12

Анонимен

преди 3 години

Браво!Монтана,бройте 14 дена,след като малките дрисloвци тръгнат да"учат" и сте пламнали!Обзалагам се,че Монтана ще е следващият град с най-много заразени!!

11

Анонимен

преди 3 години

Колективната безотговорност не се наказва! Болниците са пълни, а децата на училище. Като се разболеят родителите, семействата и учителите им, какво ще правят без лекарства и без лечение?Тези ще бъдат обесени, няма да дочакат съд...

10

тези

преди 3 години

Които го правят това, трябва и сигурно ще бъдат съдени за геноцид!

9

Дано

преди 3 години

Пукне тулупа! Обрича ни на гибел, за да си пълни шкафчетата!

8

Анонимен

преди 3 години

Спрете си веднага децата от училище и подайте заявление за Обучение в електронна средо. Ще докарате заразата вкъщи! Спазвайте стриктно мерките и се пазете. Бог да е с вас!

7

Анонимен

преди 3 години

не ходете деца, пазете родителите и бабите и дядовците си. Учители не отивайте на гибел...

6

Хадес

преди 3 години

Да, още може. Щом само 90% от леглата в болниците са им заети значи има още място, а и стълби има, ще има къде да мpат. Много място за умиращи има още.

5

Браво

преди 3 години

и да не забравяте девиза си: "петилетката за три години". Ще се помолим се за бедните учители.

4

цитат отново

преди 3 години

...никому не можеш да забраниш да живее красиво! ...... :-(. :-(

3

Анонимен

преди 3 години

Положението в България е критично! Съотношението направени тестове е 70%:30%, Антигенни:ПСР, а почти всяка втора проба е положителна и при двата вида теста. Но антигенните не влизат в официалната статистика, което значи, че на ден имаме поне по 8000-10000 положителни проби. Лекарите отдавна са на ръба... А тежките и смъртните случаи се увеличават в геометрична прогресия. Спрете училищата и тотален локдаун веднага!

2

АнонимеН

преди 3 години

БРАВО!!!КАТО ФЕН НА КОВИД ВСЯКО НЕЩО КОЕТО МУ ПОМАГА ДА ЖИВЕЕ ЩЕ БЪДЕ ОДОБРЕНО ОТ МЕН!-------------ВИРУС КОЙТО НЕ СЕ СПИРА ДА МУТИРА И ЯСНО ПОКАЗВА, ЧЕ Е ПОДОБРЕН ИЛИ ПОДБРАН В ЛАБОРАТОРИЯТА ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ

1

Анонимен

преди 3 години

Ненормалници!!!