16

Ляв+

преди 3 години

"Страната е обхваната от хаос след свалянето на Муамар Кадафи през 2011 г." Западната фейк преса иска да каже, че страната е обхваната от хаос след масираните бомбандировки на военнопрестъпната организация НАТО над либийската страна и правителство, и въоръжаването и финансирането на ислямистите от Западните Демокрации в нарушаване на всички международни норми. Хайде няма да хленчим за бруталното изнасилване и убийство на Кадафи, приключило с перефразата на Х. Клинтън: Дойдох, видях, убиха го!

15

Патриот

преди 3 години

Тоз убавец мамин татин ,ако си спомняте преди години в едно предаване на БНТ си призна как е пренасял куфарчета с сорозкии пари от разни НПО-та за майдана в Сърбия края на 90-те!Съвсем откруито си го каза и се смееше даже !

14

Иоб

преди 3 години

И Европа е срещу оня с вдигнатия юмрук май. Явно шмайзеров е неговия началник и му казва кого да не назначи.предполагам получава акъл и от човек от арабските държави . Е,за техноимпукс дамата и нейните хора и партия е ясно

13

miki

преди 3 години

Заслужва ! Помня, когато се връщах от Либия с първия полет от Триполи към България, на 23.02.2011, той беше там , в Триполи, лично да съдейсттва за евакуацията на българите . Мойте уважения към него !

12

Шопо

преди 3 години

Евреин в Либия !!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Ама защо не назначиха посредника от преговорите за танкера? Явно е достатъчно контактен за да стигне до местната власт да си предлага услугите. Това не се учи в университет, иска се предприемчивост

10

Патриот

преди 3 години

ФАЩ разрушиха Либия ,а беше най добре устроената африканска държава,в която много българи бачкаха даже!Където стъпи краварския ботуш само разруха и мизерия!

9

ШибиРиби

преди 3 години

ООН много ми се издигна в очите след като прочетох че вчера според официалния им календар е бил ден на тоалетната и ден на философската мисъл. Както се вика да отпушим мисълта с приятна миризмица

8

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Защо евреите като този храненик никога не работят нищо и само въртят далавери и окупират ключови държавни постове... Защо този не си ходи в Израел и да съветва Нетаняху там, а ни пречи на нас?

7

Ха ха!!!

преди 3 години

Почти (или всички) арабски страни не тепускат да влезеш на тяхната територия ако в паспорта си имаш печат че си бил вече в Израел!А туи 'наше момче' си бе отбило военната служба в Израел!Много ще му се радват арабите...

6

все едно да пратят

преди 3 години

Ахмет Доган за наблюдател в Нагорно-Карабах. ДС/КГБ ченгето Николай Младенов ще прикрива извращенията на руската и туркста армии в Либия.

5

Коментар

преди 3 години

Събориха Либия сега щели да я подкрепят и на туй отгоре пратили нашенския еврей)))

4

Анонимен

преди 3 години

Партизанско дете, как да не го лансират управляващите уж демократи-калинки.

3

НЕКОЙ

преди 3 години

Нали се твърдеше, че Либия била в хаос по времето на Кадафито.....?! Как така сега е в хаос....?! Та нали демокрация настъпи там.....?!

2

нормално

преди 3 години

Глобалните Комунисти назначават Децата на Комунистите от Държавна Сигурност! Това все пак са децата на най-верните на Системата!!

1

истина е

преди 3 години

И един нормален дипломат нямаме ! Всичко , във всичко е пълен леш !!