28

Анонимен

преди 3 години

Пръскайте, пръскайте бацилите! Скоро няма да има кой да ходи на работа.

27

Шопа

преди 3 години

Аз си хапвам наденички у дома с две първокурснички от УНСС учещи дистанционно.

26

Станимир

преди 3 години

До ЦК Така е за *** като теб,за мен Коледа е семеен празник,подаръци за децата, Дядо Коледа,обич.....и много друго...не ядене ,пиене и това друго което си написал...

25

Анонимен

преди 3 години

Минах да хвърля едно око, но нищо не си взех.Повечето продавачки бяха с едно шлемче на брадичката, та дотук с взетите мерки, след като не знаят, че устата и носа са свързани и за това е препоръчително да се носят маски.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22 от 20Принципно си прав. Но успявам да ги прочета, защото винаги ме интересува идеята, а не само изразяването. Защото пък има и другия вариант - грамотно и добре написани творения, но отчайващо безсъдържателни.

23

Анонимен

преди 3 години

"Взети са всички необходими мерки посоки на движение, вход и изход на базара, контролиран достъп, дезинфектанти, посочи тя и подчерта, че през час-час и половина се дезинфекцират и къщичките..."----------И при всичко това жената се чуди, че няма желаещи да ходят на ТАКЪВ коледен базар?...

22

Анонимен

преди 3 години

До 20 коментар, като се опитах да го прочета няколко пъти, разбрах какво иска да напише авторът на коментара. Но, човек, толкова е неграмотно, че защо трябва така да се напрягаме и да предполагаме какво е измъдрил, като може правилно да го напише това само едно пусто изречение - с пунктуационните знаци и без правописни грешки. Всеки може да сбърка и да допусне грешка при писането, но масово преобладават подобни неграмотни коментари във форумите.

21

Анонимен

преди 3 години

До всички нераъбрали 14Какво не му раъбрахте? Чудно дори Германия не отваря Коледните базари ,а при тях е традиция от векове,а и имат много по-малка смъртност от Ковид19.Хайде на базарите в България като за последно ....зашото после се мре!!!Като че ли не моце без Коледни базари една година

20

Анонимен

преди 3 години

До 15 и 16Само аз ли разбрах 14? Ето ви превод: ако германец види, че си правим базар насред пандемията, ще се уплаши от нас и повече няма да стъпи в кoчuнката ни.

19

Анонимен

преди 3 години

Ръководството на града не се ли страхува от тероризъм по тия пазари, цяла Европа пострада, напоследък имаше много тежки случаи във Виена и в Париж. Като прибавими опастността от ковид 19 пандемията аз не виждам кой разумен човек би решил и разрешил тия никому не нужни коледни или каквито и да са там базари. Те са допълнително наливане на масло в огъня. Призовавам кметската управа да ревизира решението си. Открития вече немски базар как да е но защо и други другата седмица да отваря, стига вече се

18

Христо

преди 3 години

Ае вие шегувате ли се?!Кой позволява това бе!?

17

От село

преди 3 години

Що пък един вирус ще ми пречи на настроението? Тия хора се побъркаха тотално....

16

Ямболски цървул

преди 3 години

До 15И аз не успях да разбера нищо от 14Браво софиянци за настроението.Напред и нагоре! Поздрави от Ямбол!

15

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е интернет-пространството и всеки може да изразява "мнение". Особено последният коментар е толкова неграмотно написан, че 3 пъти го прочетох и пак не разбрах какво иска да каже.

14

Един германец да вид

преди 3 години

Базара и ще пита с имате ли вирус да, имаме по 100 човека на ден умират. Ще се обърне и НИКОГА Повече няма да се върне в тая страна на чудовища и садисти.

13

Анонимен

преди 3 години

Бай Миле, ти от Симитли ле си? Миленкови? Врътиш джипа.

12

бай Миле

преди 3 години

Крийте се, ми.шоци, че коронката дебне отвсЕкъде ;)

11

до 10

преди 3 години

Мен/нас/ Германия и Австрия не ни вълнуват.

10

Анонимен

преди 3 години

В Германия и Австрия отмениха базарите, само на *** му трябва базар, за да си направи настроение...

9

Джуджак

преди 3 години

Ама как беее разбира се че живота трябва да продължи 120 трупа на старци на ден не да нищо трябва да станат 500 за да спре базара, кой умрял в гроба и по далече ако може, важното е да има греяно вино:)))))