72

Анонимен

преди 3 години

Ето ! Започна се облъчването наДебилите за чипиране чрез ваксина. Въртят , сучат и се стигна до ваксината

71

Ал Бънди

преди 3 години

Малее, простотия след простотия.Пропагандата върви с пълна пара.

70

Анонимен

преди 3 години

Авторът и той не знае какво е мъдрил горкичкия, но на мен лично ми звучи като глупости на кубик. Аз ще се ваксинирам тогава, когато земята започне да се върти от север на юг

69

Овчар

преди 3 години

Оператор на биологични единици:Мили биологични единици,ваксини ще има за всички от сърце! След новата година ще ви превърнат в овце

68

D.

преди 3 години

Аз малко идеализирах нещата относно сигурността на работното място отнасящо се до медиите, които се наричаха просто вестници по онова време. Там си имаше линия за следване и не беше найтап, ако не се придържаш към тази линия. То май и сега си е така.

67

D.

преди 3 години

До D.(Продължение) Представете си, че сте журналист/журрналистка, така наречените вестникари. И имате семейство, мъж/жена и деца. Ами какво ще правите - ще пишете каквото е правилно, за да спасите семейството си.

66

D.

преди 3 години

Аз разбирам защо журналистите прекаляват с негативни новини. Някога, в така нареченото тоталитарно общество, имахме сигурнаст на работното мяст. Е, не навсякъде и винаги, но беше правило държавата да се грижи за заетостта на населението. Дори милицията (така ги наричаха тогава) се интересуваше от неработещите. И това е разбираемо - за да се предпазят от незаконни дейности. Днес, обаче, няма такава сигурност на работното място. И получаваш безработни, които не са толкова големи.

65

Анонимен

преди 3 години

Търси се ваксина срещу Бойко Борисов.

64

Ами

преди 3 години

Не ва знам защо само ваксинацията може да ви спаси ! Може би щото сте журналисти и лъжете много !

63

Анонимен

преди 3 години

Толкова дълга статия скоро по БГ сайтове не бях чел. Списвачите трябва да са дали бол-пари та да се отпечата това безмислено и противоречащо си писание.За да го разбереш трябва да го прочетеш няколко пъти,преди да ти светне да си зададеш логичните въпроси от самопротиворечията написани тук.Ваксината е обяснена като спасителното лекарство което всеки трябва да приеме,само дето не лекува и който се зарази ще прекара по-леко,но ще си остане позитивен.Иначе спира всички болести,от акне до гъбички.

62

Анонимен

преди 3 години

"таблетките с вкус на повръщано от жаба" - е това е, може ли да ми обясни някой този вкус - да го знам от обща култура

61

Анонимен

преди 3 години

"През 2018 г., близо десетилетие след пандемията от свински грип (2009), такава ваксина най-накрая стигна до фаза III клинични изследвания."------А ваксината за коронавирус е готова за колко?

60

olo

преди 3 години

Опасявам се, че ще ми изсъхнат тестисите, т.е. ...

59

Анонимен

преди 3 години

Хайде автора да си напрай ваксина и кат се видим до година ще му кажа.... Пич с какво те Лажат?

58

Анонимен

преди 3 години

само заглавието показва, че сме на ниво на мислене 1420 година.

57

Анонимен

преди 3 години

Ама чакайте, бе, как така само ваксина ще ни спаси от разпространението на КОВИД-19?!?!?! Питайте СЗО - нали миналата седмица заявиха публично, че ваксина няма да спре пандемията. Моля ви, закрийте СЗО, така ще спасите общественото здраве.

56

Зорлем

преди 3 години

управниците ще ме направят антиваксър!Като чета е гледам за какви стотици милиони бройки иде реч - косата ми се изправя!! 460 милки бройки за ЕС!!!!!! По едно евро да е бройката - сещате ли се, какви пари са това?И каква ваксина по време на епидемшя, а? Все едно да гасиш пожар с бензин. А тестването на ваксината - десетилетна работа, странични ефекти, последици в дългосрочен план? "Подробности"Риба в мътна вода ловят, но ще им излезе през носа!Жалко, че много им вярват

55

до 55

преди 3 години

И моята баба не се е ваксинирала срещу нищо. Починала е на 44 г. от туберкулоза.

54

Анонимен

преди 3 години

пак почнаха поръчковите статии за ваксините.Баба ми никога не се ваксинирала и доживя 94 год!

53

Анонимен

преди 3 години

Гадните американци още на са се справили. Всеки ден по стотици хиляди новозаразени....