131

Анонимен

преди 3 години

3983 са новите доказани случаи. Сега умножете по 2 и ще получите почти реални стойности на заразените за 24 часа!

130

Анонимен

преди 3 години

Ако някакви китайци правят КОРОНА- ВИРУСИ в китайска фабрика и ги разпространяват по цял Свят, Великобритания и САЩ могат да РАЗРУШАТ тая китайска Фабрика, както събориха заводите на Саддам Хюсеин за БИОЛОГИЧЕСКИ оръжия.. НЕ е необходимо, всички англичани и американци да носят маски, като някакви ***.

129

Анонимен

преди 3 години

а в ЕС, кой сега е номер 1!

128

Веселяка

преди 3 години

България според данните другата седмица ще бъде на първо място по смъртност в Европа относно ковид 19. Това се дължи на простотията на Борисов и НОЩ, които от самото начало нареждаха да се ходи в болница само когато на човек му стане много лошо, вместо всеки който има симптоми незабавно да посети болнично заведение което да установи състоянието му. Сега вече лавината не може да се спре, остава само Оставка Калинки.

127

Психодиспансера

преди 3 години

Отворете още училищата, даже може и да не затваряте прозорците, за да се проверява, според инструкциите ви.

126

Dedo Vango

преди 3 години

I dnes nqma umrql ministyr, deputat, oligarx ,mafiot.Naprazno chakam cqla godina.

125

Сега

преди 3 години

се почват есемесите и злоупотребите голям капан ви гласят. Наред с останалото.

124

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОOбщо взето - глупости пишеш.

123

ГРОБ за ГЕРБ

преди 3 години

Палавницата с жипката где тътрузи днес лоеното си трибуквие??

122

НИЩО ВИ НЕМА ,БЕ...

преди 3 години

НАЛИ , БИЕХТЕ ДОКТОРИТЕ...??!!СЕГА , ГОСПОД ЩЕ ВИ УБИЕ...ХА,ХА,ХААААА

121

С дрезгав глас

преди 3 години

"Сега имаме около 4000 новозаразени на ден, след 30-40 дни колко ще са починалите?"МИЛИООООНИИИИ!

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен " В борбата за най-много заразени в България и златния скункс все още е на първо място Йорданка Фандъкова" обаче това не и пречи да отваря коледни базари, немсия който вече е открит как да е но планирала още три. Това ми се струва нелогично и антипротивоепидемиологично и антипротивотерористично. Моля се Б.Борисов да разбере че ще излезе добър ако намери начин да я откаже от това неистово желание да се правят базари още повече че там не се спазва никаква дистанция и това е разбираемо но недопустимо

119

Анонимен

преди 3 години

Нещо ми понамирисва тая работа на стъкмистика.Как цяла седмица все една и съща бройка заразени???Или са повече или са по-малко,каква е истината май никой не знае.

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен След като се тестват предимно хора които имат признаци на болестта много ясно е че процента на положителните ще е висок но той е съезмерим към много повече здрави хора от колкото простата математика показва, защото здравите хора не са тествани. Няма и нужда от тези тествания, те са направени за пари и отнемане на бизнеси.

117

Анонимен

преди 3 години

На цилиндърчето от снимката пише ковид19, обаче освен по надписа как иначе може да се разбере че въпросното тестване доказва каквото е да е, дали си положителен или отрицателен но на какво , как точно се разбира че е ковид19 може друг вирус да е, до миналата година на грипоподобните случаи дори на болничен лист лекарите пишеха вирусна инфекция, но сзо обяви пандемия не знам защо остава да разберем и сега всичко е ковид 19.

116

Анонимен

преди 3 години

До Реалист Възрастните се пазеха но решиха че няма нужда да се пазят защото започна пропаганда че и средната възраст и дори младите страдали и старите не били вече приоритет. Да ама не, най застрашени са възрастните хора и силно затлъстялите с болести на ниво затлъстяване. Затлъстяването се отнася до половината хора у нас. Моля спазвайте дистанция тя поне нищо не струва, дори и усилие не е нужно.

115

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТО Математически и дори фактически си прав но си си създал лош имидж и не ти възприемат написаното, промитите мозъци. Напиши същото без да слагаш име и ще видиш резултата.

114

Реалист

преди 3 години

До 118Не става дума за населението на една държава, а за проста статистика. Колко от заразените умират след време. В България преди 30-40 дни имахме 700-800 новозаразени на ден, а сега имаме над 100 починали на ден. Сега имаме около 4000 новозаразени на ден, след 30-40 дни колко ще са починалите? Къде тук виждаш че България е малко под 7 милиона население?

113

ГосТ

преди 3 години

За сведение, след като онзи лаик мангъров публично разказа как се разхожда без маска в covid отделение и след това се разкарва в градския транспорт отново без предпазни средства (плюс снимков материал) , вместо да бъде дисциплинарно уволнен и с отнети лекарски права, беше повишен от герберастите в началник на отделение. Какви комунисти, какви 5лева бе калинки? Вижда се как реагират комунистите в Китай.

112

Някой

преди 3 години

...пробвал ли е ммс? при ковид?