14

До 13

преди 3 години

Да, има ядки от каийсии по магазините - оня ден си купих пакетирано, от голяма верига.

13

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше СЗО, сега шяхме да имаме милион заразени и 20 хиляди починали от вируса.

12

anonimen

преди 3 години

karai sefe kakto i da e kai kak resi kvo da se pravi i bez tova tiya virosi edin po edin otivat koi sega koi sled dvaise godini nema razlika vsicki patuvat rano ili kasno

11

безименен

преди 3 години

До Анонимен 6Когато СЗО каже, че дадено лекарство е ненужно или вредно - едно наум - значи върши работа и е прекалено евтин вариант за фармациите, които владеят света.Същото направиха и с Аналгин Хинина преди години.Също направиха и с ядките от кайсия - някой да е виждал в магазина такива в пакетчета?

10

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да спрт тези СЗО вампири! Пълно е черношки там! ***, хлебарчета!

9

Анонимен

преди 3 години

Нищо общо с действителността. В България през последните 30 години хората винаги са имали проблеми в болниците дори при елементарни заболявания.Не КОВИД, а унищожената здравна система при Костов е виновна за смъртта на хората.

8

Анонимен

преди 3 години

Трети по смъртност от К-19 - това си е напредък, щото иначе сме първи в Европа по смъртност и оглавяваме класацията за най-бързо изчезваща нация.Това, което се случва в Европа днес е срам за европейската цивилизация!

7

Анонимен

преди 3 години

Как не се засрамихте бе хора.Стига с тези дивотии за умиращи пациенти. Колко пъти да се казва, че от грип починали са 1 на 1000, а от ковид 3 на 1000.Знаете ли, че към днешна дата пичиналите от глад са в пъти повече от колкото от ковид?!Знаете ли калко са починалите от рак, от инсулт от инфаркт?!Стига с тази статистики за починали от кодид-19.Пожелавам здраве на всички хора, но не ги плашете. Това е грип,който ще се преживее.Още един път - ЗДАРАВЕ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!

6

123

преди 3 години

Резултатите от последните 10 месеца показаха, че СЗО е тромава и се тътри неадекватно след събитията. Абсолютно никому ненужна организация.

5

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо само като се намери някакво лекарство, което горе-долу дава някакъв резултат, от СЗО бързат веднага да го отрекат! Говорил съм с лекари, казват че Ремдесивир е помогнал на повечето от хората, на които е прилагано тук у нас. Да, те не са много, да, не е универсално лекарство, не помага на всеки, но помага на много и това е факт! Защо тези бързат да отрекат ползата му? За много ли пари говорим платени другари от СЗО!

4

Анонимен

преди 3 години

А пък в България следващите 6 месеца ще са цветущи1.По-високи пенсии(по-малко пенсионери)2.Саниране на всички училища(обезлюдени)3.Мнооого легла в болниците4.Ще ни лекуват лекари специалисти -очен лекар за хирургията,кинезитерапевт за ковида,гастро-ентеролог за очите ви5.Ще пазаруваме по часове-1 час работещи,1час пенсионери6.Дечицата да слушат,че има и майки с ножовеМоля да ме допълните..

3

Анонимен

преди 3 години

А бря мошенници,нищо не говорите ,Австралия ,Боливия ,Китай

2

Анонимен

преди 3 години

Аз не вярвам на СЗО! И никой не трябва да им вярва!

1

Анонимен

преди 3 години

Тази новина е прекрасна! Щом платените *** от икономическата организацийка СЗО казват, значи ще е точно обратното!