, защото трябвало да създаваме комфорт за норки, тревички и пеперудки - социопатия ли бе да го опишеш. Защо не може да има ферми за норки, защо не може да се обличаме с кожи? Няма разумни доводи, има само зелени секта догми. По същата логика трябва да се закрие животновъдството изцяло.

16

Анонимен

преди 3 години

Тук имаше една нещастна ферма в Нова Загора някъде и опищяха орталъка т. нар. еколози докато не я спрат и бая проблеми създадоха. А между другото в тихата Дания център на джендери и еколози и всякаква подобна *** се скътали стотици ферми...

15

Смърф

преди 3 години

Мрзим вирус.

14

Ro

преди 3 години

Аха, преди време, когато нормалните хора пропищяха от фермите за норки, тука една тумба д3били започнаха да плюят как отнемали препитанието на някой клет дядо, дето гледал една шепа животни и продавал кожите им. Ся ко стана?! Май иде реч за огромен мутренски бизнес, щото собственикът на фермата в Маджерито, е същият, който притежава марка "Градус" - нагъл монополист, покровителстван от едни хора. Нямат значение нито животните, нито ние. Ако има жълтици, и родните си деца ще продадат.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Ти ли си народа бе ***?

12

Амидофен

преди 3 години

Накрая ще го нагодят вируса. Още сега ни говорят за трета вълна. Втората подкара и тези с БЦЖ. Сега и норките, щото пречеха на зелените.