45

Затваряйте училищата

преди 3 години

Приключвайте с тази глупава история с присъственото обучение и спрете с извращенията си за ученолюбие и занимавки на децата. Тормозите нормалните учители, ученици и родители! Бълвате непрекъснато страшни данни и заключението е "Хоп, хайде на училище!" Има нещо шизофренично в това поведение!

44

Dedo Vango

преди 3 години

I dnes nema umreli ministri, deputati, kmetove ,oligarsi, mafioti cela godina chakam.STRANNO

43

Къде са ма !?

преди 3 години

къде са тези 1300 болни с ковид !?Болницита са ПРАЗНИ ккучко ЛЪЖЛИВА !!!хората *** заради отложените планови операци,а мерзавците в бели престилки получиха повихение на заплатите и премии .....

42

Анонимен

преди 3 години

Абе, тия хора що си играят с огъня?

41

Анонимен

преди 3 години

Родителите на малките трябва да работят (1-5 клас). Учителите са съгласни, какво да правят. Които са здрави работят, когато са болни - децата не ги учат, а ги забавляват в класните стаи, доскоро и на двора, та много учители се и простудиха...Този вирус дано ни отвори очите - много неща са калпави и имат нужда от основен ремонт или от директна смяна.

40

Управляващите

преди 3 години

са тези, които са длъжни да въведат ред, другото е бездействие с власт. Същите тези безотговорници, когато идат в друга държава спазват стриктно правилата, защото има тояга. Тарикатите от властта добре са си направили сметката - за тях при необходимост има всичко. Оставили са мангърите да си веят байряка и ни гледат сеира.Позната истрория: пожарникари - пиромани.

39

Анонимен

преди 3 години

До стоян - Защо не споменаваш Отровите *** разнасящи вируса без маски из центъра на столицата и за това ли са виновни управляващите .Сега някой от тях да е с маска ,или трябва да се пусне градски транспорт за отговорни и безотговорни като тези?

38

стоян

преди 3 години

Тези от ГЕРБ са откровени престъпници.Фандъкова цяло лято беше намалила градският транспорт в София.В резултат хиляди обменяха вируси по тролеи,трамваи и автобуси.Сега са още по неадекватни.Съд и затвор за за цялата управляваща ***.

37

Анонимен

преди 3 години

Върви се към предсрочни избори и измитане на всички калинки като теб от властта.

36

Аз

преди 3 години

И какво чакате всички още? Знак от диктатора слънце да се разпореди? Медиците били натоварени, а той си джитка на инспекции и не му дреме, че народа умира. Хвърля през прозореца пари, които вече няма при кого да отидат.

35

Анонимен

преди 3 години

Как не видях един политик да чака за линейки, да го разкрива от болницата на болницата, или да чака на стълбите пред болница.

34

Анонимен

преди 3 години

На 1,5 милионен град не е нищо............стига да има достатъчно болници!

33

Анонимен

преди 3 години

С пускането на учениците присъствено ще ни затворят по празниците точно, което е неизбежно. Вместо да ги оставите дистанционно за да можем да изкараме една що годе прилична Коледа.

32

Анонимен

преди 3 години

Ходи ти да пазаруваш от 8 до 10,ама без служебната кола,а с градския транспорт.Толкова са объркани,че вече не знаят нито какво говорят,нито какво правят.

31

Анонимен

преди 3 години

Тази пандемия може и да накара глупаците да мислят когато идат да гласуват,а ако не могат да питат някой доктор поне.И дано са разбрали че за управлените на голям град учителки завършили в ЕС и офицери от ДС и Симеоново.

30

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни лицемери! Ако толкова им пукаше за средното образование досега можеха да са го реформирали - да го дигитализират, да има учебни таблети, компютри за децата, интерактивни дъски, мотивирани и обучени на последните технологии преподаватели, със съвременна учебна програма, която ги учи на нещата, които ще им трябват в живота, без тежки раници, пълни с десетки учебници (за да усвоят едни пари едни издателства). Цяло лято проспахте, но изхарчихте милиони за неадекватни дейности.

29

Анонимен

преди 3 години

Фъндъка сигурно е станала статистичка, за да отмята данните. Но тогава кой е кмет ?!

28

Майка

преди 3 години

Синът ми е 5 клас присъствено всеки ден имат свободни часове, поради това и пропускат материал. Чудя се защо изобщо ги карат да ходят децата, за да отчитат дейност ли? Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално..

27

Анонимен

преди 3 години

Айде стига вече експерименти,бе.Писна ни от вас.Ти ли ще ги возиш възрастните сутрин в поледиците?

26

Анонимен

преди 3 години

Данче, Няма смисъл да мислите, защото явно не ви се отдава. Връщането на децата в училище и то в София град с трагичен градски транспорт и училища от началото на миналият век при положение, че има възможност за дистанционно обучение е безумие. Опасността не е само за учителите, а и за родителите на тези деца, също така и за пътуващите в градският транспорт, които нямат възможност за дистанционна работа.