135

Анонимен

преди 3 години

Световният шампион по мерките - България, е на първо място по смъртност от КОВИД-19.ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР за причинителите на най-голямата хуманитарна катастрофа в цялата история на България.

134

Анонимен

преди 3 години

Ти ни съсипа много преди това. От 12 г. си на власт и резултата е 0. Най-бедни, Най-корумпирани, Най-изчезващи!!! Мутро вън!!!

133

Анонимен

преди 3 години

Дотук за бизнеса сме дали 1 милиард лева, каза премиерътМного си дал бе. До тук за газопровода на Путин даде 4 милиарда ама не си съсипан. Съсипа те милиарда даден за България.

132

Анонимен

преди 3 години

kak taka nikakav rezultat, togava kak i zasto hodiat bborisov, kireto domuzchiev, dadaritkova, kuhninova, dimradev i benebeto?! ili te sa mirage?!

131

ГЕРБ ДА!!!

преди 3 години

Виновни са хората! Сега Бойко пак трябва да изправя държавата заради вас толупи мръсни!Всеки ден пуска нови заводи и детски градини и дава хляб!!!!

130

Плевелскипедал

преди 3 години

Бойковото управление е по-страшно от най-голямата пандемия.

129

Анонимен

преди 3 години

Боко е майстор на манипулацията.

128

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа вземи ме,надалеч те моля аз,на почивка кратка зимна,не вън ковидния Ад.Със Снежанка остави ни,имам си една мечта -с нея Новата година,да посрещнем по-така.Мили Дядо помогни ми,тук не мога да стоя,Преброяване ще има,да ме пишат избегАл ...

127

Анонимен

преди 3 години

И до днес няма достоверни данни, тъй като по онова време официалните цифри са били манипулирани, твърди Пфлугбайл. Според изчисленията на Световната здравна организация, катастрофата в Чернобил е причинила смъртта на най-малко 8 000 души.

126

Анонимен

преди 3 години

стига с тая радиационна защита бе, в Чернобил са умрели няколко човека. За Фукушима не пишете нищо. В БГ няма жертви, ебaси троловете.

125

Антон

преди 3 години

Днес управляващите и олигархията вършат същите неща, като БКП преди 89-та. Едни и същи комунисти бяха на върха преди 89-та, същите останаха на върха и след това.Днес ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО и Демократична България се ползват от същите привилегии и по същият начин усвояват държавни и европейски пари, както комунистическите веломожи някога са използвали национализацията/одържавяването. Същото е и поведението и на свободните творци, наричани някога интелигенция...нищо не се е променило.

124

Анонимен

преди 3 години

Ти ни съсипа тикво крадлива

123

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... Омразните комунисти обещаха да постороят една централа за 8 милиарда, но ни оставиха само един трап в който беше погребан повече от милиард само за комисионните им. После се оказа че няма дори и сключен договор, само един приемо-предавателен протокол за доставката на реактора ... Омразните комунисти завлякоха и банковата ни система и предизвикаха инфлация и пуснаха в обръщение едни приватизационни бонове, с помоща на които придобиха за жълти стотинки предпирятия, като Техноимпекс

122

Кънчо

преди 3 години

Когато преди два месеца правителствата в цяла Европа започнаха да вземат всякакви мерки за ограничаване, професор доктор Борисов, Ангелов и Вълчев бодрячески обясняваха, че всичко е наред. Разрешиха спорт и мероприятия с публика на закрито, разрешиха да се намали дистанцията в закритите пространства на заведенията до метър на човек, набутаха децата училища в които е невъзможно спазването на дистанция и по претъпканият градски транспорт.

121

Анонимен

преди 3 години

Оставете човека, подготвя си джипката за зимата. Гуми антифриз, течност за чистачките. Май и масло, ще сменя...

120

Анонимен

преди 3 години

През 1993 са осъдени бившият вицепремиер Григор Стоичков и Чавдар Шиндаров, бивш главен санитарен инспектор. Двамата получават по две години лишаване от свобода за неспазване на нормите за радиационна защита, като с това са допуснали опасност за населението в България при аварията на съветската електроцентрала "Чернобил" през 1986.

119

Анонимен

преди 3 години

Чак на 13 май 1986 г. Политбюро на БКП обсъжда обстановката у нас, възникнала след аварията на Чернобилската АЕЦ и мерките, които трябва да бъдат взети, но населението все още не е информирано за аварията. Една от малкото ефективни присъди в България след 10.Х.1989 е произнесена по т. нар. делото "Чернобил".

118

Анонимен

преди 3 години

Боносчетата за Коледа и Нова година са на лице,милиарди за така наречените бизнесмени са готови )

117

123456

преди 3 години

В Европа - пълен локдаун. Хем не дава никакъв резултат за заболяването, хем - огромни щети."Напълно съм съгласен с това изказване!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Не ни храниш ти! Храним се сами: благодарение на уменията си, на талантите си, на усилията и работата си. Ние те храним, както и всичките ви приближени. Ние сме тези, които опитваме да направим нещо умно, нещо красиво и нещо смислено в пълната ***, която създаде.