31

горцкия от Ям-бол

преди 3 години

то от седене,също води до болести,заболявания,седнал фаташ хемороиди,прав,болки в краката,легнал,болки в гърба,ко праим тогава а

30

да ви е.....

преди 3 години

побъркахте ората с из мис. вирос.ами нъл това е цел-та да психясвате ората

29

30

преди 3 години

Миле, Вие давате ли си сметка какви ги пишете?Нова работа започват прелетните птички.Каква работа бихте предложили на пилот например, защото по света са спрени 80% от полетите?Каква да правят хора, собственици на магазини, пълни със стока, която не се купува, защото хората не излизат? Да я изхвърлят?Производства зациклят, защото няма пласмент.Млекарят, от когото купувам, всъщност е пианист, гледа крави.Не мрънкам, аз знам и две, и двеста, но да се играе на жизнерадост, е неадекватно поведение.

28

Миле

преди 3 години

До Анонимката 30 Като бизнеса ти фалира преди Коронавируса пак ли ще седиш и ще цивриш? Не - намираш си друг бизнес . Но само ако имаш нещо в мозъчната кутия. Ако е кухо вътре си стоиш и хленцаш и мрънкаш

27

Анонимен

преди 3 години

Госпожо Алгафари, стотици хиляди хора нямат ищах да танцуват, както ги съветвате, защото бизнесът им е съсипан, работата им е спряна за неопределено време. Бъдете така любезна да не влизате в ролята на платена оплаквачка, да плямпате, когато е естествено да се мълчи, да оставите хората без да им натрапвате всезнайковщина далеч от реалността.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Може би интересите ми са несъвместими със седенето по 45 дена, без да излизам?

25

Анонимен

преди 3 години

До amerikan stailА сега всичките с тези великолепни мисли от рода на "И милионер да си, у гроба не можеш да ги занесеш" и "Който трупа, друг му ги харчи", ще ревете!

24

Анонимен

преди 3 години

До ЧочоМоже би не всички считат "сериозността" за толкова сериозна. Цифрите са нищожни.

23

Чочо

преди 3 години

За 8 месеца пандемия при срещите ми с интелигентни хора нито един от тях не изрази съмнение отностно сериозността на проблема . Интересно на каква база някои индивиди омаловажават ситуацията и я наричат обикновен грип - явно отсъствие на аналитично мислене и невъзможност за оценка на доказателствата . Чалгата във всички сфери на обществения живот в този момент изплува със страшна сила и покрива всичко позитивно .

22

amerikan stail

преди 3 години

значи кво? да си доизхарчим и последните стотинки, па да умрем от немотия? Така ли ДОК?

21

До 19

преди 3 години

Абе, разбрахме. В София мое да има вироЗ,ама в чужбина - нЕма.

20

Анонимен

преди 3 години

МЛАКНИИ УЕЕЕ ТЕРАПЕФТЕЕЕ!

19

Анонимен

преди 3 години

Тия съвети важат за периода на изолацията.Но, ако човек е болен, трябва да си остане на легло.Не да танцува и да пее.Нали спортистът, който почина беше тренирал усилено по време на covid и си ,,преумори,, сърцето.А в болницата хората се нуждаят от добра дума, защото са стресирани.Самата болест протича със силна отпадналост, която плаши хората.

18

Анонимен

преди 3 години

Направо си е луда *** от Сандански. Ама няма да питат психиатър, а психотерапевт.Важното е,че Алгафари им е пояснила ситуацията.

17

от чужбина

преди 3 години

Изибщи , ама изобщо не ме вълнуват разни измислени цифри за болни, заразени и уж починали от ковид. Не ми и дреме за зомбираните балаци истерици в софия. В чужбина няма истерия . Хората си живеят живота и гледат работата

16

Не бе овцоооо

преди 3 години

По 120 ковчега на ден е нещо ново ти виждала ли си 120 ковчега нареди един до друг - 300 метра редица. Леле каква *** недо*****

15

Анонимен

преди 3 години

Медиите да продължават да психират народа

14

111

преди 3 години

Проблема са Илюминатите-Сатанисти които искат да намалят населението на Земята. Отровата наречена ковид ваксина ще допринесе много за целта. Повечето медии са под контрола на Илюминатите.

13

Анонимен

преди 3 години

реалността трябва да се приема,всичко друго е локумджийски приказки

12

Нема значение

преди 3 години

Не лъжа.Първият, който почина и на който и трите ПСР ми бяха отрицателни е баща на една много известна спортистка.Доктора във ВМА, след като видя снимката е категоричен че това е ковид.Другия е работещ в една от най-големите печатници в София,а третата е позната на жена ми. Мисълта ми е, че трябва да се наблюдаваме много внимателно, да си мерим кислородното насищане о да взимаме незабавно мерки.Мен ме удари в краката-имам разширени вени и сега имам тежест и в двата прасеца.Който иска да вярва..