83

Всъщност

преди 3 години

САЩ са тези които от дълги години изучават коронавирусни мутации. Бил Гейтс и фондацията му спонсорират лаборатории по цял свят и той лично говори за пандемии и намаляване населението на земята от поне 4-5 години.ТОВА не е конспирация а часове и часове видео лекции в сериозни медии като TED.И какво развинтено въображение трябва да има някой за да си помисли че в която и да е биологична лаборатория работят с ДИРЕКТЕН допир с вируси.И при 3% ВЪЗМОЖНОСТ за заразяване с ТОЗИ как точно е станало?

82

Анонимен

преди 3 години

А, не бе! Много ясно, че изскочи от лаборатория. Някой да не помисли, че е изскочил от буркан с компот?

81

Анонимен

преди 3 години

Доста наивен въпрос. Отдавна се разбра, че това си е световен заговор, а не приумица на единици. Лошото е, че ако сега не осъдят виновниците за насадената пандемия, в близко бъдеще може да очакваме и много по-зловещи вируси!

80

да да ама не

преди 3 години

само наивно като шаран същество,може да се върже на приказката,че един китаец изял прилеп,и дошъл края на света.разбира се че е от лаборатория.Само дето не е изпуснат,а директно ПУСНАТ по нареждане на СЗО,ФЕД,сорос и бил гейтс.Разровете,ще разберете чия е МОДЕРНА - тия дето ще пускат ваксинка,както и пфайзер и бионтек.

79

Анонимен

преди 3 години

Ако някакви китайци правят КОРОНА- ВИРУСИ в китайска фабрика и ги разпространяват по цял Свят, Великобритания и САЩ могат да РАЗАРУШАТ тая китайска Фабрика, както събориха заводите на Саддам Хюсеин за БИОЛОГИЧЕСКИ оръжия.. НЕ е необходимо, всички англичaни и американци да носят маски, като някакви ***.

78

Специалист

преди 3 години

Даааа, поиграли са си китайските комунисти в техните лаборатории ! Никакви прилепи или гушери не са , ами най са били китайските комунисти. Най-голямото зло на света е комуниста !

77

Анонимен

преди 3 години

Божие наказание е!!!

76

Хохохо

преди 3 години

До ХахахаГолям майтап ще стане,ако Бил Тейтс притежава акции в Пфайзер или Модерна.Ами той Гейтс създава Модерна в 2016г.Основен спонсор на компанията с единствен продукт в портфолиото - Ваксината срещу Коронавирус.Да се чудиш как в 2016г. са знаели че ще има коронавирусна пандемия . Ама пък защо не . Нали Бил Гейтс спонсорира и Института Питбрайт където правят изследвания на коронавируси и лично притежава патент на коронавирус а и точно тогава започнаха неговите лекции в TED за пандемиите.

75

Анонимен

преди 3 години

Само проверявам дали думата *** наистина се трие. Не разбирам защо(става дума за пръчка за подпиране със закривен край)

74

Анонимен

преди 3 години

Ковид нимой не е виждал. Показват грип на шараните и им казват, че е нова, много опасна зараза. И понеже са шарани, хващат се. Можеш и на *** да ги ловиш.

73

Анонимен

преди 3 години

Китайците ядат прилепи от хиляди години...Отделно в цяла Азия ядат мишки, скакалци, червеи и всякакви други такива...Нали не мислим сериозно, че са изяли прилет и пламна целия свят...

72

Дедо

преди 3 години

От играчка стана плачка!

71

121212

преди 3 години

Само ще ви кажа, че това което преживях НЕ Е СЪЗДАДЕНО ОТ ПРИРОДАТА. Човешка ръка е пипала.

70

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ОТ СЗО СА ОТКРИЛИ, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ И ДЪРЖАВИ--ВИРУСИ...С ЕДНА ТАКАВА ГРАНИЧИМ ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ....

69

Анонимен

преди 3 години

Бе ще изтребят народа, ама те - пуста лакомия.

68

Анонимен

преди 3 години

КОРОНА ВИРУС 2021 КОЯТО ДА ГО РЕДУЦИРА ДО ЕДНО ПО РАЗУМНО ЧИСЛО ОТ ОКОЛО 500 МИЛИОНА ХОРА НА ПЛАНЕТАТА ТОВА ЩЕ Е САМО ПЛЮСА какво ще кажеш разумното редуциране на населението да започне лично от ТЕБЕ?

67

Иван

преди 3 години

Най вече от телевизията и другите медии произлезе!

66

И в България няма

преди 3 години

До Анонименнито един болен от тови вирус - не може да се заразиш с вирус които не съществувацялата тази пандемия е измислица пропагандирана от притежаваните от евреиските фондации масмедийцелта на тези карантини е да се предизвика срив на икономиката с последващо въвейдане на военно положение, което постепенно да бъде заменено от диктатура на юдо-масонкия елит над човечеството

65

До 68

преди 3 години

Притежава и това вече не е тайна, а публично достъпна информация. Най подробно е описано в немскоезичните медии.

64

Анонимен

преди 3 години

Потърсете в нета "Пландемия 1" с бг субтитри и го изгледайте. Изводите всеки сам за себе си!