85

Анонимен

преди 3 години

Сега очакваме и вожда да се включи.Какво му пречи,нали вече преболедувал?Да,ама кой ще кара джипката?

84

ГосТ

преди 3 години

Корнело, к'во станА с партийната каса и надвзетите субсидии, които можеше да бъдат използвани за кризата? Иначе, по добре в болницата отколкото с джипката по магистралата, но не виждам каква работа можеш да свършиш там. Най вероятно колкото баце на магистралата.

83

Анонимен

преди 3 години

БСП ми е крайно антипатична партия, но адмирации за решението на Нинова. ГЕРБ са ми не по-малко противни, но къде в момента е Лъчезар Иванов, все пак е лекар?

82

Анонимен

преди 3 години

До БОБ КРАСКрасавецо, естете, ти си само за жури, което да избере първата красавеца на Фиколтето!Боя се, че там няма да те приемат - хората си имат изисквания за качествата на журито!Ще повърна!Неприлично е да нацапаш нещо и веднага сам да си сложиш плюс!

81

Анонимен

преди 3 години

Бoриcoв e криминaлнo прoявeн тип c пcихични oтклoнeния c прocтoрнaтa физиoнoмия нa нeвмeняeм c пaрaнoя и e глупaв oгрaничeн нeвeж зaвиcтлив oтмъcтитeлeн c мoзък кoйтo e лeнив и нe мoжe нитo дa ce oбучaвa нитo пък имa някaкви интeрecи ocвeн дa крaдe пaчки и кюлчeтa злaтни oкoлo нeгo зa вceки cлучaй.

80

Цецка Цачева

преди 3 години

В моята частна болница не приемаме с Кови, а само заможни ГЕРБ-ери.

79

Анонимен

преди 3 години

Чета и се кефя - целият интелектуален потенциал на бойковистите подскача да покаже кой е най-достоен за Неговия! То една мисъл, едни умни фрази, неписани от никого досега! Един речник, един изказ, джентълменски, изящен, как да не се сетиш за мамките им! Как добре са ги възпитали! Само дето мирише на метан и скатол! (вижте значението на последната дума!).Време е да изчистим нужника и да го дезинфектираме! И това ще стане!

78

БОБ КРАС

преди 3 години

Малко е грозничка за медсестричка, но за санитарка-ромка е супер

77

въпросче

преди 3 години

абе тая що играе контра на фигуранта ? той нали заяви че вирус нема !

76

пенсионер

преди 3 години

импексова санитар но , първо да се гласува поредното и безсмислено неино предложение , иначе няма да ходи да мие коридорите ! другарката по всякакъв начин се мъчи да спечели симпатизанти , следващата и стъпка ше бъде да ходи да дои крави ! визиите , платформите , кючеците,снимките с козички не свършиха работа , ше се пробва до последно ! смешна и жалка картинка , ама глад за власт голем !

75

Анонимен

преди 3 години

Нали не вярвате на тоя ефтин PR. Вярно че избирателите на тая партия хич си нямат акъл, ама това си е подигравка, даже и с техния интелект.

74

северозапад

преди 3 години

До Бейби = Интересен ход пир по време на чума ,прекарала ковида може и космонавт да стане ,останалите кучета ги яли .Лицемерка.

73

Анонимен

преди 3 години

Ще и повярвам, ако отиде в някоя общинска болница в страната, там където наистина не достига персонал и наистина чисти, храни и обслужва тежко болни - всеки ден по 12 часа.

72

nimportequi

преди 3 години

При koмyнeтaтa винаги е ЩЕ. Оещават а все е на куково лято. Ако правиш благотворителност го правиш а не тръбиш по медиите популизъм!

71

Бейби

преди 3 години

И ще слага подлогата за малка и голяма нужда? А дано..., ама надали....Ще къпе бабите или старците?.....Интересен ход.....

70

Анонимен

преди 3 години

Като иска да помага да дари депутатската си заплата за оборудване или лекарства. И освен това като коментираш,че ще помагаш не отварай дума за политика,защото си личи,че е Пи АР акция. Кажи,че ще отидеш в еди коя си болница и толкоз. Без да плямпаш за бюджети,Герб,избори и прочие. Нали уж го правиш с чиста съвест. Що намесваш и политиката.

69

Анонимен

преди 3 години

Само това им трябва на лекарите. Един депутат до тях да се притесняват какво правят,говорят и да им създава допълнително напрежение.

68

Голяма лъжкиня!

преди 3 години

Тази лъжкиня Нинова не ходи на работа в Парламента, тръгнала да го раздава доброволец в болницата !

67

Анонимен

преди 3 години

Явно Нинова вече е навлязла в предизборна кампания и е решила да блесне. Де да се беше борила с такъв устрем за спасяването на Техноимпекс и Техно импорт-експорт, ех-е-е-е-е! Ама не, просто ги съсипа.

66

кое на Дидро

преди 3 години

До Анонимен 52Че "Най-добър е докторът, когото не можеш да намериш", това ли?