141

Ттт

преди 3 години

Това е българия дами и господа хейтите турция ама грам хал хабер си нямате от света

140

11

преди 3 години

До 134Много си отворенДа не говорим какви чудеса създава българската майка със син."на мама синчето" българско няма еквивалент във вселената.,както и мама пазителка на златната рожба.

139

nimportequi

преди 3 години

Не е шизофрения а биполярно разстройство. Има разлика.

138

Бойка Ханъма

преди 3 години

При нас,геювите немаме такива проблеми оти се обичаме истински и проктологично...па немаме и деца...

137

Христо Злобата

преди 3 години

ЕВАЛЛА на жената! Е, ТОВА е МАЙКА-МЪЧЕНИЦА-ПРИМЕР и 100% я подкрепям! И на мен комуXXXите да искаха да ми ги вземат децата И АЗ БИХ ГИ ЗАКЛАЛ БЕЗ ДА МИ МИГНЕ ОКОТО ИЛИ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО! Евваалл съм им майЙкатаа на ИЗРУДИТЕЕ! АРЕ, КВАРТАЛНИТЕ ПЛЪХЧЕТТА, ПОЧВАЙТЕ ДА МЕ ПСУВВАТЕ и пустосвате, но мнениетоми няма как да промените, ЯСНО? Поне ги е ОТЪРВАЛА милата ПРЕСКРЪБНА женичка, от един твърде мизерен ЖИВОТЕЦ в поробена от комуХХХите България и им е осигурила ЦАРСТВО НЕБЕСНО при Аллах! ЕВАЛЛА!

136

Куха лейка

преди 3 години

Уста голяма.... Друго Няма.... Пак си изгубих времето в опит да споря с ....разумни..... хора.

135

Анонимен

преди 3 години

Децата са жертва на една тежка и нелекувана шизофрения.А какви са симптомите на шизофренията и до колко се покриват с тези на депресията?Българските хронични ганнююве и говнюювее рядко се изказват подготвени. :)))))

134

Димитър Георгиев

преди 3 години

Децата са жертва на една тежка и нелекувана шизофрения.Може на околните да е изглеждало като депресия, но последиците от депресия никога не са толкова тежки.Просто е трябвало родителите на майката да се обърната към психиатър, но и това не е толкова лесно.Изключително трудно е да убедиш психически болен човек,че не е добре и да го заведеш на лекар.Родителите на мой приятел,уважаван юрист го убеждаваха 2 години и след като направи голяма беля, полицията го въдвори в психиатрия.

133

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989та при Тодор Живков хората не знаеха точно значението на думата психолог и точно с какво се занимават психолозите, нещо студентите учели ама какво точно никой не се интересуваше, също така и депресия беше непозната дума.Ами благодарение на това незнание и *** червенизъм сега се радвате на едно добре изградено българско общество от предимно хронични ганнююве и говнюювее.

132

Куха лейка

преди 3 години

Благодаря за минусчето , но моля обосновете се. Например : Щот си Куха лейка бе.

131

Куха лейка

преди 3 години

Моля за откровен отговор от жените в чата... Какво си мислите или представяте когато си вдигнете хубавите бедра на ниво мойте уши ? Еб,.ати.., бал,.ъка хем кеф ми прави хем ще ме гледа ?или всичко за него ще направя????? МОЛЯ ЗА ОТКРОВЕНИ ОТГОВОРИ.

130

Анонимен

преди 3 години

И аз мисля, че ако бащата ги беше взел нямаше да са убити. Трябваше да не я заплашва, а със сила да го вземе.. Ама вече е КЪСНО... Много голяма трагедия, каквото и да е било - тормоз, безпаричие, една МАЙКА нормална никога не би постъпила така с рожбата... Това е ЕГОИСТ, ЖИВОТНО...

129

Куха лейка

преди 3 години

Преди много години работих в едно заведение на Витошка в София. Столицата на България. И слушам колежката ми да дава съвети по телефона на Дъщерята си...:Ти гледай пари да има другото можеш да го намериш във всеки панталон... Докато майките съветват тека децата ни сме Обречени на ПРОВАЛ... МОМЧЕТА ВНИМАВАЙТЕ КЪДЕ ДАВАТЕ ОБИЧ.. Наполеон Бонапарт е казал, всички жени са *** с изключение на Мака ми... Но да не забравяме че и тя е Жена.

128

Анонимен

преди 3 години

Преди 1989та при Тодор Живков хората не знаеха точно значението на думата психолог и точно с какво се занимават психолозите, нещо студентите учели ама какво точно никой не се интересуваше, също така и депресия беше непозната дума.

127

D

преди 3 години

До психологТи кое не разбра, че са се съдили за попечителство на децата?? Някой да е споменавал, че са делили имущество? Кой разбрал - разбрал!!!

126

4epa

преди 3 години

СОЦИАЛНИТЕ ДА ПОЕМАТ ВИНАТА - ПРОТИВЕН СЛУ4АИ ЗА КАКВО ИМ ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ И ТЕ НЕ МАЛКИ !!!!!!!!!!!! ШЕФА ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ВЕДНАГА !!!!!!!!!!!!!!!! ИНА4Е ЩЕ СЕ ПОЛУ4И СЕЛСКА ШУРУБАДЖАНАЩИНА !!!!!!!!! КМЕТА - ОКОЛИИСКИЯ НА4АЛНИК И ПОПА ТЕ КОЛЯТ ТЕ БЕСЯТ !!!!!!!!!!!

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Ако си мислиш, че дъртите са толкова зле не познаваш сегашните родители. Те затова се навъдиха толкова *** и наркомани.

124

Анонимен

преди 3 години

До BarnevernetНе, днешните капиталистки са възпитани от родителите им живели по соца а те респективно от ранния соц а бабите им от царско време.

123

Анонимен

преди 3 години

жените в българия са със психично разстройство и истерички по рождение

122

левичар

преди 3 години

Подписвайте истамбулската конФекция за защита на жените, защото мъжете пият и бият и ...