35

до 33

преди 3 години

Приватизацията на болниците в България е една от злободневните теми в българското политическо ежедневие от края на 90-те г. на XX век.През 2002 г.Народното събрание наложи мораториум върху приватизацията на болниците в България. От тогава в публичното пространство периодично се водят спорове дали и по какъв начин приватизацията в здравеопазването да продължи и в болничния сектор.На 14.02.2008 г. забраната за приватизация на болниците е отменена от НС чрез промени в Закона за приватизация и СК.

34

Анонимен

преди 3 години

КИТАЙСКИЯ ВИРУС СЪСИПА КОМУНИЗМА ПО СВЕТА.

33

Жоро

преди 3 години

Спрете интернета, че само луди в нета хахаха

32

HeinrichHimmler

преди 3 години

ЛЪЖА, след лъжа, след лъжа, след ЛЪЖА! Това са думите на Борисов, една огромна ЛЪЖА! Един балон, един розов свят, който ни представя, а реалността е съвсем друга, а именно: Разграбена и унищожена държава - унищожени цели отрасли, други такива, едвам кретащи, заграбени бизнеси в полза на олигарси, фалирали фирми, нелоялна конкуренция или липса на истинска такава. Ужасяваща бизнес среда, облагодетелстваща определени кръгове! Липса на мерки, липса на адекватни решения. Самолети по време на чума!

31

Тиква

преди 3 години

Най големите лъжци и Крадци, под формата на партията Гроб, има ли някой? който му Вярва.

30

F-16

преди 3 години

E нали имаме милиарди за "нови" 50 годишно американски самолети които съществуват само на хартия!

29

Анонимен

преди 3 години

Аз съм се родил 11 минити и 12 секудни след приватизацията на болниците, и затова не знам кой ги е приватизирал, има ли колеги форумнци които са се родили преди приватизацията на болниците да докладват във форума да ни светнат?

28

Mopcku_

преди 3 години

Прав е Цветанов, като посочва всички тия неща, но къде беше той преди да излезне от ГЕРБ? Не беше първи, но беше втори. Толкова много години! Запомнихме го като Цецо0ухото, с цецомобилите. Така ще си и остане. С какво той е по-добър от толупа Бпорисо?

27

Анонимен

преди 3 години

мутрата еднокнижник е за затвор!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Жертвите на демокрацията в България са два милиона. Цели райони са опустошени, 85% от населението живее в бедност. Той за един грип взел да се тръшка.

25

Анонимен

преди 3 години

Много ви е къса паметта или сте родени след 1992г.и не помните кой приватизира болниците.Не помните кой фалира банките.Не помните гладната Луканова зима. Не помните кредитните милионери.Не помните нищо или не знаете.Не ви виня за нищо. Четете и се интересувайте какво се случи от 1986г. до сега!Как смениха на хората имената по насилствен начин,как скриха от народа аварията в Чернобил и ядохме салата с радиационен дъжд.Как застреляха Луканов,който 2 дни преди това каза, че помни кой е взел парите.

24

Тонката

преди 3 години

Ама Бойко как мина с 200 и Орловград-Протест Блокада:):):):)Сега вият само в интернет пространството на умряло:):):)

23

Анонимен

преди 3 години

"..Хем не дава никакъв резултат от заболяването.." - това не го разбрах... Какъв резултат трябва да дава от заболяването?

22

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но комуниста Борисов марионетката на комунистите от Вашингтон и пречи да се развива.

21

Анонимен

преди 3 години

Не е от пандемия та, а от крадливи комунисти като Борисов

20

Stoyanov

преди 3 години

За вашия може, но за моя както и за бизнеса на много други не сте дали и 1 стотинка.Обаче като теглите и раздавате пари на "бизнеса" , не ви интересува че ще ги връщат всички.

19

Анонимен

преди 3 години

Тлъстото парче отдавна изсмука всякакъв живец от страната. Пуста алчност, пуста жажда за злато.

18

Анонимен

преди 3 години

Е как да не ви съсипа, тоя 1 милиард дето сте го дали можеше да си го поделите, а де!

17

Кръсник

преди 3 години

Твоето присъствие ни СЪСИПВА. ОСТАВКА ВЕДНАГА......

16

а защо

преди 3 години

А зашо пандемията не съсипа Белорус и там всичко е нормално и САЩ и ЕС се провалиха с майдана както се провалят напоследък навсякъде?