189

Ямболски цървул

преди 3 години

Тези маски са напълно безполезни! Знам 4 човека,които постоянно бяха с маски и пак се заразиха!

188

???

преди 3 години

Колко ли човека е успял да зарази преди да го арестуват? Ако има починали заради него, дали близките на починалите могат да го съдят за убийство?

187

Анонимен

преди 3 години

По-често трябва да глобяват и ако трябва и да арестуват тези дето не спазват дистанция и са без маски. Зашо трябва да мрем заради тези малоyмници?

186

Анонимен

преди 3 години

Този ковид-иот ми прилича на Ахмед Доган.

185

Анонимен

преди 3 години

Монетата има и две страни. Всички обвиняват полицаите, преди да го арестуват, не се знае той как се държал. Може да е казал нещо от този род: "Вие нема да ми казвате какво да правя, знаете ли кой съм аз". А клипът започва, може би умишлено, от момента вече, когато го арестуват.

184

Анонимен

преди 3 години

Горкия човек! Изкараха го най- големия престъпник! Тия скапани полицаи превишиха правата си! То тия бо.клуци само права имат, Българския закон не е от значение за тях!

183

Анонимен

преди 3 години

Егати скапаните полицаи. Противни на българското общество ***

182

Анонимен

преди 3 години

Ние с колегите се събираме и бъхтееме хора без маски, защото полицията не си върши работата, нос ега вижда, че са започнали!БРАВО!

181

И

преди 3 години

Най-накрая. Тоя си е заразител. Малко му е на дъртия ***.

180

Анонимен

преди 3 години

Всички носят маски. А всеки ден все по- вече болни. Тези дето не носят са изключения. Това са само факти. И всички дето уж го изкараха и имат имунитет и те носят. Слепи ли сте да видите действителността?

179

Анонимен

преди 3 години

До 210Еми така е ама без никакви мерки тези дето ще *** там ще са 10 пъти повече. Сега да викаме,че проблем няма и да извъртаме глава на другата страна не е много разумно.

178

Анонимен

преди 3 години

То пък като мъкнат маски всички, сякаш не *** пред болниците..

177

Аз

преди 3 години

Така се прави! Писна ми от хора с мозък на амеба. После е такива като тези двамата, ще цъфнат пред болницата и ще започнат да лаят, защо няма лекари и защо никой не им обръща внимание.

176

Анонимен

преди 3 години

В наше село трима полицаи дойдоха да връчат призовка на една пенсионерка. Те така си работят. По трима. Смешници.

175

Анонимен

преди 3 години

От тук разбрахме,че носенето на маски е противозаконно. Вирус няма. Болниците са претъпкани и като умре някой е виновна държавата,че не смогва да се грижи за всеки,а не хората които заразяват другите хора.Трябва да махнем маските и нищо да не правим,защото така е по-лесно.И евентулно ако се появи ваксина в никакъв случай да не се слага,защото само ще докажем,че сме от стадото дето ще бъде чипирано.Всичко трябва да си остане така прекрасно както е в момента.Да заживеем заедно с въображаемия вирус

174

wtf

преди 3 години

Трима полицайпета срещу един старец , поне да беше един полицай.Мъжкари са ,няма как да не го признаем.А срещу жената още повече се е надъхал , ама пък козируват на истинските престъпници , тогава стават мишлета , а сега са лъвове.

173

Кгижижу

преди 3 години

Предният ми коментар е до 198

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен200Ей пумпал, инкриминирането на неносенето на маска е противоконституционно! Маската е вредна и като такава никой не може да те задължи да я носиш! Но тези мерки са възможни благодарение на подкрепата на такива като вас-страхливи посеранци!

171

Анонимен

преди 3 години

До 190Ами като е арестуван, защото е българин,а не ***, другият път снимайте как в метрото има някой ***.н без маска и тогава качете видеото как никой не го закача. Като се направят един два такива клипа и почне да се коментира в обществото,шефовете на тези полицаи от страх за постчетата си ще се изплашат и ще кажат *** полицаите да си спазват правилата стриктно.

170

88

преди 3 години

Некой вика , че германците спазвали закона.Нямаше ли преди дни протести срещу маските в Германия хммм