44

Анонимен

преди 3 години

Ами да им пишат.То не е важно само да присъстват.После хората искат да видят домашно.Може отгоре само думите ,,домашна работа,, са стоят.По наше време вършеше работа.Докато не ги усетят,че децата ги баламосват и не са схванали материала.

43

СОЦИОПАТ

преди 3 години

След години ще дойде обратната връзка, когато започнат да върлуват цели набори социопати....тогава ще схванете обратната връзка.

42

Анонимен

преди 3 години

Какъв вайбър,какъв фейсбук за дистанционно обучение?Каква е тази първобитност ?Има си съвременни платформи с виртуални класни стаи.За неусвоямоста на материала чрез дистанционно обучение са виновни единствено от МОН,защото не са дали модерни платформи на всички училища и нищо не правят.Защо ли?

41

Анонимен

преди 3 години

тоя министър ще го сменят по Вайбъра ми се струва

40

Анонимен

преди 3 години

От коментарите ясно се вижда, че не са писани от учители. По всяка вероятност става въпрос за Вайбър, защото е по-бързо. Ако трябва да се качи домашното в школо, тази платформа често те изхвърля, забива, трудно се отваря домашно. По- лесно е през Вайбър. Отваряш, проверяваш, пишеш кои са грешките и оценка/ако си решил да пишеш/. Би трябвало да се пише 2-ка, но отсъствие е по-малкото зло. Става въпрос за асинхронно обучение, при което се оценява активността, а не присъствието, както е при ДО.

39

Анонимен

преди 3 години

До СС "Кога ще се оправи тази държава ???" Когато бутнете знаете кого ...

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИмената на много неща започват с буквичката К!!!Как няма да се обърка горката!

37

...except me...

преди 3 години

Имах една такава гадна учителка по математика. Два пъти ме заплашваше, че ще ми пише двойка, ако не мога да реша задачите от домашното на дъската (знаете, че математика имаме от вчера за днес редовно). Опитваше се да обвинява родителите ми, които дори да речеш, че са длъжни, не могат да помагат пълноценно, когато детето е втора смяна.

36

Цецо Норвежеца

преди 3 години

Те там по шопско са крайно изостанали. толкова са зле че като видят вертолет да каца,те падат на колене и се кръстят и си мислят че слизат богове от небето,по -зле от русофилите даже.Ние така преди години на селскостопански вертолет когато пръскахме с торове и пестициди и кацахме и младежи ни гледаха изцъклено нас и нашите костюми и им рекохме -,,Ние сме богове Вотан и Один и ще ви защитаваме от неприятности,,......

35

Анонимен

преди 3 години

Товаа са поредните идиотщини от МОН! За неизпратено/ ненаписано домашно НЕ се пишат отсъствия! Независимо дали се учи в зверилниците или вкъщи. Това явно е направено с цел поредното дискредитиране на онлайн обучението, единствено разумното в тази криза...Спрете с този геноцид над народа! Затваряне за най- малко 3-4 седмици, докато намалее разпространението на гадния вирус!!!

34

учител джадай

преди 3 години

на всички ни е ясно, че нищо няма да излезе от обучението. Просто се отчита дейност и се усвояват пари.

33

СС

преди 3 години

Кога ще се оправи тази държава ???

32

Анонимен

преди 3 години

до 24Напълно ти вярвам.Бивша министърка на образованието бъркаше хан Кубрат със хан Крум в интервю по телевизията! Какви повече доказателства ни трябват?Чак мен ме хвана срам заради нея, аз ако бях на нейно място нямаше да се показвам повече пред хора от срам, че ще ми се смеят!

31

Анонимен

преди 3 години

Чудесно! После някой да не вземе да убеждава, че дистанционното обучение било също толкова ефективно колкото присъственото?По трасето могат да се случат хиляди неща! Връзки се разпадат, ама ученикът винаги виновен!

30

Анонимен

преди 3 години

Хайде, дописници, престанете да се занимавате с глупости. Всичкото ни наред, вие се занимавате с вайбър и домашни.

29

Баща

преди 3 години

деца, днеска няма да ходите на училище, не съм платил интернета!

28

Анонимен

преди 3 години

"В реалните стаи за това обикновено им помагат дежурните ученици или направо питат кои са отсъстващите НОМЕРА класа."НОМЕРА-?.А дискриминация,де.

27

Анонимен

преди 3 години

Стига сте ривали , требет по- строги мерки и да се обнародват пак - п..ръ..ц..не ли пред компютеро- да се изгони от час , пърдон от къщи , нищо чий студену , дъ съ научи на ред

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Това с есето в 8. клас беше пълно безумие още когато го въведоха преди повече от 20 год. Есе може да се пише чак след 10. клас. Осмокласниците са малки за есе.Същото е и с презентациите.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе Баце, кай ти е съветника бе? Такова тотално недоразумение за 30 г преход не сме видяли. Леле майко, загубхте изборите. Е това тотално изтрещя по всички параграфи. Отсъствие се пише ако не си бил в час, а не ако си без домашно. Това означава ли автоматично, че не е нужно да си в час но ако пуснеш домашното не ти се пише отсъствие! Май тия които са измислили тая глупост са били на онЛАЙНА обучение.