10

Анонимен

преди 3 години

Руските радиоелектронни системи - РЕБ-системи - представляват огромен интерес за Пиндостан, чийто РЕБ-системи са значително по-допотопни. Само една-единствена руска РЕБ-система "Красуха-4", доведе до масов турски байрактарски дронопад в Арцах, след който дронопад, Ердоган вдигна бялото знаме и разреши на Илхам да сключи мир, като изпълни поставените от Государя условия.

9

искам много САЛО

преди 3 години

ешченкО е хохол

8

Анонимен

преди 3 години

Руснак, ама друг път.

7

анонимен

преди 3 години

и на какво са го осъдили 13 години я прочетете за същото нещо американците на колко са осъдили техния човек до животна присъда в затвор.

6

Факт

преди 3 години

А нашите предатели, станаха министър-председатели.

5

All rights reserved

преди 3 години

В затвора, ако попадне на хора, ще се научи как да разпознава от кого да се пази и какво не трябва да прави. Кой предава документи от ръка на ръка? Има скенери, програми за кодиране, софтуер, чрез който се изпращат. Ако някой те учи на друго, значи те пързаля.

4

пияница мистик

преди 3 години

"Според ФСС той е копирал секретни документи, свързани с оръжейни системи, а през 2019 г. се свързал с ЦРУ. Задържане е през юли в Брянск при опит да предаде държавните тайни."===Брей, не знаех, че още така се прави. Аз ако бях примерно, като по-*** и понеже не съм шпионин от класата да работя за ЦРУ, след като копирам документите, ще си купя един скенер, ще сканирам копираното и ще го пратя по имейл. Като ще изпратя файловете от някой МОЛ или бензионостанция с безплатен WiFi :)

3

Калеко Алеко

преди 3 години

А ние кога ще осъдим "Малиновците и СиЕ", както и тези от русофилската партия "Възраждане", която гори знамето на ЕС на яз.Копринка в присъствието на президента радев, като и тези от паравоенните формирования "Шипка" и "В.Левски" пробратимени с "Вълците на путин" които се гаврят с българските светини чиито имена са взели, пришивайки ги на руските си знамена ... !!!

2

Анонимен

преди 3 години

В затвора ще умре по особено мъчителен начин

1

Анонимен

преди 3 години

Браво на Русия!