55

Анонимен

преди 3 години

И кьм младите хора нямат - милостДа поискат отставката на - ректора

54

Анонимен

преди 3 години

Между другото много ви знаят устите за инжинери тва инженери онова запишете се вижте как е и после говорете как ние студентите сме били отговорни за българското състояние да ама обратното са пада не ние сме ви виновни за окаяното държавно състояние

53

Анонимен

преди 3 години

Добре вие хора дето буквално плюете по студентите които реално просто защитават правата си , както ректорите пък упражняват и налагат своето право да изискват от учещите да присъстват задължително на занятия въпреки покачващата се обстановка със Covid-19 разбирам че реално всеки има свой възглед върху ситуацията , но хибридната форма на обучение само подлага не само студентите но също така целия университетски персонал под риск. И ако искате да знаете ст-тите спазват мерките не са както вие опис

52

Lan

преди 3 години

:) Ама така де...на дискотека и с приятели може, на упражнения - ня може! :) Сладури. Лошото е, че това са бъдещите инженери...

51

Студент

преди 3 години

А дискотеки искат нали.

50

Гост преподавател

преди 3 години

А знаеш ли, че има продукти, такива като на NI, които моделират логически анализатори и осцилоскопи, при това много успешно? Да, не е като да го пипнеш сам, но върши работа. Струват обаче много - над 30 000 евро, но се намират и в мрежата.

49

до 48

преди 3 години

Еми ще ме извиниш, ама аз редовно ходя на гробища. И не видях опашка от трупове да чакат ред да ги заровят!!!!!!!!!!!!!Стига сте говорили глупости, стига сте плашили хората - вирус като вирус! Не разбирам само кой е източника на тази изкуствена истерия???

48

Анонимен

преди 3 години

До: 50Така е, така е, прав си, сега просто промиват мозъците на младите зайци!Мой чичо, когото не познавам, преди години е умрял от енцефалит - възпаление на мозъка!!!Тогава никой не е чувал за корона.Сигурно е било грип, а може и някой щам на корона да е било, не знам!Абе хората умират, да не си мислите, че сте богове и сте безсмъртни??? Ако не беше короната, щяхте да живеете 10 000 години, като Ной, нали?А дано, ама надали!!!

47

тя

преди 3 години

Някои хора така и не разбраха , че този вирус няма нищо общо с грипния!

46

Анонимен

преди 3 години

Прави са, ще се испозаразят и после гробищата.Няма учене, няма изпити.

45

Анонимен

преди 3 години

Ако някой студент прочете коментарите и усети обществения натиск, отиде на лекции, зарази се и умре - ЩЕ Е НА ВАС, МАМИЦАТА ВИИИИ!

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41ТУ-то го кара на следното правило - професорите са забили в периода в който са завършили и то на академично ниво. Ако някой мааааалко дръпне, ще го изфъчкат набързо-набързо.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"С такива "инженери" нищо добро не ни чака..."С такива съграждани като тебе - още по-малко! Ти какво очакваш от инженер, който ще ходи доброволно в развъдник на вируси, по средата на най-страшната пандемия, от която умират и 15 годишни вече? Не би трябвало да е много, защото определено показва товална липса на инстинкт за саосъхранение или висша мозъчна дейност. И двете са проблемни, макар и по различен начин.

42

Тулупа от Хераково

преди 3 години

Това са внуци на комунисти, не им се връзвайте.

41

Анонимен

преди 3 години

Три въпроса г-н Министъра с ботоксовото лице, изскубаните вежди и изкуствената коса:1, Кой и как одобри триетажна сграда без асансьор да бъде преобразувана в КОВИД болница?2. След като я одобрихте с какво я оборудвахте?3.След като казвате няма хаос, значи ли , че всичко е планирано да се усвоят едни милиони?

40

Професор

преди 3 години

Аз пък после ще ви набивам в кофите защо държавата ни е толкова бедна. А сега бегайте на бар и довечера на дискотека!

39

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно прави са студентите. Професорите не искат да се реформират и не си вършат работата и не могат или не искат задочно, защото ще са ненужни и ще ги съкратят.

38

Анонимен

преди 3 години

Прави са студентите в този случай.

37

баба мара

преди 3 години

ту да оправи общежитията в студ град гледах снимки от стаята земетресение иужас

36

Анонимен

преди 3 години

С такива "инженери" нищо добро не ни чака...