447

аз

преди 3 години

ААА, значи депутатите ще си стоят на топличко вкъщи, дистанционно, ще си вземат заплатките с 30% увеличение, хората без пари - но локдаун да направим.Кога ще проумееете, че не всички деца живеят с бабите и дядовците си? Който иска да си подава декларация и да учи ДО!

446

e

преди 3 години

Валери Симеонов да се затваря, покрива и да изчезва - ако иска 3 месеца локдаун да си направи, тъкмо да не му гледаме мутрата до изборите, защото за след това е сигурно, че ще го няма. Остевате децата и училищата намира, ***! В цяла Европа децата учат - но за България е задължително бъдещите избиратели да са *** и послушни, че лесно да ги командваме....

445

..Свенсон ...

преди 3 години

СиктиРсон...

444

Реалист

преди 3 години

Каквото и да си говорим, знайте че затварянето скоро време е неизбежно ако искаме да имаме едни спокойни празници. Колкото до противниците, става въпрос не за блокиране на всичко, а спиране на децата от училище, защото именно училищата са най-големия развъдник. Ама нямало кой да ви храни, идеята е да се забранят само местата където се събират много хора, и които реално не произвеждат нищо. Магазините нека си работят, моловете (които и без това са никому ненужни) под въпрос.

443

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми господа стига с тая *** истерия, в холандия съм, и нищо не е затворено по този безумен начин както го правят в БГ, отворени са училищата, минам покрай едно всеки ден, включително и "Червени фенери" са отворени а те са предпоставка за разплостранение на този пресловут вирус, пазарите са отворени, абе почти всичко е отворено с малки изключения, и мерките за носенето на маски и др. не са цадължителни, а препоръчителни

442

Ядосана

преди 3 години

Няма смисъл от затваряне. Демагогия и печелене на гласове.

441

Айде

преди 3 години

Ние вика им казваме на ГЕРБ, ама те не слушат!Добре, по такъв важен въпрос касаещ здравето на нацията, че и националната сигурност, ако не са съгласни с Шайката, защо не излизат от тази власт?Затварянето на държавата е неизбежно. Сега въпроса е на кой да хвърлят вината... Станишев и компания вече се изчерпаха. Не стават.Може би Тръмп или Македония?

440

Най - после

преди 3 години

Едно разумно предложение. Този човек е запазил човешкото в себе си, за разлика от другите лицемери във властта.Браво на Валери!

439

Лъжец

преди 3 години

Мижитурка долна ! Изведнъж и Домусчиев и хазарта спряха да му пречат !

438

Бай този

преди 3 години

Симеонов както винаги се прави на специалист. Няма нищо вярно в това, че заболеваемостта е спаднала в другите държави които са взели по крути мерки, напротив въпреки локдауна заболелите се увеличават. Четете чужди медии, а не тези на Пеевски и ще разберете.

437

:-D

преди 3 години

До АнонименНе не искам !!

436

Анонимен

преди 3 години

Далавери Симеонов се е уплашил, че с тези темпове ще се разболеят още дупетати и е решил да има карантина. Лойко сега както винаги ще клекне и ще се цункат.

435

Анонимен

преди 3 години

Закривай....

434

Анонимен

преди 3 години

И след 3 седмици Ко ши стане?Гърците са в смс карантина от 5 седмици и случаите им растат.

433

Mitaka

преди 3 години

Не говори добре за едно управление, когато излезе, че най-разумният човек е Валери Симеонов.

432

Анонимен

преди 3 години

аре бегай от тука с мешник фалшив патриот

431

Анонимен

преди 3 години

*** ти телевизия не направи а акъл даваш......на пангара

430

кака Пена Ф-20

преди 3 години

От тогози нищо свястно не се е чуло , нищо общо няма с демократичното мислене ,винаги след думите му остава едно недоизказано,,аз ще ви оправя и глухо ръмжене ,,

429

Анонимен

преди 3 години

Г-н Симеонов,и Вие нищо не казвате за детските градини.Не подценявайте факта,че в българските детски градини учителките са над 40% във възраст до 4 години пред пенсия. Дефакто учителките на децата от I и II група често са по-възрастни от техните баби.Но нито Вълчев,нито Борисов,нито някой от мандатоносителите не споменават мерки за детските градини.Децата са много на брой-до 28 или 30 в група.Малките деца дори не могат да се хранят самостоятелно.Учителките ги подпомагат във всяка една дейност.

428

Гласоподавател

преди 3 години

За тебе ще гласувам.