9

Анонимен

преди 3 години

До 8И защо чакащите 115 човека да са с Ковид, реално по-вероятно да са си традиционните вируси по това време. Така че ....

8

Анонимен

преди 3 години

От 6Вместо да ми биете минуси ме обороти с числа. Не можете? Сори. Слушайте тогява воя на линейките което отнасят нови умиращи из цяла Европа. Аз днес видях опашка от 115 души пред ДКЦ Оборище на студа за бързи тестове с кашлица и температура. А вие? Спахте ли на топло пред лаптопите?

7

От 6

преди 3 години

"Освен" да се чете Ковид

6

Анонимен

преди 3 години

Ако сравним 6-те континента: Европа, Северна и Южна Америка, Азия, Африка и Австралия по болни и умрели от Освен- Европа е провала и дупката на света с големите претенции. И цифрите го показват. Африка?? Азия?? Австралия??Пари хвърлени от джипа и непокрити с нищо самочувствие и самоувереност!!!

5

Светски пръвак от

преди 3 години

Маседониа. И ся шо ке праиме, ке се зарази и Алекс Македонски оти он не умира, и македонската кралица на Великобритания и големоот македонски предприемач Битоля Гешейтс и васалите на Маседониата Джо Байбаю, Путчин, Ангелинка Мекерелич о още много македонисти по целиот свет. Пандемиата е македонска и тримилиардниот македонски народ ке основе колониа на Марс и ке влезе в Междугалактическиот союз. Аз казах ! Хау! Македонскиот вожд Винеткотутуч, за който и Баце е чел. ХВАЛА!

4

Анонимен

преди 3 години

Може знае ли се все пак е вирос незнам кога ще се заразим

3

Анонимен

преди 3 години

Виевска Мостар манипулатор треба чип и тел и всичко е хип хоп

2

ГАДОРЯН

преди 3 години

Ми не са много. Вече цяла година вършее. Въпроса е колко ще умрат.

1

Инелектът

преди 3 години

Ако е така до средата или най-късно края на януари би трябвсло пандемията да е приключила, ако продължи збачи всичко е ФЕЙК!