29

Анонимен

преди 3 години

Дано да ги уволнят. С такива доктори - бездушни, безотговорни е все едно с тях или без тях!

28

Сега разбрахте ли ?

преди 3 години

Бедния искал от богатия заем, но богатия отказал, щото бедния нямало как да го върне.Бедния ядосано казал:И ти ще умреш !Богатия отвърнал:Да но само веднъж, а бедните всеки ден от мизерия.И понеже скачахте за богат живот, ще се мъчите до гроб.

27

Анонимен

преди 3 години

kato niama miasto, niama....kato ima miasto na stalbite, zasto na stalbite? a vie v edna kana za edin liter krav kolko mojete vatre da sipvate?!

26

До 23

преди 3 години

Човешността и професионализма, докато те бият като куче и обиждат и кълнат семейството ти, и те разнасят по медии? Да.... ей сега човечност и професионализъм!

25

1

преди 3 години

мой познат лекар работи и тук и в Англия. Е мога да Ви кажа че отношението му е коренно различно на двете места - тук - пренебрежителен, претупващ, некомуникативен, там - трепери от страх да не би някой да се оплаче от отношението му, от мил по мил и внимателен, НО винаги има тази дума тук-договор без отговорности, там на 6.месеца нов договор след атестация, няма постоянни договори и т.н. ако има оплакване от теб ниска атестация ако пък са няколко направо вън.

24

Анонимен

преди 3 години

кога ще уволинте Борисов, нали се кълнеше, че всичко е под контрол, значи е лъгал

23

Анонимен

преди 3 години

В БГ винаги умрелия е виновен.Ще видите накрая,че така ще се случи на финала.Така ще ги завъртят правилата,че умрелия не е трябвало изобщо да седи на стълбите и други такива.Следете и ще видите.

22

Анонимен

преди 3 години

Дали в Италия, когато беше най-големият мор, съдиха лекарите си, че не са успели да спасят всички?О, май не. Ама те смотаните италианци си седяха вкъщи, пееха по балконите и бяха благодарни, че някой седи там и дава 12 часови дежурства.А ние тук какво направихме? Подигравахме им се, че ни плашат. Бихме ги, че не са достатъчно бързи. И ги съдихме, че не са Господ да спасят всички.Гордеете ли се със себе си, българи? Нещо, освен маските, пречи ли ви?

21

true

преди 3 години

Не търсетв вината в пандемията. Нито в ниските заплати. За това други са виновни. Да, натоварено е и им е трудно и на санитари и на сестри и на лекари... на всички, но човечноста и професионализма са на първо място.

20

A3

преди 3 години

nali nemalo dostatachno doktori. za twa li gi uwolnjawame?

19

А като

преди 3 години

Почнат по тротоарите,пак ли докторите са виновни?Никой никому не е длъжен!Всеки е длъжен на себе си,преди всичко!Яли,пили,не мислили,после друг виновен!

18

Анонимен

преди 3 години

trudovoto bg ministerstvo bilo investiralo v bg decata...greshka...neka investirat poveche subsidii v bg tutunoproizvoditeli...poveche polza ima za zlatnite pokrivi s plusivete na rbg...

17

Анонимен

преди 3 години

А Борисов не носи ли отговорност?!Или поне министъра?!Това не е държава!!!!

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Последен валс.Вече в рая двамина.Щото скачахе прости овци,жертви много ще има...

15

Анонимен

преди 3 години

Всичко е за пари

14

Чиста работа

преди 3 години

Така се отчита и приключва с всичко запазен стил и патент.

13

Анонимен

преди 3 години

След 4-5 години едно 80% от лекарите ще се пенсионират. Другите - ще си бият камшика и ще идат в Германия.Въпросът е вие чий ще го дървите

12

Анонимен

преди 3 години

Намериха си изкупителни жертви за тоя хаос.Чудесно. Кюлчетата си вървят. Прасетата се хранят подобаващо.Българите скоро ще останат без лекари и учители. Каква мечта.Ще си имате 240 депутатчета, 40 хил. в ресторантьорския бизнес и ще ви е шапка на тояга!Още 5-6 години и кьорав лекар няма да имате. Всичките ви проблеми чудодейно ще се решат!

11

Анонимен

преди 3 години

За съжаление хората не трябва да са на стълбите, работата е много, но толкова ли е нямало топло място, стая поне в която да седят за да не са отвън. Вярно персонала не достига, но.

10

Катето

преди 3 години

Всъщност близките не могат да съдят лично и поименно виновните. По закон започва дело срещу болницата. При спечелване, плаща болницата. Уволнение и напусналите с нищо не могат да бъдат наказани. Могат ако са на работа...