30

Окупаторите вън!

преди 3 години

На никого с айкю над 130 (бъларин с капацитет) не му пука за глупостите на МВРО, ГРОБ и присъдружни платени коментатори.Хората изграждат 4G мрежа на Луната и са близо до ефективна ваксина срещу коронавируса, а някакви нефелници ми говорят за Македония и политически простотии...По-сериозно може ли?

29

Шаши

преди 3 години

Поредният коментар на сръбски сепаратист.

28

Ванче Миленковски

преди 3 години

Нашо Влада кой е македонскиот знае ,что требе за да влегаме у европска униа и без преговорно до буЛгарскиот народ ,что дека сите други сакат нас у европска униа каде као стратегическиот партньор на ЕУ

27

Анонимен

преди 3 години

До ъъъСега, да оставим проблемът в Македноия на страна, само за секунда.Внимавай с подобни изкавания. Милиони германци защитаваха нацизма, заото трябвало да защитават Германия. Хората трябва да мислят. Ако утре бъголарите започнат да убиват македонци по улиците, пак ли ще трябва да ги защитават?

26

Анонимен

преди 3 години

Щом Гоце Делчев е отишъл да освобождава Македония защо да не могат да го почитат като герой. Щом ние можем да почитаме американските и английските сифилистични летци дето са бомбирдарали София. Явно че според някой трябва се почита този който те е бомбандирал и поробвал. А руските освободители трябва ли да им се кланяме и почитаме сега или не може щом македонците не може да почитат Гоце Делчев ?

25

Анонимен

преди 3 години

До 20И аз мразя проф. Иво Христов, но съм съгласен за 80-те процента, така че аргументът ти е невалиден.

24

ъъъ

преди 3 години

Поредния продажник който ни обяснява какво искали МАКЕТАТА Този е длъжен да защитава българщината. а не да дава акъл

23

Анонимен

преди 3 години

Ако македонците искат да влязат в ЕС, да изпълнят 2 условия: Обявяват официално, че македонска нация няма и че са българи. И второто условие: обявяват официално, че няма македонски език, а има диалектна форма на българския. Като изпълнят тези условия, ще ги приемем в ЕС.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Смено е, че е забранено свободното мнение ...

21

Анонимен

преди 3 години

Разбра се, че със сърбо-мъкедония не може да имаме нищо общо.

20

cky2kbg

преди 3 години

Албания има открит път за влизане в ЕС, и като влезе в ЕС може и вето да им сложат и те. СМЯХ

19

Анонимен

преди 3 години

Как с езика на омразата, който е забранен в ЕС, античките да влязат в ЕС. Иска ли Брюксел, да си внесе бомба със закъснител, страна с нерешени съседски проблеми, изпалняваща сепатистичния план на Сърбия, и руския проект за влияние на Балканите? Какво казват приятелите на М. Минков, в Северна Македония по въпроса?

18

Лилан Иванчовски

преди 3 години

Биден само ке ви изправи вас..

17

Да

преди 3 години

Се анулират всички межд.паспорти издадени на макета!Който иска нов,първо рецитира-"Аз съм българче"!Създаване на бълг.партия!

16

Анонимен

преди 3 години

Това е резултатът от 70 години сръбско робство. Тотално изтриване на мозъци и болен шовинизъм. Съжалявам македонците, че живеят в лъжа и когато тази лъжа рухне, ще изпаднат в сериозна депресия. Жалък живот на фанатици... Макетата няма място не само в ЕС, ами и никъде в цивилизацията. Тия *** живеят още в 18ти век. Сърбите са същите. Който се е хванал със сърбите, не е прокопсал.

15

Анонимен

преди 3 години

Не може да си съгласен с някой който те мрази. Нямат място в ЕС.

14

Анонимен

преди 3 години

Македонските ганнююве срещу българите, голямо забавление.Умните българи и македонци не се делят!

13

Анонимен

преди 3 години

Тоя е поредния бг продажник на страната на ЕС и НАТО. Не може договор, защото не искат бг а искат македонско. Договор от 3 години и те отказват. Затова който е българин да идва в България, който е албанец в Албания, а който е македонец в Македония или Югославия но извън ЕС. Това е решението.

12

От нас - ЧАО!

преди 3 години

макетата-БРЮМ-ци понеже нямат своя излизат от кожата си да крадат гръцка и българска история и лъжейки света създават дрязги на Балканите. Нищо чудно - албанците такаса ги натиснали, че от зор започват да избиват комплекси - колко велики са били и пак ще бъдат. Надежди-говежди! О обиди и псувни тея работи не се уреждат. Там ще си останат - в БЮРМ докато не им дойде акъла в празите кратуни.

11

Анонимен

преди 3 години

Дайте им пак танкове и им подарете новите-стари ф16 като пристигнат след 10тина години.Те и без това дотогава ще са вече за музея.