22

демографчо

преди 3 години

Ама зимаите ги тез деца в училищата бе затуй ли сме ги правили дома да ни надуват главите то се не издържа бе егати и държавата искат да раждаме па после не ги щат ами от дома да учат

21

Натали

преди 3 години

В едната статия се казва, че няма никакви свободни легла в болницата в Пазарджик, в другата, че учениците се връщат в клас. Направо направете нови ковид отделения в училищата, ама лекари откъде ще намерите?

20

Ой

преди 3 години

Сега чистачките пак ще чистат цигари и енергийни напитки и ***

19

Windows XP

преди 3 години

Добре дошли в ада (училущара)

18

Пак отварят...

преди 3 години

...ковид отделенията в училищата, наречени "класове"?Бая ще поразредят дъртите даскали, мисля, па и доста от пооялите се родители, лепнали я диабетец, я някоя друга болест, вследствие здравословния си начин на живот - цял ден борба с мръвките, а вечер - юруш на домашната шльокавица....Ще е интересно да се наблюдава как тези, които в първите дни на завръщането са викали "Ура!", три седмици по-късно ще вият на умряло!

17

Асен Асанов

преди 3 години

Чудесно. От понеделник пак сме в час. Тати, чичо и тримата ми братя сме си се във шести клас . Както казва баба, без наука няма сполука. Тя е трети клас, но знае много повече от нас.

16

Анонимен

преди 3 години

Абе да не са ни набутали в някакъв експеримент по ,,стаден имунитет,,.Уж щаб, уж мерки,уж опозиция, пък всички партии единодушно работят за присъствено обучение,което донесе пика на заболяването.

15

Анонимен

преди 3 години

В Пазарджик родителите сами ли си раждат децата или им ги носи щъркела.Как ще си пуснат децата присъствено,при болница,препълнена с болни.Безхаберие.Не знам някой да е глобен, че не си пуска детето на училище присъствено.Областният като е бездетен, тия родители *** ли са?

14

Анонимен

преди 3 години

Айде още пет санитарки ще бъдат уволнени.

13

Анонимен

преди 3 години

Децата да не си са в къщи..., Ала като измрат родителите им, да живеят в приемни семейства.

12

Анонимен

преди 3 години

не може учениците да бъдат оставени вкъщи до пролетта....Разбира се другарю областен управител.В болницата ви няма свободни легла.Естествено,че учениците те могат да бъдат оставени в къщи.Ще трябва да ги настаняваш в приемни семейства.

11

Анонимен

преди 3 години

В Пазарджик ще гледат филма "Завръщането на ковидите". След две седмици ще има нов филм "Голямото мране" втора част!

10

Анонимен

преди 3 години

Калинка по протокола, невероятно гръб какви ги е нацвъкал. После няма да реват, щото няма да имат сълзи, като братята им от Пловдив.

9

ПРОВИНЦИЯТА .....

преди 3 години

ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ДА НЕ РЕВАТ В БОЛНИЦИТЕ ЧЕ НЯМА МЕСТА И ЧЕ ЧАКАТ В КОРИДОРИТЕ НА НОСИЛКА ! ЖАЛКО ЗА УЧИТЕЛИТЕ ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ВИНА ЧЕ НЯКОЙ МИСЛИ ЗА КРАЯ НА МАРТ КОЛКО ГЛАСА ЩЕ ВЗЕМЕ !!!

8

Диана

преди 3 години

До АнонименНапълно съм съласна, учениците в къщи с онлайн обучение поне до Нова година. Прави впечатление, че доста хора с доказан Ковид не спазват карантината и сеята зараза. Мисля, че се прикриват случаи както в частни фирми, така и в държавни учреждения. Пролетта се подсилваха нещата, предприеха се непропорционални мерки, а сега - обратното. Трябва да се контролират, колкото и ограничаващо да звучи, носителите на вируса.

7

от Русе

преди 3 години

И в Русе, и в Русе.

6

До

преди 3 години

От снимката ясно се вижда каква е дистанцията, добре че не са снимали и хигиенистката как дезинфекцира 4пъти дневно с една кофа вода за цял етаж. Ще има коледни подаръци Коронки за мама, тати, баба и дядо, както и за пътуващите в градксият транспорт, които нямат възможност за дистанционна работа.

5

Анонимен

преди 3 години

Като ще ги събират в училище поне да си разчистят стълбите на болниците, да има места за умиращите...

4

Анонимен

преди 3 години

Най-разумното в момента е да се разпуснат всички ученици за онлайн обучение до края на на първият срок и да се види това как ще се отрази на заболеваемостта. Не може да се бездейства и само да се отчитат нарастващите бройки болни и да се твърди, че всичко е по план и е нормално...

3

Анонимен

преди 3 години

Ненормални, да набутат децата в началото на пика по класните стаи. Скоро след това ще е ежедневие да умират хора на стълбите пред болниците.