60

Анонимен

преди 3 години

Държавата в лицето на Президента трябва да носи отговорност.Разбира сеЗащо нахъсваше хората да нарушават мерките, пък сега - абдикира.Я да отговаря

59

Сержант от запаса

преди 3 години

за 56. Формулирано професионално! Аз много пъти съм се опитвал да дефинирам(охарактиризирам) любимия ни премиер но излиза нещо дилетанско. Пиши по-често по темата ама с някаква абревиатура , иначе не мога да те идентифицирам и ще продължа да чета плявата на разни ***. Бъди здрав!

58

Мале па глупости

преди 3 години

А, какво отговори Държавата , когато биеха лекарите от "бързата помощ" ...ПО ВРЕМЕТО НА мин.МИМИ ВИТКОВА И проф.ГАЙДАРСКИ ОТ БСП ?!!!!АМИ ....ДА ОТГОВОРИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН!

57

Зайко Байко

преди 3 години

Адвоката си търси клиенти. Ако си мислите че му пука за вас.

56

Държавата

преди 3 години

Държавата трябва да обезщети всички близки на починали с Ковид заради недостатъчните мерки от страна на управляващите. По добре държавата да започне да ги обезщетява преди да започне дело на територията на целия ЕС и оттам да определят големината на обезщетенията за семействата!

55

Анонимен

преди 3 години

- Току що застреляха човек на улицата.- Еее, кво да напрайм сиа?- Ама той е с Ковид 19...- Господине, веднага изпращаме кола, запазете спокойствие!

54

Анонимен

преди 3 години

Бoриcoв e криминaлнo прoявeн тип c пcихични oтклoнeния c прocтoрнaтa физиoнoмия нa нeвмeняeм c пaрaнoя и e глупaв oгрaничeн нeвeж зaвиcтлив oтмъcтитeлeн c мoзък кoйтo e лeнив и нe мoжe нитo дa ce oбучaвa нитo пък имa някaкви интeрecи ocвeн дa крaдe пaчки и кюлчeтa злaтни oкoлo нeгo зa вceки cлучaй.

53

Мери

преди 3 години

Той и брат ми викаше:"Евалла, Мангъров!" докато сам не се разболя.

52

А КОЙ

преди 3 години

А КОЙ ЩЕ СЪДИ ДР. МАНГЪРОВ ЗА НОСЕНЕ НА МАСКА В ДЖОБ??? А ПЪРВАНОВА?? НЕЩО МЪЛЧИ ЕКИМДЖИЕВ ПО ВЪПРОСА. ТОЙ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е?

51

Анонимен

преди 3 години

Освен да обучават пациентите сами да си правят манипулации те или да има роботи.

50

Анонимен

преди 3 години

на Мангъров, плешо чалгаров, пинокио, васо божков и други подстрекалите срещу носене на маски, съществуване на вируса можели да се търси отговорност

49

уви,

преди 3 години

държавата може да бъде подведена под отговорност за много неща, но я няма - призовкарката ще трябва да я търси на Каймановите острови и в други офшорни зони.

48

Цецка Цачева

преди 3 години

В моята частна болница не приемаме с Кови, а само заможни ГЕРБ-ери.

47

Гледах Клипа

преди 3 години

Гледахте ли клипа, в който в болницата има 15 мaнгaла, които друсат гюбеци в отделение, напълно здрави?Истината е, че ГЕРБ се грижат само за избирателите си.

46

Гробокопач

преди 3 години

Смърт на ГЕРБ! УМтере гербери, умрете "Патриоти"!

45

Сун Дзъ

преди 3 години

Страха и паниката са лош съветник. Не се страхувайте. Страха ще ви погуби.

44

Генерал Нисък

преди 3 години

Мен ме е страх от високо - утре затваряме всички мостове и самолети.

43

Студент теолог

преди 3 години

Неделен поздрав на всички! И най-вече на 20,24,25,26,36, 38! А тези които твърдят обратното нека го докажат през следващите 4 години на управление. Вероятно ще са останали само управляващи, управляемите просто ще са изчезнали вървейки по стъпките на двамата от Пловдив. Боже, пази България, докато още не е настъпило невъзвратимото!

42

Анонимен

преди 3 години

Затворете границата, София, метрото като огнища на зараза.

41

Перфектната Буря

преди 3 години

Паникьосани хипохондрици + Съсипана здравна система + Бойко&Караянчева&Дариткова = масова смърт