60

Анонимен

преди 3 години

яловицата е проклятието на Европа.Но, само времето ще потвърди.

59

Анонимен

преди 3 години

За тези 15 години Меркел тотално закопа Германия с тотално неадвакватното си управление, но пък това винаги е било повод за истерична еуфория от либерастките социопати.

58

Шмеркел

преди 3 години

вече 15 г. това не е демокрачитно. автократично е

57

българин

преди 3 години

Той и Хелмут Кол управлява 16 г ФРГ но след години се оказа Че бил курумпиран.Тази как мислите? След толкова години бъркайки в кацата с мед дали е чиста а? -:)

56

Анонимен

преди 3 години

Имаше версия, че е дъщеря на Адолф. Пък той избягал с подводница в Аржентина.

55

Анонимен

преди 3 години

СССР е история. Имаше предимства и недостатъци. Но се спекулира, че бил рухнал което не е вярно, руснаците и другите членовете решиха че не искат повече да са заедно и се разделиха мирно. А руснаците които си мислеха, че могат да станат приятели на запада научиха, че на запад винаги ще ги презират и мразят и сега са наявно, че не може да има приятелство със Запада. Руснаците не искат да връщат СССР, Русия сега е по-силна.

54

V

преди 3 години

До Анонимен 64 Голяма част от руснаците не са на твоето мнение. Както вече казах там има свобода на словото и критиките към СССР не са малко ;) Разглеждат се и кризи протекли по съветско време и свалянето на Хрусчов и други работи оценяват се и възможностите които дава свободната инициатива и грешките при приватизацията. Аве заслужава си да си част от този дебат . В България никой нищо не иска да развива а само членството е важно и дебат въобще няма .А как ще има тогава развитие ?

53

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на другарката Меркел още 24 години на кормилото на братската Германска република. Братската Българска република ще закрепи нерушимия съюз в ЕССР до окончателната победа та Ковид-29 новия победен строй. С обич,

52

V

преди 3 години

До ФактМи не знам .Путин има две дъщери ,а Меркел колко деца има ? А забравих в България фактите не са важни щото е важно само ,,членството в ЕС ,, Затова предпочитам друг вид медии а не глобалистките на ЕС .Много тежка цензура и стакмиститки. Тия цифри които казваш през последните години са много динамични и при Русия зависят силно от цената на петрола.

51

Факт

преди 3 години

До АнонименТука се говори за най-голяма Европейска икономика,а Русия е евроазиатска.Освен това икономиката на Германия е по-голяма от руската,поне по БВП-горе долу двойно.По съпоставими цени може би руската я доближава донякъде,освен това руската икономика има огромен сив сектор(хи-хи).

50

V

преди 3 години

В Германия като в България лесно се векува чрез купените медии Дойчезеле и сие. В Русия това е невъзможно .Има много медии и всички почват с това да видим защо СССР се разпадна НО БЕЗ ПРОПАГАНДА И ФАЛШИВ ПАТРИОТИЗЪМ .Вие как мислите дали смисъла за в членството ни в ЕС ще започне с тия думи някога по българска медия ??? Тогава какво ще стане с приспаните нации ??? Ами ще изчезнат по естествен път ;) Нищо друго не може да стане

49

Анонимен

преди 3 години

Ха, не се справяла зле...Дръжте ме ще пръдна...

48

Анонимен

преди 3 години

Защо не кажете, че и тя е диктатор и в Германия има диктатура, а Отровното трио да вдигне някое въстание?

47

Анонимен

преди 3 години

Бездетна увиснала сви нкя.Напълни Европа с мизерници.

46

Анонимен

преди 3 години

ГДР комсомолката.Създателката на ГЕРБ и на мита за Мутрата-Премиер.

45

Край

преди 3 години

Путин управлява -пряко и мажоритарно избран от народа на Русия 20г. - диктатура било.Меркел управлява избрана от мътни безпринципни коалиции 15г. - демокрация било.

44

Хахахахахахахахаха

преди 3 години

Ангела Шмеркел може да управлява 15 години без прекъсване, а другарят Путин и другарят Си Дзинпин - не може?Що така бе либерали, мазни и безобразни??? Мхм???

43

Грешен код!

преди 3 години

Насила Славянизираните от Византия ги знаят всички в Европа затва така с българите в Германия , нищо случайно няма

42

Анонимен

преди 3 години

Борихме се срещу владичеството на бай Тошо,Брежнев,Хонекер и тнт.а тези нямат мърдане майна,по сто години на власт!Ами то навремето царете нямали по толкова.Ба'си и демокрацията.

41

Анонимен

преди 3 години

До ФактГермания е първа икономика в Европа от хитлерово време с малко прекъсване след войната.---2917 или 2018 Русия измести Германия от мястото на пета световна икономика и сега Русия е най-голямта икономика в Европа.