11

Анонимен

преди 3 години

До долния ковид неделя е хората са на разходки ти си бии една кожен инжекция и стой в къщи

10

Анонимен

преди 3 години

Абе нещо изчезнаха привържениците на тезата, че няма такъв вирус. Очакваме скоро драстично да намалеят и антиваксърите. Нищо, че са по гласовити и от веганите. Изобщо кресльовците май по този начин се опитват да убедят себе си, че са прави.

9

Анонимен

преди 3 години

Искало се извънредни ресурси за кампния за ваксиниране? И кво толкова се иска?

8

Анонимен

преди 3 години

Горките...

7

Анонимен

преди 3 години

Позволете на прибързано създадена ваксина да ви "впише инструкции" в клетките, за пръв път в историята. Какво може да се обърка.

6

Зозо

преди 3 години

До а защо ....За последното денонощие в Беларус са регистрирани 977 нови случая на заразени с коронавируса срещу 983 предишния ден, съобщи днес здравното министерство на страната. За последните дни се наблюдава висок прираст на заразените, като общият им брой достигна 99 459.....Е това е положението в Беларус официално. неофициално кой знае какво е дереджето.

5

Либерал в действие

преди 3 години

новия световен ред в действие .Масово ваксиниране ,масово чипиране ,масово имплантиране ,масово тровене с кем трейлс,масово оглупяване ,масово оскотяване ,.Да знаете всичко се прави за благото на народа .Много поздрави от Сорос и шефа му бай Барух от клана на сатанистите !Гледйте в Беларус какво става няма мерки няма нищо ,мачове ,пазари ,училища хората си живеят и не им дреме за измамата ковид!Хората пращят от здраве и тук там умрели в нормата.

4

Анонимен

преди 3 години

Нереално е да произведат ваксини до януари. Та те още се изпитват, не са одобрени, каквото и да се тръби по медиите. Освен ако не са решили с руската ваксина да го правят

3

а защо

преди 3 години

А защо в Белорус няма ковид истерия и животът протича нормално? Защи жестокият комунистически диктатор Лукашенко не въведе демократичен локдаун както в демократична Европа за да потуши многомилионните демократични протести?

2

ИСТИНАТА

преди 3 години

В ПЕТЪК БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НА 1ВО МЯСТО ПО СМЪРТНИ СЛУЧАЙ ОТ К19 И НА 2 В СВЕТА. Айде стига вече ние сме пак най зле

1

Вандал

преди 3 години

През изминалите месеци окончателно си промених мнението за италианската нация. Никога не съм предполагал, че са такива мишки и мишоци. И тази нация е родила Гарибалди. Хайсиктир бе, страхливци.