62

Анонимен

преди 3 години

Да, да. Всичките са от странични заболявания умрели, разбрахме го това. Просто явно от миналата година насам хората със странични заболявания са станали 10 пъти повече щот за такива жертви хора дето са живели със сърдечни проблеми цял живот и са кретали и изведнъж се гътат... не помня да е имало последните години.

61

Анонимен

преди 3 години

Хинков, Хинков, кой ти е дал дипломата.

60

Анонимен

преди 3 години

,,продажен лекар,, , който твърди,че вирусът е безобиден .На този фон пияницата Бабикян е Ангел с белоснежни крила.

59

Анонимен

преди 3 години

Хинков да си направи преговор по медицина,че се излага.Министърът трябва да направи обучение на персонала.Лекарите остаряха.Ето този даже са го назначили за доцент, пък е забравил вътрешните болести.Не си е опреснявал знанията.,,Починал с вирус,,Това е новост в медицината.Лауреат.

58

Анонимен

преди 3 години

Д-р Хинков да се върне във втори курс ,,Медицина," и да държи приравнителен изпит по патофизиология на възпалението.После да държи изпит по Виросология и Вътрешни болести,че всичко е забравил.Починал с вирус.Починал в мир.Починал с вирус. Здрав запазоносител?Симулант.

57

Анонимен

преди 3 години

Медицината се развива непрекъснато.Затова в някои страни на всеки 5(пет) години, лекарите държат тестови изпит на компютъра.За продължаване на правата им.У нас има възможност да се пенсионират с познанията от Университета.И с тоя акъл да дават и интервю.И да се излагат като тоя Хинков.

56

Анонимен

преди 3 години

Че то и от свински грип не се умира.Умират от вирусна пневмония, остра бъбречна недостатъчност, остра сърдечна недостатъчност.Тоя ,, доктор,, си е купил изпита по патофизиология. А по негово време не се държеше изпит по виросология.Доста се е изложил на това интервю.

55

Станислав

преди 3 години

Ей тези доктори само глупости говорят. Все едно да каже не умря от СПИН ами със СПИН. Ами при всяка вирусна болест умираш от нещо което е предизвикано от вируса а не от самия вирус. Няма как вируса да те убие но може да ти убие примерно сърцето и да умреш от сърце. Просто имам чувството, че го правят на инат заради ГЕРБ да ги свалят от власт или заради пари. Не може лекар да говори такива простотии - за такива изказвания в медецинския университет най-вероятно ще те скъсат веднага.

54

Неподкрепящ никого

преди 3 години

Не знам дали знаете, но от рак също не се умира. Умира се от усложненията, които ракът причинява: тромби, инсулти, чернодробна и бъбречна недостатъчност и много други болести. При спин, а очевидно и ковид е същото. Който и да е вирус може да катализира др. заболявания.

53

До6 1

преди 3 години

Ами не е доктор. В някакъв ,, институт,, по изучаване на непознаваемотоФинансиране неясно.Важното е да саботира лекарите.

52

Майна

преди 3 години

Имаше и един известен доктор в Пловдив, който смяташе, че мерките вече били репресивни. Сутринта съобщиха, че е загубил битката с Ковид.

51

До 59

преди 3 години

Изключително точно го казваш.Сравнението с ХИВ е подходящо.Умираш от усложненията.

50

Хмм

преди 3 години

ТОЗИ доктор ли е или плямпало някакво???

49

Анонимен

преди 3 години

Поредния клиентелисти на хранилка при НПО ( чуждестранно).С КОВИД умрели.Илитерат

48

Верно бе

преди 3 години

То и от Хив никой не умира, ами С ХИВ, щото всъщност умират от пневмонии. А Хив само малко им е разръчкал имунната система. Всъщност, точно така действа и Ковид. И не е вярно, че умират само хора с хронични болести. Видяхме и у нас починали по на 27 - 33 години.

47

дедо Ташунко

преди 3 години

НИКАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ НА ТОЗИ ЧИЧКО

46

Статистик

преди 3 години

Не унищожим ли червения комунистически бацил, ще си мрем яко много години още !

45

Доктор

преди 3 години

Прав си ,Хинков ! Смъртността е голяма заради червения комунистически вирус , не е Ковид ! Защо никой не каза колко умряха ( и продължават да умират) от заразата от Чернобил ??? А ???

44

Анонимен

преди 3 години

Доцент доктор, ама не е лекар.Всъщност какво казва с това ,,с Covid,,.D е съкращение от болест на английски.Някой има придружаващо заболяване едностранна слепота по рождение.Заразява се. Заболява от болестта на корона вируса(covid) - с пневмония, дихателна,бъбречна и сърдечна недостатъчност, и инсулт.Но според другаря доцент пациентът умира от вродена едностранна слепота.Защо?Не си е отварял/а очите ли?

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Хората умират пред болниците не от ковид, не от грип, а от тотален хаос в здравната система, от некадърно управление и некадърни реформи в здравеопазването (я тук да направим ковид отделение, аа - не, я - там), от тотално безхаберие и обезценяване на човешкия живот ("2-3 дена и ги изписвайте да работят" - Каруцаря от Банкя), от липсата на лекари и медицински сестри, обслужващи болниците на Германия, Австрия, Великобритания, благодарение на мутрите.Съд и затвор за мафията от ГЕРБ