6

Анонимен

преди 3 години

rabotiat kato edin, a poluchavat kato nikoi :-)

5

Мен

преди 3 години

А след година като седят празни и трупат разходи ще се опитат да ги преобразуват във жилищни сгради. Което ще наводни пазара и ще смъкне цените. А междувременно много хора ще установят, че работата от родният град е много по приятна от мръсотията и блъсканицата в София. И това не е временна тенденция.Та очаквам леко покачване на имотите в провинцията и срив на пазара в големите градове и фалит на тарикат с по 10 апартамента под наем дето "се самоизплащат".

4

Мен

преди 3 години

Ще чакат офисите да се заемат от ИТ ама няма.... 90% от фирмите видяха, че няма нищо страшно да се работи от вкъщи. Напроти повечето от хората са по-продуктивни и имат повече свободно време. Плюсовете - фирмата може да поеме разходи за оборудване и интернет, което пак не е и 1/10 от поддръжката на модерен офис. Да не говорим за спестените разходи за гориво, транспорт и ядене по разни заведения със съмнително качество на храната. Та офисите приключиха. След тях следват квартитите.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоя от снимката го построиха между платната където трябваше да се направи бърза връзка от Младост към околовръстното в посока Горубляне, до него направиха фитнес на Пулс.

2

Анонимен

преди 3 години

В София реално офис площите са наети, но към днешен момент абсолютно празни и неизползвани. Всеки, който има възможност да работи от вкъщи (разбирай цял технологичен сектор + всякакъв квалифициран труд в коя да е чужда компания), го прави. Специлно в София около 200 000 души работят от вкъщи.

1

до Баце

преди 3 години

КВО стана с протестите?