97

mugik

преди 3 години

Putin si znae rabotata. ste mu doide vremeto.

96

Анонимен

преди 3 години

До Боби"Ти сам го каза 1.3% проблемни"Не се напъвай, не ти се удава. Аз също СПЕЦИФИЧНО казах и за 0.25% за непристигане по вина на пощите. Останалите са по други причини, които нямат общо с организацията на изборите или тяхната надеждност.С Американските нямаше никакви проблеми от гледна точка на сигурността, представителността или достоверността. Затова и казах, че Джуджето просто си пее песничките дето са за промиване на мозъка на оскотелия руснак (тия са неспасяеми).

95

USAфоб

преди 3 години

Путин не говори с терористи!:):)

94

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Никакава власт не се концентрира на едно място. Президента служи само като администрация. Ако "генералите си гледат бойните действия" Президента въобще не е реално главнокомнадващ. Логистиката на военните си я правят пак военните, не цивилните. Ейййй, тия мандри няма да ви излязат от главите на червените каскети. Още си мечтаете за тях :))))2. Не си дочел хубаво. Само 0.25% са поради просрочен дедлайн, и, както казах, като си оставил за последния момент, сам си си отговорен.

93

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Глупости. Президента се води главнокомандващ само на хартия и то защото се води обединител на нацията (както виждаме в момента той може да е и разединител на нацията). Ако има война тя ще се води от генералите в ГЩ2. Абе, какво общо има цената на пакетите с това колко сугирни и достоверни са изборите в САЩ? От нямане какво да кажеш те избива на философии3. Хилари никога не е "водела". Щатите от т.нар. Ръст белт както тогава така и сега решиха избора.

92

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Президента ни има главно представителни и церемониални функции. Начина на управление е различен, но представителството е същото. Ти не си избираш сам министър председателя. 2. Не става ясно защо говориш за пощите "като цяло", след като става дума конкретно за избори по пощата3. Защото Тръмп е маниакален егоцентрик, който не може да разбере, че с фалшиви искове няма да го "преизберат". Губят всички дела които завеждат, включително тези за това имало ли е застъпници или не

91

Анонимен

преди 3 години

Защото знае че може да го хванат в намеса на изборите.

90

Анонимен

преди 3 години

До Боби1. Иронията е, че Министър председателя в България изпълнява същите функции като Президента на САЩ: той е глава на изпълнителната власт, тъй че опита ти за измъкване се превърна в бумеранг2. Информацията ти е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНА. Типичния процент невалидни (което включва и непреброени) гласове е 1.3%. От тях само 22.3% са поради пропуснат дедлайн. Това прави 0.25%. Информацията е налична свободно3. Клипове от "нета" ли са ти източниците? Има застъпници и от двете партии НАВСЯКЪДЕ

89

Анонимен

преди 3 години

чака 14 декември както е по закон , освен това не е бърсалка като наш бибитко и има огромна тежест на пол. сцена колкото и да не се харесва на ресофобите (да скачат през прозорците, тяхна работа).

88

Анонимен

преди 3 години

До БобиБоби, експерте, пак ли говориш глупости.Моето момче, защо не вземеш да хакнеш американските "машини за гласуване онлайн", за да покажеш колко "лесно" е това? Пускането на глас по пощата изисква гласуващия да го направи навреме. Това е същото като да искаш да гласуваш в местната избирателна секция, но да отидеш когато вече е затворена. Няма такова нещо като "преброяване без застъпници". От Тръмп ли го чу? Да, велико е, защото това са правилата. И ти не си избираш Министър председател!

87

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации на господин Путин, че не поздрави избраният с най-чудовищните изборни измами и машинации в цялата човешка история ,памперс....

86

Анонимен

преди 3 години

Защото Байдън не е негов тип политик. Само престъпни, нагли, безкрупулни типове и съмишленици в престъпленията са му по вкуса.Колкото до това дали ще го поздрави или не, Байдън го боли.

85

Анонимен

преди 3 години

Защото руският президент Владимир Путин е концептуално властен лидер на велика държава. Государь. Той не може да си позволи лекомислено да поздрави байДжо и след месец изборите в Пиндостан да бъдат признати за фалшифицирани.

84

пияница мистик

преди 3 години

""В американската избирателна система има проблеми, но от Съединените щати зависи дали ще я променят", заяви още Путин."===Хахахахахахахахаха, ооооох, леле, леле, леле :))) Жив да не бях...Мухахахахахахахахахахахахаха....то какво да го коментираш това, то си е само за смях. Кой го казва само :)))))))))))))))))))))))

83

Защо Путин...

преди 3 години

Защото , като типичен комплексар, падението на Тръмп той го преживява като лично поражение.

82

Анонимен

преди 3 години

'' Защо Путин все още се въздържа ''.............Руския народ не е путин ... руския народ е велик и ще възкръсне след путин

81

Анонимен

преди 3 години

Тоя дядка Байдън ще гушне букета преди да влезе в белия дом.... тоя президент никога н2яма да бъде ;)

80

Е

преди 3 години

Защото социал-психопата Джо никога няма да е президент,колкото и измами да направят демонратите!

79

1

преди 3 години

Защото като всеки диктатор си умира да излъже, че в демокрациите има проблеми с демократичния процес.Естествено, на лъжите му се хващат само оскотелите поданици на блатная и отделни неграмотни индивиди другаде.

78

Анонимен

преди 3 години

Защото знае, че шорошчетата ще питат, затова.