48

Анонимен

преди 3 години

Гледам доста папагали повтарят за руска намеса. Не, не Русия се меси. Русия не е толкова влиятелна, но пък дебелите банкери и капиталисти направиха всичко възможно да отстранят Тръмп, защото се промъкна без да очакват и не отговаря на техния инерес. А интересът не са само войните, а глобализацията, която се налагахните медии и удря средната класа. На работещите хетеросексуални бели се налага чувство за вина и да работят за малко пари. А капиталите от цял свят отиват при "богоизбраните"!

47

АНОНИМЕН

преди 3 години

Злобни български мъже !!!!

46

АНОНИМЕН

преди 3 години

Хей, комунисти, защо ми изстрихте коментара за втори път?! Защото не ви изнася?! Защо не пивете за мавините бнесени от Венецуела И всеки вот го отчитат за Байден. А резултатите се отчитат в Германия и Испания!!!!!!

45

Тежък ден за Пу*

преди 3 години

До АнонименМного ясно е, че има измами.Има аномалии.Анализатори и математици доказах, че в определени области кма големи разлики с предишни избори.Те направо стърчат!Нямаш представа колко си прав.Направо стърчиш.АМИ ЧЕ НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ ПУТИОН СЕ НАМЕСИ за да издигне марионетката си Тръмп за президент.Как да няма разлики?Попречиха му сега.И джуджето обидено отказва да поздрави Байдън.Кой натоскаше Г7 цял мандат да върнат Путин , а ? не беше ли Тръмп ? От благодарност за услугата.

44

Елена

преди 3 години

До ЧужденецYou tube за вас достоверен източник на информация ли е?

43

Елена

преди 3 години

До АнонименНаи-добрите юристи. Хайде посмали малко! Най-добрите юристи се отказаха от тази предварително загубена битка. Най-вече защото Тръмп е пословичен с това, че не плаща на никого!

42

Елена

преди 3 години

До АнонименДа, чак му се разтече боята от косата по лицето от проповдигнато настроение!

41

Голям праз

преди 3 години

Какъв е проблема?И на изборите 2016г. имаше подменен вот и руска хакерска подкрепа за Русия перчем.Цял сенатски доклад излезе и нови санкции срещу Путин по случая.А и Кембридж Аналитика бяха хванати и наказани за подмяна вота на американците за да докарат необходимите електорали за избирането на Тръмп... И Килъри имаше 3 мил. РЕАЛНИ гласа в повече ама изведнАж се оказа че не печели.КАК ТАКА ТРЪМПЕЕТА НЕ ПРОТЕСТИРА ТОГАВА? Ааа , щото тия измами на предишните избори бяха в негова полза.Затова .

40

муспи

преди 3 години

Интересно, как може да има измама, след като гласовете не се броят. Нещо по ефектно - броят се по низовите ортанизации, а после, от Горе казват кой е изгодния им победител. Все едно да кажем че Б. Борисоф е печелил избори, и то след като народа го обича - промени името на Парка на Свободата на Борисофата градина, но все едно, гласове при демокрацията не се броят и ББ се обявява за победител. От кого? Такъв въпрос вече се приравнява с Отричане на холокоста.

39

Анонимен

преди 3 години

"Този човек, заради огромното си его и болни лични амбиции"Значи не дементния старец, не шпиц-командите на Антифа и БЛМ, не тамилската лека жена, а точно Тромпета я бил разклащал системата? Не едностранчивото и ужасяващо тенденциозно отразяване на събитията, не СПРЯНОТО разследване срещу Бай-издънови, не Генарал Къстър дет станал от гроба да гласува, нееееее.... Тромпета и само той.

38

Анонимен

преди 3 години

Измамите не били доказани? Според кой, ***-либералните медии ли? Измамите са брутални.

37

Анонимен

преди 3 години

Ай,стига хленчене, нима не знае поговорката:-С твоите камъни, по твоята глава! Преднит път, той подложи крак, сега на него му сложиха динена *** - кръговрат...Гадно е когато падаш, а още по-гадно, когато си на високо.

36

До 34

преди 3 години

Да младите са гласували, ама не знаят, че са фласували. Направиха анкета по телефона на случайна извадка и питаха хората, сали са гласували идали гласът им е отчетен. Не помня точните чосла, но бяха потресаващи. Сума хора не са гласували, но ги има като гласували. На много, предимно гласували за Тръмп им го няма гласовете. Изгубени по трасето. Няма да спонемаваме, че вчера от Доминьон, са отказали изслушване в Пенсилвания. Демек, фирмата осигурила машините за вота се е покрила.

35

Факт

преди 3 години

Младите в САЩ са дрогирани Антифа и БЛМ!

34

Правете си сметката

преди 3 години

Байдън и Обама-6 войни за 8 години!Тръмп-0 войни за 4 години!

33

Питър

преди 3 години

До Анонимен 30Не те знам какво си "доказал", заедно с "анализатори и математици", но в ключовите щати младите са гласували масово, сравнено с 2016. Например в Мичиган гласоподавателите до 29 години са били почти 20 ПЪТИ повече, сравнено с 2016.... Те това са доказали "анализатори и математици". Понеже у нас младите хвърлят салфетки в чалготеките, Мухобойко ще ни "шиба с 200" доживот

32

Анонимен

преди 3 години

Путин е дал заповед на куклата си Тръмп да обяви изборите за невалидни.

31

Да си отдъхне света

преди 3 години

Тръмпанаки, кофти е да изгубиш, нали? И в американската култура както обичат лузърите...Един Руди ти остана. И тръмпазетата от бг форумите.Тъжен е краят на нарцистичните прос т аци.

30

Анонимен

преди 3 години

Тръмп се закани да покаже "безпрецедентна измама" на изборите в САЩВероятно е решил да си свали панталоните пред телевизионните камери?

29

Анонимен

преди 3 години

Много ясно е, че има измами. Има аномалии. Анализатори и математици доказах, че в определени области кма големи разлики с предишни избори. Те направо стърчат!