53

Анонимен

преди 3 години

Зад всеки провал на лекар, катаджия, държавен служител, съдебен помощник, кмет и т.н. стои провал на някой по-високо във веригата. Така че ако искате виновните да носят отговорност, идете да ги търсите в МС, НС и разни джипки, дето обикалят паланките.

52

Анонимен

преди 3 години

Почти в целия свят здравната система е свръхнатоварена. Все пак ако не всявахте толкова паника, със сигурност натовареноста щеше поне с една идея по-малка. Вместо да плашшите хората, за да спазват мерките, просто трябваше да дадете реалната картинка.

51

Иван

преди 3 години

Хареса ми тезата за заслугите на жандармерията в борбата с ковид .....

50

Анонимен

преди 3 години

Дариткова,здравната система работи в режим на свръхнатоварване,защото не е пригодена за население от 80% Затваряйте градове.От друго слабоумните чалгари не разбират.

49

хигиена

преди 3 години

Браво, добре сте чели, най много се печели по време на кризи.всички сте за БЕСИЛОТОа народа мълчи.

48

До дъртата Икова ...

преди 3 години

Никой не слага "клеймо върху всички работещи в системата" . Проблемът е СИСТЕМАТА на здравеопазването, която вие некадърни калинки не реформирахте.Дано не ти се случи и теб да те изритат от някоя болница... тогава ще видиш кон бобяде ли!

47

Щирлиц

преди 3 години

Калинка-урунгел-калинка-урунгел....

46

Анонимен

преди 3 години

Дариткова,нали си гласувахте повишението на заплатите с 500лв от1ви ноември.Така че какво си се загрижила толкова.Депутатската заплата сега е около 4800 лева.

45

Анонимен

преди 3 години

Плодовете на демокрацията в БГ.Горчиви са.Умиращи хора пред болниците,изнервени до крайнастепен лекари и сестри.Има болници от средата на миналия век,които приличатпо скоро на конюшни.След 30 г.разграбване и унищожаване на всичко това коетостава е отражение на криминалния преход.

44

циганина

преди 3 години

От 11 години от както са на власт лъжат ямболлий когато дойде време за избори, че ще им добършат болницата която е започната от татово време преди 48 години.Много жалко за всички от цялата област,сега се лекуват в болница тип /павильони/.

43

Анонимен

преди 3 години

Здравната система е погребана още в началото на престъпния преход.Няма лекари,няма нормални болници.Има само чекмеджета,сарай и къщи за гости.

42

Анонимен

преди 3 години

В България няма здравна система. Има пари на здравно осигурявани, събирани в нещо, наричано НЗОК, в което са се впили множество смукала за изсмукване на парите. Най-голямото смукало е на едни бандити с произход от ДС. Силата им идва от видимия за тези, които могат да виждат факт: подкрепа от всемогъщата ДПС. След много време историята ще отчете ролята на проклятието на България/разпределителя на порциите и най-добрия му инструмент -ГЕРБ, в управлението на всички системи в България.

41

Анонимен

преди 3 години

здравната система работи само за вас! за гнусните политици, министри, висши чиновници, кметове и началници на партии, генералитет. има ли от тия неприети в болници или умрели? няма!за обикновенните хора не само че не работи, ами ги оставят да ***, кой къде може.на бандит ББ му закараха от ВМА в къщи 6 апарата включително и мобилен апарат за обдишване, а хората *** по стълбите на болниците.ще ви съдим и ще лежете в затвора до един!

40

Веселяка

преди 3 години

Здравната система се чуди кога ще спреш да правиш *** закони.

39

Анонимен

преди 3 години

В момента по-нова дават лекар в Германия българин,най после дават информация как се лекува там,и няма нищо общо с тук,тестовете са безплати имат направления от лич.лекар дистанционно тук тук умишлено се бавят ,за да печелят лабораториите и съвсем друго лечение )бай *** ще подърява милиарди на бизнеса тоест техните хора и фирми ,

38

Анонимен

преди 3 години

Така смята-и е вярно-ЗА НЕЯ!Сигурна е че дори ако пръdне на криво-веднага идват 10 екипА,правят и 20 теста и след 5 мин.е в вип отделение наПирогов.Всички знаем,че никой от ТЕЗИ няма да го хвърлят на стълбите по бельо и да заминат с линейката,нали?!?!Нека си хвърли депутатската карта и да отиде в болницата да я "приемат",без да казва коя е-Е ТОГАВА ЩЕ ВИДИ,КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?!?!?

37

Анонимен

преди 3 години

Свръхнатоварен е защото няма кадри. Вие сте на власт 11 години. Познай коя партия е отговорна за състоянието на здравната ни система

36

Анонимен

преди 3 години

На първо място в света по смъртност .Снощи го обявиха.Сега Дариткова и подобните и от парламента да ходят да лекуват,а не да си правят прически.

35

Bon

преди 3 години

Дариткова, ти си просто един....... долен ***. Познай от първи път дали повече в живота си ще гласувам за вас.

34

Анонимен

преди 3 години

"това е нагледна демонстрация, как човек може да говори, без да знае точно какво"----------------------------------------Така се прави в Тикволандия. Важното е да говориш това, което се харесва на тиквения ти началник.