159

БЛАГОЕВ

преди 3 години

При комунизма се лекувахме от 5-6 вида болести. От другите се умираше. Лудниците също бяха пълни. Никой за нищо не беше информиран. Бяхме 8.5 милиона, защото никой не можеше да напусне страната. Ако можеше сега щяхме да сме 4-5 милиона.До Анонимен

158

Анонимен

преди 3 години

В България тоя процент щеше да е НУЛА.

157

Демокрация ама друг

преди 3 години

Всъшност под термина "Демокрация" са извършени най-големите зверства от "демократите"! Няма "Демокрация" никъде! Никой не пита европейците искат ли те да приемат брадати озверели неуки камикадзета източващи здравните и осигурителни системи!!! Никой не пита Българите искат ли те да ядат прави краставици от найлон и яйца от "щастливи Европейски ГМО грипозни кокошки", никой не ги попита и демеделците когато им избиха демократично българските крави, кокошки, овце и ***. Никой не ни пита и за-

156

Баба Елена

преди 3 години

За 160, "Лекаре", наричам те така защото средата и времето в което съм израснала, в годините когато "измирахте от грип, отстреляни от ДС, от Чернобил", не ми позволява да те нарича така както бих искала. Тогава аз ходех редовно на черква , някои "комунисти" я поддържаха , но такива като тебе разбраха че демокрацията означава кражба, откраднаха камбаната, разбиха вратите и сега вътре домуват бездомни кучета. Така исках да нареча и тебе! Да ми е простено!

155

Henzel

преди 3 години

Интересно е колко много де били има по европата. А по малдивите няма.

154

Куцото куче

преди 3 години

А 160 е лекар, който може бързо да те умори. С такъв не можеш да спориш, другите ще помислят че си като него.

153

Анонимен

преди 3 години

До Куцото кучеКитай 10,0 а България 17,4

152

Анонимен

преди 3 години

Ковита прави племонията и свършва даже на 40 г. Без ковита с грип може да си кара до 90 г.

151

Куцото куче

преди 3 години

Брой умрели на 100.000 жители към 23.11.201. Чехия 22,0 случая 2. Белгия 20,1 "" 3. България 17,4 ""4. Полша 15,1 ""5. Унгария 14,3 ""6. Италия 14,0 ""Между петицата сме но бъдете оптимисти! Има и по-зле от нас! И си гледайте работата!вместо да се оплаквате! Arbeit macht frei!, цитира (по смисъл) един наш велик сънародник и ни призова да работим вместо да се шляем. (възможно е да ме изтрият)

150

хехе

преди 3 години

До Лекарпак комунистите виновни.... те и синовете им ......а най-скоро ще са виновни и внуците им !

149

Лекар

преди 3 години

С извинение, през социализма измирахме с хиляди от грип, облъчени от Чернобил, "отстреляни" от Дъжавна сигурност ,по телените огради на границата и в лагерите ! Днес измираме много кратно по-малко именно благодарение на добрата здравна система! Само комунистите продължават да цвилят против системата, защото ограничихме далаверите ! И, другарЕ . умират единици тук-там , а не масово като във франция, Испания,Германия !!!!

148

Handel

преди 3 години

Интересно как в 100 милионна германия са умрели от коронавируса 13,000 пациенти, а у нас - в 7 милионна България - близо 2000 души.

147

в-к Пирински води

преди 3 години

Дойче Велев бе наш кореспондент от партийния ни отдел, после избяга/изпратихме го/ в Западна Германия пак да работи за партийния отдел на Компартията, но тоя път отвъд

146

Анонимен

преди 3 години

Защо разбихте здравеопазването в България след 1989г.Вината и въпроса ми е не само към Толупа а и за тези преди него.

145

Rossen Roussinov

преди 3 години

Не било представитална извадка, ама така било....

144

Реалист

преди 3 години

Правим избирателни аутопсии и до натъкмяваме получените резултати.

143

Койчо

преди 3 години

В България повечето хора умират когато ги разкарват с линейката от една болница към друга

142

Анонимен

преди 3 години

Да ,почти всички.Даже има болници в които си мъртав преди да си умрял.Говоря за България,а не за белите държави

141

Обективно

преди 3 години

ВМЕСТО ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ НА НЕТРАДИЦИОННИТЕ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ, КОИТО ПОМАГАТ, ВОЙНСТВАЩАТА И ВЛАСТВАЩА ПОСРЕДСТВЕНОСТ ПРОДЪЛЖАВА ПО СТАРИЯ СИ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ. И НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЛЕКУВА ПО СТАРИТЕ НАЧИНИ. ТОВА Е НОВ ЕТАП ОТ ЕВОЛЮЦИЯТА НИ.

140

Анонимен

преди 3 години

Не всички, богоизбраните се спасяват. Карат го по 3-4 дни и излизат. Как ли става номерът на китайката.