10

Анонимен

преди 3 години

На община Чепеларе лев няма да им оставя вече!Ще се молят и те за туристи като ония мутри на морето!На Алпите е по-евтино!

9

Анонимен

преди 3 години

Хайде останете си с очакване. Лятото с манипулирана стткмистика докарахте малко чужди туристи. Сега обаче няма да мине номера, защото в Европа масово се предупреждава да не се ходи на почивка. А родните или ги е страх, или просто кътат бели пари за черните дни които идват. Може само десетина студента и ду-петати д дойдат да похарчат някоя крадена стотинка. Аз мисля че даже ще сте и на загуба с тези оръдия, защото те се рентират когато пистата е пълна. Приятно чакане!

8

Анонимен

преди 3 години

"1-2 см нетрайна снежна покривка" и почнаха да точат зъби. Кво му плащаш? Евтинийка. Бе, то в Алпите да си заведеш семейството е по-евтино. Не се шегувам.

7

Анонимен

преди 3 години

Пуснаха оръдията за съдиите и прокурорите, депутатите и други мафиоти които ша взимат тлъcтитe милионерси бонуси. Пускат оръдията за Каракачанкатa нали в сред пандемия нашите пари харчи за измислени самолети. Tиквoн не се е информирал още че в Европата има нек'ва си пандемия и ограничения за пътуване туристи от чужбина нема много да идват

6

х

преди 3 години

С оръдията ще си останат. Народът пести заради задаващия се глад и криза, а тези им се привиждат харчещи туристи.

5

Анонимен

преди 3 години

Сезонна карта=пари за нищо,ако има локдаун.Ще връщат ли парите тогава ?

4

SS

преди 3 години

Това оръдие за сняг работи при минусови температури или в най лошия случай 0-градуса.Иначе става на най обикновенна лейка за поливане.Има ли такива условия?

3

Ми добре

преди 3 години

Говежди надежди.

2

Всичко ок обаче

преди 3 години

Лятото ни излъгаха че нема вирос а сега всяка вечер го гледаме по новините

1

Сандо

преди 3 години

еми да се заредят с търпение!от чужбина няма кой да дойде а у нас парите привършват