18

Анонимен

преди 3 години

Поиска???? Кога? Когато в България вече има по 5 000 заразени на ден. Когато хората умират в дома си без да са чути без помощ от никъде като в 14 век ? Когато хора умират на вратата на болница и лекари и сестри ги подминават без да им окажат помощ? Когато никой от "правителството " на джунглата България не е подал оставка? Никой от управляващите не е обвинен в убийство от небрежност, безотговорност и алчност?

17

Анонимен

преди 3 години

След 18.00 часа да работят заведения за хранене и то само за доставка по домовете или направо тотално да ги затворят! Не става иначе, дали ще се пие до 23.30 или след това , короната не отчита вечерен час! Времето на глобите изтече, такива собственици на заведения в затвора, а заведението затворено!

16

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте ги за винаги тези ресторанти. Отнет лиценз и чао. Какво ги бавите.

15

Анонимен

преди 3 години

Ричард бил голяма порта, изпорти своите колеги на полицията. Сигурно е агент под прикритие на Държавна сигурност.

14

Разумски

преди 3 години

Паниката и страха до нищо добро няма да доведе. По тези клубове и заведения ходят млади здрави хора със силен имунитет и добро здраве, които след заведенията ще ходят и работят, за да печелят пари и движат бизнеса и икономиката в държавата която това товари и без това младите хора да плащат пенсиите щото държавата нейзно какво и къде и защо е навряла парите за пенсии.

13

Мислещ човек

преди 3 години

Не може да спре цялата държава, икономика и бизнес. ЗАРИЧАХА СЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА пълен локдаун в държавата. Това означава че и тези заведения и клубове не бива да ги затварят. Да работят и печелят пари вместо да чакат на държавни помощи.

12

Анонимен

преди 3 години

и защо някой трябва да и затваря? те нямат ли отговорност и съзнание? затова трябва яки глоби, за да се оправят! аман от разни тарикатчета!

11

Анонимен

преди 3 години

Защо заведенията трябва да работят до 23,30 вечерта?Някои държави затвориха и заведения и граници,а ние ще се самоунищожим от глупост и неадекватното управление на некадърната власт.

10

Анонимен

преди 3 години

След 10 часа вечерта да няма отворени заведения!Проверки и яки глоби за нарушителите.За един без маска в метрото-арест,а за двеста купонджии на едно място-какво?А за собственика на заведението -какво?

9

Анонимен

преди 3 години

С тия хлабави мерки Бокич е решил да ни довърши.Видя се колко се спазват,видя се какво ни е здравеопазването,гоним първото място по смъртност в Европа,ама на шофьора на джипката какво му дреме.

8

до 7

преди 3 години

как ще умре някой, който вече е убит 5-6 пъти???

7

Анонимен

преди 3 години

Дефиниции яко че умрете да знайте

6

Родна картинка

преди 3 години

Пък народа иска затвор заради дрогата и всичко и ЯКИ глоби за всички участници ама нема.Нямате аналог в света яко ще *** помнете

5

до 3 и за 3

преди 3 години

Най-накрая един трезво мислещ. Да бяхме възприели китайския модел докрай. Хубаво се затворихме ама да бяхме струпали всички заразени на едно място не да ги мятаме по болниците из страната и да създаваме нови огнища.Управляващите ще си платят за това безхаберие.

4

Частно парти

преди 3 години

ли е празнуване на ражден ден?

3

Анонимен

преди 3 години

изгубиха време - ако бяха затворили държавата още след първия случай на над 3000 досега щяха да се нормализират нещата и щеше да има нормална Коледа, но не ината и егото на Бойко са по-важни

2

Анонимен

преди 3 години

истината е, че печалбата се поставя над човешкия живот. понеже точно това прави лично премиера казвайки, че няма да затваря държавата. ето това ни очаква - станахме буквално заложници на едни печелбари начело с Борисов и кликата му Алибеговци

1

Анонимен

преди 3 години

Истината е че просто европееца е социашно животно.