37

Фен

преди 3 години

А тези възрастни лекари на 70-80г. нямат никаква работа да лекуват а да обикалят света и да се радват на спокойни старини. "Гарантирано" от всички управляващи през последните 30г.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен (22)Къде е доброволецът Борисов? Къде е доброволецът Каракачанов? Къде е доброволката Караянчева? Къде е доброволецът Симеонов? ...

35

7777

преди 3 години

Аз съм учител, заразих се в училище, едва оживях, оздравях(благодаря на Бога и личната си лекарка), да не казвам колко пари за тестове и лекарства и от другата седмица започвам пак. Ама никой не ме пита искам ли, страх ли ме е, имам ли сили, мисля ли за семейството си, при това не съм давал клетва и никой не ми плаща 1000 лв допълнително, дали съм на първа линия, преценете вие. Бъдете всички здрави, защото е лошо.

34

Яко...

преди 3 години

До ПитамЕ ми то генерала си каза - вече като няма кой да карантинира - всичкото индианци отиват да трупат стаден имунитет. Късмет и успех.

33

Общинската болница

преди 3 години

В Дупница отдавна се съсипва съвсем умишлено в полза на частната болница.

32

Анонимен

преди 3 години

Ето, бе.Гадните лекари, тези долни мафиоти в бели престилки, търгаши на смърт и т.н сега се отказват, няма да ви убиват по болниците, няма да ви се пречкат.Защо няма всеобща народна радост?!Нали са некадърни, не могат, не знаят и не ви трябват?Ликувай, народе!

31

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът нареди:."Вирус. Спри!""

30

Анонимен

преди 3 години

Мангъров да отиде.Дано в Дупница да имат чай ...и пижами. Задължително пижами. Нощници- не.

29

Корончо

преди 3 години

Пляскате ли им на тея "герои" в бели престилки? Първа, втора линия само пари са им в главата на тея мошенниц в бели престилки.

28

Анонимен

преди 3 години

До ТрагедияЕдва ли е толкова голяма трагдията за Вас лично - не сте в екскременти, кръв, урина и гной по цял ден, стоите си в офиса пред компа, на топличко, вероятно заплатата е 4 цифрена, във втората половина на таблицата...И така.С една дума - отървал сте се!

27

До Трагедия

преди 3 години

Лекар,а не знаете употребата на С и СЪС,което се учи във втори клас.Пише се СЪС Специализация.

26

Трагедия

преди 3 години

А не ставаме защото не сме практикували и всичко сме забравили. Когато завърших само върскарчета и деца на богатите можеха да продължат напред. Ние не можехме ,защото нямаше пари в медицината.Сега е малко по-добре за младите лекари, но има голяма дупка от 15-20 години. И сега виждате резултата.

25

1,18 промила

преди 3 години

Дека е Гелето бре?Той само като мине да дъхне в стаите, и дезинфекцията е готова!На минутата!Даже нема нужда да пуска маркуча с водата накрая!

24

Трагедия

преди 3 години

Истината е че всичко е пълна трагедия.Как да се сърдим на лекарите на по 70 години.Аз съм на 41 години лекар.Когато завърших,бях отхвърлен от системата ,защото нямах пари а и нашите нямаха за да мога да продължа с специализация ,а и парите които взимах като лекар не стигаха за наем и се наложи да работя друго ,което няма нищо общо с професията.В момента съм на добра позиция във фирмата с добра заплата. Има много като мен,но няма как да се върнем обратно ,защото вече не ставаме.

23

лъсна.....

преди 3 години

Лъсна ,ама това тези хора не ги притеснява ,каквито и истина да излезнат нито има власт над ,нито се притесняват.Така са се окопали ,само ,ако енп загуби в Европа е възможна промяна и 30 г могат да ни управляват.

22

до 22

преди 3 години

При доброволеца Бойко. Кара след джипката и му дава къси-дълги.Къде е Ангел винарката? Да не трещи по улиците?

21

Анонимен

преди 3 години

Къде е доброволката Нинова? Тя е чела дебелите социалистически книги на Макс, Енгелс, Ленин и Тодор Живков което значи че има 100% и медицинско образование.

20

каракачанчо

преди 3 години

Армия иска.... и ние искаме ама нема..

19

Анонимен

преди 3 години

Е, за догодина парите за здраве са няколко милиарда повече, а болните ще са с няколко хиляди умрели по-малко.

18

Анонимен

преди 3 години

Лъсна къде са парите за здравна реформа. Лъсна каква е организацията на работа. Лъсна кой носи отговорността и кой торбите с парите.