14

Анонимен

преди 3 години

Днес така наречените български лекари не ви оказват спешна лекарска помощ, ако първоначално тестът ви за коронавирус е отрицателен.Днес така наречените български лекари, ако първоначално тестът ви за коронавирус е положителен, ви държат на изчакване на стълбите или пред вратите.Днес така наречените български лекари избягват ли всячески да ви окажат лекарска помощ?

13

Анонимен

преди 3 години

Добре се борят Герб с вируса,така намаляват натиска към здравната система, това сигурно е имал предвид министъра!Шайката ни убива бавно но сигурно!

12

Дядо от село

преди 3 години

Котката е много права! Трябва да се вземат мерки при най-леките симптоми, още в началото.То по принцип в началото симптомите са много, много леки и бързо се повлияват..

11

Тато из Правец

преди 3 години

Такова е здравеопазването при ГЕРБ-кражби и спекулации...

10

до 5

преди 3 години

озапти си надменния тон, не знаеш от къде камък ще литне и д и без евро задтрайовка ще ....да не падам на ъвоето ниво

9

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Имаха цяло лято за да приготвят болници и апаратура. Да вдигнат заплати на лекари и мед сестри. Те предпочетоха да вдигнат заплатите на администрация и полиция и шефа да раздава пари от джипката. Това са последствията от без отговорността на управляващите

8

Баро Вкаров

преди 3 години

До АнонименЕ па министъро на здравепогубването рече,че има мноо свободни легла,ве!

7

Мутафчийски

преди 3 години

Аз кво Ви казах.Съгласни ли сте с мен, или още Ви трябва?

6

Продавам

преди 3 години

Сертификати за положителен PCR тест.

5

Анонимен

преди 3 години

Аз пък си имам европейска здравна застраховка в тогедър и като ме хвана короната имах придружител, който веднага ме уреди в токуда, лекуваха ме с ремдесивир и платих 0лв за всичко, защото съм ЗАСТРАХОВАН. На мои познати в същата болница им казаха няма легла, познайте защо ;) Ама байган ю има пари за цигари и рикия, но няма пари да си застрахова собственото ЗДРАВЕ.

4

Борисов

преди 3 години

Докато аз съм на власт, все ще е така!

3

Анонимен

преди 3 години

Абе вие не разбрахте ли, че всички болници са пълни догоре и се пръскат по шевовете...

2

Баро Вкаров

преди 3 години

Бог да го прости!Лутал се е и не е могъл да намери Клиничната пътека!Иначе квато ни държавата такова и здравеопазването.....,и не ни е виновен Путин или Меркел!

1

Котка

преди 3 години

***, научете най-накрая, че при развита пневмония вирусът вече не е в носоглътката и PCR е ОТРИЦАТЕЛЕН. Това не значи, че пациентът не е спешен.