16

до печатар

преди 3 години

Голям камък хвърли, голяма дума не казвай! Чукай на дърво! Никога не е късно да се заразиш! Пазете се!

15

Анонимен

преди 3 години

Кога ще престанете с тези статистики които плашат и зомбират народа??

14

ПЕЧАТАР

преди 3 години

В нашата печатница се заразиха първо мениджърите. Естествено всичко се скри и покри. РЗИ не взе отношение да карантинира хората, а тези мениджъри бяха контактни с всички. Всичко е жив майтап, защото други не се разболяха. Ние, клетите сиромаси се оказахме железни.

13

Анонимен

преди 3 години

Вчера в Пловидв беше опашка пред големите магазини за техника. Черен петък ще се окаже Черна Коледа.... скоро

12

Анонимен

преди 3 години

В нашата фирма почнаха да се заразяват един по един, пълна паника, шефовете се крият по кабинетите, оставиха хората да умират кой докъдето стигне и това е

11

Анонимен

преди 3 години

Безгръбначният министър на образованието е готов на всичко, което му наредят. Но не той де....

10

РазединителНАнацията

преди 3 години

Банкянското чудо какво мисли да предприема!?И защо проспаха летните месеци?Тая статистика е " мижи, да те лажем"- моя близка почина тези дни /не от ковид/Като тръгнахме да уреждаме погребение,ни информираха, че най-близката възможна дата е 2- ри декември,.защото моргите са ПРЕПЪЛНЕНИ!С ковид или не, хората си отиватпод "вещото" ръководство на ГЕРБ!Боже, пази България!

9

Анонимен

преди 3 години

ПОМНИТЕ ЛИ, БОРИСОВ КАЗА ПРАДИ МЕСЕЦИ - ПРИ НАД 100 ЧОВЕКА ЗАТВАРЯМЕ

8

Пак ще попитам:

преди 3 години

Защо през почивните дни умират три пъти по-малко хора ОТ коротавирус? Защо вече не се съобщава броят на "безсимптомните" заразени?

7

Анонимен

преди 3 години

Няма спад. Направени са НЕ над 11000 теста. Разликата идва от там, че в събота и неделя повечето от онези 62 лаборатории почиват. Хората са много уморени. Работят В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ малко лаборатории от 8 до 13 часа. От там е разликата.

6

Анонимен

преди 3 години

Няма такава държава в Европа с 40% заразени от тестваните, няма нищо което дори да е близо до такъв ужасяващ процент. На фона на тая катастрофа, пълна безотговорност и безхаберие от страна на Борисов. Това е престъпление

5

Анонимен

преди 3 години

Не бързайте с изводите! Грипа настъпва с пълна сила. Възрастните и децата от предучилищна възраст са най-уязвими от грипа.Симптомите се припокриват. Объркването ще е още по-изразено. Освен това комбинацията възрастни-предучилищна възраст е тотал в детските градини, където над 40% от учителите в България са над 52 годишни.Но за детските градини никой не говори в България. Сякаш са тема табу и за Вълчев, който ги нарича "забавачки", а иска учебен процес със стандарти от МОН. Вълчев "забавачката"!

4

Анонимен

преди 3 години

2279 новозаразени - страшно много е за събота.

3

Анонимен

преди 3 години

408 са в интензивно. Преди месец бяха под 100. 6193 в болница. Преди месец под 1000. Лошо! Не знам за пълен локдаун, но затворете училищата бе, г.лу.пендери. Една трета идват оттам

2

Анонимен

преди 3 години

39% от тестваните без да се броят и ощпо-евтоните тестове за антитела, а началото на септември имахме едни 4% и бяхме за пример.

1

Анонимен

преди 3 години

Нормално да има спад. Спряха един от основните преносители в градският транспорт в София, учениците, но за съжаление от другата седмица искат да ги натикат обратно и Коледа ще бъде буквално червена и кървава, но важното е далаверата да върви и кръчмите да бачкат на макс.