78

Анонимен

преди 3 години

От тазгодишната Ферма разбрах,че няма да си купя мед от Надка,вино от Шестака,нито сготвено от Кустев.Когато нещо се произвежда от злобар,то не носи ползи а само вреди на човек.

77

Анонимен

преди 3 години

Радвам се,че Стоян в честен двубой отстрани от "Фермата"двете протежета на Босфор тв.и продуцентите -готвача и винаря.

76

Анонимен

преди 3 години

Шестачето си въобрази,че след смешния дуел с Асен ще се бетонира у "Фермата" и ще си кюти до финал където да "блесне"като "икона" и със зрителския вот. Петнистата хиена Надка и тя е само гост във фермата на Андрей и тъй като не била за 100 хиляди, ми ето и вратата -да си излиза.Показа каквото показа.Пешо каскета и гвардейчето с папионката жалки сметкаджии.Ще делят наградата:)))Никой не я заслужава. Продукцията да я даде на Андрей да си разработи бизнеса с каракачанските овце.

75

Анонимен

преди 3 години

На мене много са ми самнителни шефа иван и мариичето и калоян и продукцииката какво стои зад тях там нещо се крие все още не можеме да го разгадаеме явно някои много ама много интилигентни хора седят зад тази коалиция.

74

Анонимен

преди 3 години

Калоян е СРАМ за гвардейската част която е един от символите на България редом с герба,знамето и химна.Няма място там.

73

На Димитровден

преди 3 години

се разпускат наетите ратаи и работници. Наемат се на Гергьовден. Четете повече литература. Това е гаф на продукцията на Фермата. Казва се още Разпус.

72

До 101

преди 3 години

Мария избра Стоян, и той избра Митко. Грешна Ви е фактологията.

71

до анонимен 88

преди 3 години

Мария избра Митко по сценарий и затова се отказа от Дая. С избирателнното отношение към участниците и грешния отговор на Алманаха Андрей показа, че всичко е по сценарий . Може те да са накарали Стоян да действа толкова объркано, за да запазят възможността да се възползват от винаря . действат като групата на двойката ( както нарече днес по БТВ Митко Калоян и Петър ) . Дано Стоян победи мачо Пепа на дуел. Победителят ще е от ревящите и да отстъпи парите на иконата Митко за реванш .

70

Янева

преди 3 години

Истинските победители са Стоян и Милена!!! Отвратена съм от гадното поведение на другите,особено на работливата-*** Надя!!!Такава злоба изписана на лицето и, че чак страх да те хване!!!Какво да се чудим,защо унижават Стоян,и в живота винаги добрия човек го изкарват *** и го тъпчат хиените.А когато реши да се защити веднага става най -лошия.Дано има справедливост накрая!!!

69

Евило

преди 3 години

"Приятелите"-ревачи му помогнаха, а не Стоян, който нямаше друг избор, ако иска да продължи!

68

Чичо Митко

преди 3 години

е работлив и умен човек, но ония двамата са му обещали финала, заради виното. Но пък вече е рекламиран, и бизнеса му тръгва нагоре. Както и готвача Кустев. Реклама правят и на пчеларката.

67

Осмака

преди 3 години

Мара е много проста и долна интриганка а Калоян в душата си е страхливец и злобар

66

Осмака

преди 3 години

Мара е много проста и долна интриганка а Калоян в душата си е страхливец и злобар

65

kingsize

преди 3 години

Не знам за Фермата, но Шестака има страхотна изба в Мелник и прави уникално вино! Браво, пак ще си взема!

64

Тигъра

преди 3 години

пълна порнография *** толкова *** събран на едно място

63

Коментермата ^_^

преди 3 години

Не знам ама и тука много злоба има...

62

А

преди 3 години

Не сме родени равни. Нито физически, нито психически. Няма чест в това да тъпчеш по-слабите. Ама аз му казах , че не го харесвамИ затова е чест за мен да го унизявам!Набива крак без да е научил най-важното в професията си.Както и да е. Нали рейтинг гоним. Стоянчо е идеален да му се яхнем всички. Хей така сеир да става.

61

...

преди 3 години

Точно така Калоянчо! Мачкай. Тъпчи и влачи момче! Точно там е честта и достойнството. Слабите трябва да се унижават. Научил си си урока. Стъпвай на врата. Ти си нашата гордост! ГВАРДЕЕЦДа ти пикам на честта

60

Анонимен

преди 3 години

Супер лицемери са всички останали към момента във фермата. Няма защо да обвиняват Стоян за избора му (въпреки меко казано некоректното му поведение) - взеки играе своята игра според възможностите си. Няма правило засега, което да ограничава или защитава играч без имунитет от двубой. Ако всички лицемери, мъжки клюкарки и ямболски вълци толкова много държаха на шестака, щяха да му подарят битката за имунитет и тогава Стоян нямаше да има слаб опонент. Ама пъсти страх...

59

Анонимен

преди 3 години

до разкрачената Даяна...Явно си мераклия,нареди се след Боби.